Odp: temat ogórkowy - 20/10/2004 23:15
Za remis też są premie?
- Tak.
Połowa z 30 tys. przewidzianych za zwycięstwo?
- Nie mogę powiedzieć, ile płacimy za wygraną, a ile za remis, bo to jest zastrzeżone. Gdybym zdradził kwoty, zostałbym ukarany.(cytat z tejże strony)
Albo ja jestem jakiś niekumaty (choć nie jestem "kumaty") albo nie wiem już sam o co w tym chodzi za remis jest połowa z 30 tysięcy jakie są za zwycięstwo czyli za zwycięstwo jest............ ale tego nie można mówić bo takie są zasady hmmm......... ja tu czegoś niepojmuję ale przeżyję to bo nie jest to jedyna rzecz w życiu jakiej nierozumiem.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Serwis 90minut.pl poinformował, że prawdopodobnie już od meczu z Azerbejdżanem (26 marca 2005) na proporczykach i materiałach reklamowych reprezentacji pojawi się nowe logo Polskiego Związku Piłki Nożnej.
Już teraz jest niemal pewne, że utrzymywany w tajemnicy projekt emblematu, wzbudzi liczne kontrowersje wśród kibiców.
Pewnym zaskoczeniem może być pominięcie w projekcie tradycyjnego orzełka. Zamiast niego pojawi się białe skrzydło z czerwoną obwódką i futbolówka z napisem PZPN.
Projekt musi jeszcze zostać zaakceptowany przez Zarząd PZPN.
Odp: temat ogórkowy - 23/10/2004 08:55
co to bedie ?!?!?!? boshe azerbejdzan juz ma 100x lepsze juz sobie wyobrazam "kutas" wyjdzie i .... ech czy to POLSKA ?!?! =/
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Dyrektor Marek Pieniążek: - Gdyby udało nam się podpisać umowę z EA Sports to korzyść dla klubu byłaby podwójna... (fot. Crac)
Wiele wskazuje na to, że miłośnicy komputerowej gry FIFA będą mogli wkrótce emocjonować się przed monitorami prowadząc zespół Cracovii. Wydawca tej kultowej gry, EA Sports Game jest zainteresowany tym, aby w edycji gry FIFA 2006 zawarte były dane Cracovii i występujących w Pasach piłkarzy. Dzisiaj w siedzibie EA Sports w Warszawie rozpoczną się w tej sprawie rozmowy.
- W tej chwili tylko trzy polskie kluby współpracują z EA Sports, są to Polonia, Legia i Wisła Kraków – powiedział nam tuż przed wyjazdem do Warszawy na rozmowy z dyrektorem EA Sports Game dyrektor handlowy Cracovii Marek Pieniążek. – Gdyby udało nam się podpisać stosowną umowę to korzyść dla klubu byłaby podwójna. Z jednej strony EA Sports wniosłaby do Klubu opłatę z tytułu użyczenia logo i nazwy Cracovii, a z drugiej klub zyskałby ogromną reklamę, bowiem ostatnia edycja gry FIFA 2004 została sprzedana na całym świecie w ilości ponad 7 milionów egzemplarzy.
EA Sports to jedna z marek pod którą firma Electronic Arts Inc. wprowadza na rynek swoje produkty. Electronic Arts Inc. to światowy lider wśród producentów interaktywnego oprogramowania. Założona w 1982 roku firma osiągnęła w ubiegłym roku przychody w wysokości 2,5 miliarda dolarów.
EA Sports to nie jedyna firma produkująca gry, która zainteresowana jest współpracą z Cracovią.
- Dzisiaj będę rozmawiał z dyrektorem EA Sports Game, a już jutro jestem umówiony na rozmowy w firmie Sony PlayStation 2, która również jest zainteresowana wykorzystaniem logo i nazwy Cracovii oraz wizerunków naszych piłkarzy w swoich produktach - mówi dyrektor Marek Pieniążek.
Firma Sony PlayStation 2 to światowy potentat w produkcji konsol do gier. Jest między innymi sponsorem Ligi Mistrzów.
hmm mysle ze warto byloby zeby jakis dzialacz sie tym zainsteresowal jest chyba ktos w Pogoni odpowiedzialny za marketing Fajno byloby grac w Fifie Pogoonia
Odp: temat ogórkowy - 25/10/2004 14:28
Proponuje żeby ktoś z Pogoni dogadał się z Konami, a wtedy można by w PES5 zagrać Pogonią Jakby z EA podpisali to nawet nasz klub do tego badziewia FIFY mnie nie przyciagnie.
Odp: temat ogórkowy - 25/10/2004 16:10
Mam problem z PES na PC :/ Instalacja przebiega poprawnie, odpalam gre, zalaczaja sie banner Konami, nastepnie obraz ciemnieje i dalej nie dzieje sie juz nic :/
To odzywa się sumienie twojego kompa, który ma już dość piratów na swoim twardzielku
A tak poważnie to mnie się tak zaczęło dziać jak zainstalowałem sobie patcha z muzyczką z ligi mistrzów na początek spotkania, usunąłem całą grę zainstalowałem ponownie i działało wszystko O.K. nieraz trzeba próbować instalować kilka razy aż do skutku ja tak miałem z Collinem 4 musiałem instalować 3 razy żeby chodził a jak to niepomaga to spróbuj poszukać patcha z netu poprawiającego grę.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy - 25/10/2004 16:20
Powiem ze ogurek to nie jest smieszne slowo, zreszta beton tez nie. Ale teraz będzie ważne:
- nigdy nie dodawajcie surowej cebuli do mięsa mielonego ,bo nie zjecie
Odp: temat ogórkowy - 25/10/2004 20:20
sory, ze tak wczesnie wiem ze jeszcze jest troche czasu do tego meczu ale wiadomo juz cos z wyjazdem na zaglebie czy jest organizowany jakis autokar albo cos ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.