Koszulke typu longsleeve Reebok NFL rozmiar L cena 70zł Fota 1 Fota 2
Koszulke Nike Sparq There Is No OFFSEASON rozmiar L cena 50zł Fota 1 Fota 2 Fota 3
Wszystkie rzeczy są nowe, nieużywane. Koszulka Sparq była raz prana - chciałem sprawdzić czy nie skurczy się w praniu.
Są to amerykańskie L więc są troche większe niż nasze, ale możemy sie spokojnie ustawić żeby przymierzyć ciuchy.
Są na mnie za duże, a potrzebuje hajsu na święta, więc ceny atrakcyjne;]
Podbijam, wszystko aktualne.
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: Pchli targ - 01/02/2009 11:37
Mam do sprzedania porządną kangurkę firmy Fred Perry. Tu daje Linka do starej aukcji, która jest już nieważna. Cena to 70 zł(do negocjacji), jeśli ktoś chętny to jest możliwość odbioru na miejscu w Sz-nie.
Aro liczy ze wykroi troche sianka bo dużo osób nie wie o tym szalu...
A skąd Ty kolego możesz wiedzieć na co ja licze.Pogoniarz pasiaczek już czeka na Ciebie
Bo gdybyś nie liczył na sianko to byś wystawił na kup teraz może z małą przebitką , a nie żerował na niewiedzy sporego grona ziomków po szalu ( bardzo dużo osób nie wie o tym ze ABJ wydało te szale )
Aro liczy ze wykroi troche sianka bo dużo osób nie wie o tym szalu...
A skąd Ty kolego możesz wiedzieć na co ja licze.Pogoniarz pasiaczek już czeka na Ciebie
Bo gdybyś nie liczył na sianko to byś wystawił na kup teraz może z małą przebitką , a nie żerował na niewiedzy sporego grona ziomków po szalu ( bardzo dużo osób nie wie o tym ze ABJ wydało te szale )
Po pierwsze nigdzie nie jest napisane że ja zmuszam ludzi siła do zakupu tego szala.
Po drugie każdy może sobie jechać i go kupić na L3 (tylko nie każdy jest z Wawy lub okolic).
Po trzecie każdy kogo znam i wiem że jest wiarygodną osobą może mnie lub kogoś z Wawy poprosić o kupno szala na L3.
Po czwarte nie pracuje w ABJ żebym sprzedawał je po cenie po której oni je sprzedają, inny temat jak to ja bym zrobił te szale.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.