Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tomek77
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6584 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:01

Zbylu napisał:  

eF^ napisał:  
Dlaczego ten blondas jebany z austrii kartki nie dostał po przepychaniu Bąka na sekundy przed karnym dla mnie również pozostaje tajemnicą.

tak jak mowil Boniek sedzia staral sie caly mecz pomoc pilkarza Austrii,ale pod koniec te faule dyktowane to juz przesada niewspominjac poraz kolejny o karnym.Nienawidze szkopow ,ale po tym meczu wole by oni awansowali w miejsce Austrii no chyba ,ze My cos pokopiemy z Chorwacja.

Wczoraj odpadł jeden z gospodarzy, więc drugiego, mimo, że jest chujowy trzeba na siłę trzymać w euro. Niech się szwaby nie zdziwią jak przegrają z nimi w podobnym stylu. Pamiętacie Koreę?

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Paula19mks
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:02
Sędzia co???? bez komentarza drukarz zasrany!!!!!!;/

Zawsze w moim sercu tylko Pogoń Szczecinska!
Nerson48
Kibic
Na forum od 6761 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:03
w Pizdu kurwa jebany skurwysyn

moze przypominacie sobie ze Austria w I meczu :gdy jeden zawodnik sfalulowal chorwata to kurwa ewidentna czerwona miala byc to nic nie dal i na koncu na ucho mu cos szeptal!!!/

YAKIN
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:06
ja pierdole się popłacze zaraz;( co to k.... ma byc!?! moze nie graliśmy rewelacyjnie ale ten karny to z ch.... wyciągnięty!!!

POGOŃ 100% SZCZECIN
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:08

tomek77 napisał:  

Zbylu napisał:  

eF^ napisał:  
Dlaczego ten blondas jebany z austrii kartki nie dostał po przepychaniu Bąka na sekundy przed karnym dla mnie również pozostaje tajemnicą.

tak jak mowil Boniek sedzia staral sie caly mecz pomoc pilkarza Austrii,ale pod koniec te faule dyktowane to juz przesada niewspominjac poraz kolejny o karnym.Nienawidze szkopow ,ale po tym meczu wole by oni awansowali w miejsce Austrii no chyba ,ze My cos pokopiemy z Chorwacja.

Wczoraj odpadł jeden z gospodarzy, więc drugiego, mimo, że jest chujowy trzeba na siłę trzymać w euro. Niech się szwaby nie zdziwią jak przegrają z nimi w podobnym stylu. Pamiętacie Koreę?

i bardzo dobrze! niech wygrywaja..pamiętajcie ze jakbyśmy to wygrali to Chorwaci wystawili by skład pierwszy. teraz maja juz 100% awans i tu upatruje szanse...a tylko wygrana austri nam ja daje! załużmy ze austria dzis przegrywa,myslicie że by poważnie podeszli bo meczu ze szkopami?? wątpie... i chorwaci wtedy mieliby jeszcze presje ,a tak? paradoksalnie jest lepiej niż jakbyśm,y to wygrali,pomyslcie...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
AS.
Kibic
Na forum od 7690 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:09

YAKIN napisał:  
ja pierdole się popłacze zaraz;( co to k.... ma byc!?! moze nie graliśmy rewelacyjnie ale ten karny to z ch.... wyciągnięty!!!

Nawet z ch...ciężko go wyciągnąć. Niestety korupcja panuje wszędzie. To nie tylko problem polskich sędziów.

POGOŃ SZCZECIN
Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:10
OKRADLI NAS i tyle. to jest skandal

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:11
bylo?
webb
ogladam lige angielska, czasem ten pajac rozne numery odwala ale to co zrobil dzis to zalosc totalna
z drugiej strony tak to jest jak sie prowadzi 1:0. jest zwyciestwo i zaraz go nie ma... :(

100% PD
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:12

tribu napisał:  
bylo?
webb
ogladam lige angielska, czasem ten pajac rozne numery odwala ale to co zrobil dzis to zalosc totalna
z drugiej strony tak to jest jak sie prowadzi 1:0. jest zwyciestwo i zaraz go nie ma... :(

Wszystko jasne, policyjne ścierwo ...

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Zbylu
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:13
z czego Ci Austryjacy sie ciesza??po meczu zlapali sie za rece i cieszyli jakby pokonali Nas z 3-0 a tu 1-1 i to z pomoca sedziego

Obrazek gif wstawiony na forum
tomek77
Kibic
Na forum od 6584 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:15

nowa od nowa napisał:  

tomek77 napisał:  

Zbylu napisał:  

eF^ napisał:  

i bardzo dobrze! niech wygrywaja..pamiętajcie ze jakbyśmy to wygrali to Chorwaci wystawili by skład pierwszy. teraz maja juz 100% awans i tu upatruje szanse...a tylko wygrana austri nam ja daje! załużmy ze austria dzis przegrywa,myslicie że by poważnie podeszli bo meczu ze szkopami?? wątpie... i chorwaci wtedy mieliby jeszcze presje ,a tak? paradoksalnie jest lepiej niż jakbyśm,y to wygrali,pomyslcie...

Musieli by podejść bo grają u siebie. Po za tym pieprzę ukłądy. Zwycięstwo, to zwycięstwo. Miała być pierwsza nasza wygrana na EURO, a jest pierwszy remis. Dla mnie to duża różnica, mimo iż mogłaby komplikować nam sytuację. Zresztą teraz zbyt ciekawej też nie mamy :(

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
YAKIN
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:20
jak to jest?? jeśli Austria wygrywa 1:0 z Niemcami, to my musimy 2:0 Chorwatów pokonac?? czy wiecej?? wiem że to mało prawdopodobne, ale teoretyzuje.

POGOŃ 100% SZCZECIN
ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:26

YAKIN napisał:  
jak to jest?? jeśli Austria wygrywa 1:0 z Niemcami, to my musimy 2:0 Chorwatów pokonac?? czy wiecej?? wiem że to mało prawdopodobne, ale teoretyzuje.

coś takiego właśnie da nam awans, ale to już musiałby być prawdziwy cud

Pogoń Szczecin MKS!
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:28
Obrazek jpg wstawiony na forum

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:29
do kasacji, podwojny post.

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:30
Ciekawe czy łysy pedał podyktował by karnego w lidze angielskiej w takiej sytuacji

qbis
Kibic
Na forum od 7117 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:33
Przed meczem byłem zadowolony że Webb sędziuje, liczyłem że da pograć. A co ten szmatławiec robi? Gwiżdze takie faule że chuj strzela, jebane ścierwo !
Odebrał nam nadzieje...
p.s - na porażke szwabów nie ma co liczyć...

"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Bosmaniak
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:38
Założyłem tą samą koszulkę co w Dortmundzie i znowu kaszana w doliczonym czasie.....no kur.. jego mać!!!

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:41

qbis napisał:  
Przed meczem byłem zadowolony że Webb sędziuje, liczyłem że da pograć. A co ten szmatławiec robi? Gwiżdze takie faule że chuj strzela, jebane ścierwo !
Odebrał nam nadzieje...
p.s - na porażke szwabów nie ma co liczyć...

a przy naszym zwycięstwie przy załamanych austrijakach to jak? teraz wygląda to tak
Tabela grupy B:

1. Chorwacja 2 6 3-1
2. Niemcy 2 3 3-2
3. Austria 2 1 1-2
4. Polska 2 1 1-3

a tak jakbyśmy to wygraliTabela grupy B:

1. Chorwacja 2 6 3-1
2. Niemcy 2 3 3-2
3. Polska 2 3 1-2
4. Austria 2 0 0-2

Co by to zmieniło w naszej sytuacji?? skoro teraz nie dajesz szans dałbys jakby to wygrali?? załuzmy ze Niemcy wygrywaja z Austria 1:0 my z Corwacją musimy wygrać...4:0! i to z Chorwacją z pierwszym składem...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Mati.
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:52
SKANDAL !!! SKANDAL !!! I JESZCZE RAZ SKANDAL !!!

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763388715 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005