Wczoraj odpadł jeden z gospodarzy, więc drugiego, mimo, że jest chujowy trzeba na siłę trzymać w euro. Niech się szwaby nie zdziwią jak przegrają z nimi w podobnym stylu. Pamiętacie Koreę?
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
moze przypominacie sobie ze Austria w I meczu :gdy jeden zawodnik sfalulowal chorwata to kurwa ewidentna czerwona miala byc to nic nie dal i na koncu na ucho mu cos szeptal!!!/
Dlaczego ten blondas jebany z austrii kartki nie dostał po przepychaniu Bąka na sekundy przed karnym dla mnie również pozostaje tajemnicą.
tak jak mowil Boniek sedzia staral sie caly mecz pomoc pilkarza Austrii,ale pod koniec te faule dyktowane to juz przesada niewspominjac poraz kolejny o karnym.Nienawidze szkopow ,ale po tym meczu wole by oni awansowali w miejsce Austrii no chyba ,ze My cos pokopiemy z Chorwacja.
Wczoraj odpadł jeden z gospodarzy, więc drugiego, mimo, że jest chujowy trzeba na siłę trzymać w euro. Niech się szwaby nie zdziwią jak przegrają z nimi w podobnym stylu. Pamiętacie Koreę?
i bardzo dobrze! niech wygrywaja..pamiętajcie ze jakbyśmy to wygrali to Chorwaci wystawili by skład pierwszy. teraz maja juz 100% awans i tu upatruje szanse...a tylko wygrana austri nam ja daje! załużmy ze austria dzis przegrywa,myslicie że by poważnie podeszli bo meczu ze szkopami?? wątpie... i chorwaci wtedy mieliby jeszcze presje ,a tak? paradoksalnie jest lepiej niż jakbyśm,y to wygrali,pomyslcie...
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:11
bylo? webb
ogladam lige angielska, czasem ten pajac rozne numery odwala ale to co zrobil dzis to zalosc totalna
z drugiej strony tak to jest jak sie prowadzi 1:0. jest zwyciestwo i zaraz go nie ma...
bylo? webb
ogladam lige angielska, czasem ten pajac rozne numery odwala ale to co zrobil dzis to zalosc totalna
z drugiej strony tak to jest jak sie prowadzi 1:0. jest zwyciestwo i zaraz go nie ma...
Wszystko jasne, policyjne ścierwo ...
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Dlaczego ten blondas jebany z austrii kartki nie dostał po przepychaniu Bąka na sekundy przed karnym dla mnie również pozostaje tajemnicą.
tak jak mowil Boniek sedzia staral sie caly mecz pomoc pilkarza Austrii,ale pod koniec te faule dyktowane to juz przesada niewspominjac poraz kolejny o karnym.Nienawidze szkopow ,ale po tym meczu wole by oni awansowali w miejsce Austrii no chyba ,ze My cos pokopiemy z Chorwacja.
i bardzo dobrze! niech wygrywaja..pamiętajcie ze jakbyśmy to wygrali to Chorwaci wystawili by skład pierwszy. teraz maja juz 100% awans i tu upatruje szanse...a tylko wygrana austri nam ja daje! załużmy ze austria dzis przegrywa,myslicie że by poważnie podeszli bo meczu ze szkopami?? wątpie... i chorwaci wtedy mieliby jeszcze presje ,a tak? paradoksalnie jest lepiej niż jakbyśm,y to wygrali,pomyslcie...
Musieli by podejść bo grają u siebie. Po za tym pieprzę ukłądy. Zwycięstwo, to zwycięstwo. Miała być pierwsza nasza wygrana na EURO, a jest pierwszy remis. Dla mnie to duża różnica, mimo iż mogłaby komplikować nam sytuację. Zresztą teraz zbyt ciekawej też nie mamy
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:33
Przed meczem byłem zadowolony że Webb sędziuje, liczyłem że da pograć. A co ten szmatławiec robi? Gwiżdze takie faule że chuj strzela, jebane ścierwo !
Odebrał nam nadzieje...
p.s - na porażke szwabów nie ma co liczyć...
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Przed meczem byłem zadowolony że Webb sędziuje, liczyłem że da pograć. A co ten szmatławiec robi? Gwiżdze takie faule że chuj strzela, jebane ścierwo !
Odebrał nam nadzieje...
p.s - na porażke szwabów nie ma co liczyć...
a przy naszym zwycięstwie przy załamanych austrijakach to jak? teraz wygląda to tak
Tabela grupy B:
1. Chorwacja 2 6 3-1
2. Niemcy 2 3 3-2
3. Austria 2 1 1-2
4. Polska 2 1 1-3
a tak jakbyśmy to wygraliTabela grupy B:
1. Chorwacja 2 6 3-1
2. Niemcy 2 3 3-2
3. Polska 2 3 1-2
4. Austria 2 0 0-2
Co by to zmieniło w naszej sytuacji?? skoro teraz nie dajesz szans dałbys jakby to wygrali?? załuzmy ze Niemcy wygrywaja z Austria 1:0 my z Corwacją musimy wygrać...4:0! i to z Chorwacją z pierwszym składem...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763388715 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.