Odp: The Lost-Zagubieni - 13/11/2006 10:39
Lost - no i mamy koniec mini-sezonu. Musze przyznac pochlonal mnie calkowicie - 3x06 swietny - koncowka rewelacyjna (innego typu niz mialo to miejsce w zakon. 1 czy 2 sezonu). Teraz tylko do lutego i caly sezon do konca tydzien po tygodniu cant wait
PB - 2x10 akcja trzyma w napieciu dalej, ale ogladalem go dzien po loscie, i ciezko bylo go przebic...
Odp: The Lost-Zagubieni - 13/11/2006 17:17
Lost 3x06 rewelacja! Najlepszy odcinek calego 3 sezonu, teraz czeka nas dluzszaa przerwa z serialem ale juz jutro Prison Break a tam to dopiero bedzie sie dzialo
motyla noga!!! Vanished z foxa zdjeli ale dobrze ze webripy zostaly
Wszystko przez smierc Grahama,mowilem frajerstwo
tam walic Grahama. od poczatku robili problemy z tym serialem: duzo przerw, zmienianie terminow kolejnych odcinkow i ludzie zglupieli. a szkoda bo mial serial potencjal
Odp: The Lost-Zagubieni - 29/11/2006 10:42
Nowy Prison Break!! rewelacja! Zdecydowanie najlepszy odcinek tej serii,szkoda tylko Mahona ale Kellerman debesciak teraz chyba jakas dluzsza przerwa bedzie? podobno niewiedza co dalej robic
Odp: The Lost-Zagubieni - 30/11/2006 22:58
Ma ktos to PB wszystkie odcinki na dysku i moglby mi zgrac? Moge zapłacić
Bo chetnie bym obejrzał a nie mam czasu zeby sciagac wszystko od paczatku
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.