siegnalem go to zatakowal mnie ten [TKOM] DjKaMyK i choc dosc wyrownana walka to jednak doswiadczenie wygralo
ogolnie nie oplaca sie atakowac ludzi z klanow gdzie maja 15lvl
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Vasyl i Shivan sprawdzcie czy ten zawodnik jest dla was osiągalny Vobisx
Wyruchalem go bez mydla.
A jak sie trzyma "J.bac sraxe"?
Edit: Marmatrix nadal dobry : "Klakier zdobył 188 Gold!"
Musiałes go atakowac przedemną... :/? potrzebuje sosu
Ale ja daje info tylko dla członków klanu PogońOnline a nie dla kogoś z jakiegoś śmiesznego Wampires Power. Dawaj ''Colo'' do PogońOnline, olej leszczy z 41 miejsca
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Przyjmiecie mnie w swoje szeregi ? <prosi sie> heheh
ja zlozylem podanie, moze mnie przyjma
Łysy synu marnotrawny wracaj do rodziny. Rodzina Ci wybaczy
wlasnie zatakowal mnie ten pan [GTW] Browencjusz ma po walce ponizej 10 punktow zycia wiec za godzine ktos go moze zatakowac zawsze to 2 punkty doswiadczenia
Ostatnio edytowany przez: Shivan, 6 lipca 2006, 19:14 [1 raz(y)]
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.