eeee no bo to był tylko mecz towarzystki w turnieju bym z Tobą wygrała
(albo i nie ) ojj liczy się że wszystkie mecze w swojej grupie wygrałam a że jedyna dziewczyna to hihihi pokazałam Wam jak się gra
Randall 5-0
stahu 4-1
Krzysiek 2-4
chicago 0-6
Jutro z Randallem o 1 miejsce w grupie no i grupa zakończona.
W bilarda jeżeli traktujemy Pampersa jako walkower bo niestety chyba nie ma z nim kontaktu :
stahu 5-0
JuN 3-2
Randall 3-3
Pampers 0-6
Także w grupie wszystko jasne .. z JuN'em mam 1:0 - dokończymy jak najszybciej mam nadzieje.
Co z borkiem i Kedziorem dalej nie mam z nimi kontaktu
Z PogońFanem mam wszystko ugadane kwestia rozegrania meczy
BzM czy mam rozumieć że jak ja zagraz PogońFanem, a ich nie będzie to my dostajemy walkowerem te mecze ?
Ostatnio edytowany przez: nara, 8 maja 2006, 00:10 [1 raz(y)]
Dlaczego pomylka? jestesmy w grupie w snokera i bilarda...w bilarda dostalem 2 razy(2-3 i 1-3) a w snookera wygralem pierwszy mecz 3:2 i zostal do rozegrania jeden mecz.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763413127 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.