Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wybory prezydenckie 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bzyku
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 16:18
ten programik to jakaś pomyłka - mi pokazało, że najbliżej mam do... LPR-u :D

a najdalej mi do zielonych i czerwonych (SLD). Z tymi czerwonymi to się akurat zgadza :)

qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 20:12
Mi wspólne poglądy wyszły tylko z PO i w mniejszym stopniu z PD
Najdalej mi do PSL-u.
A pytanie 19 to jakiś dureń wymyślił...przynajmniej odpowiedzi na nie.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7544 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 20:20
Ja bym wolał żeby wygrała partia do sejmu PiS a Prezydentem Kaczyńaki(Tuska to rtakie ciepłe kluchu)Kaczyńaki chyba wie czecho chce i jest bardziej stanowczy.Ale jeśli by wszystkie partie miały równe szanse to głosował bym na Samoobrone i na Leppera "Te Tuski i inne juz bili i nic nie zmienili"Chociaż w tym bagnie już wiele nie można zmienić.Zobaczymy może będzie lepiej,oby nie gorzej.

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Jankes
Kibic
Na forum od 7523 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 20:28
hahaha wyszło mi liga polskich rodzin hahaha

Kibic
Na forum od 7993 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 21:43
A mi Samoobrona....

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
stahu
Kibic
Na forum od 8209 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 21:54
Najbliżej Krajowa Partia Emerytów i Rencistów :D i Platforma Obywatelska, a najdalej Platforma Janusza Korwin-Mikke

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 22:04

stahu napisał:  
Najbliżej Krajowa Partia Emerytów i Rencistów :D i Platforma Obywatelska, a najdalej Platforma Janusza Korwin-Mikke

to samo ;/ a nie cierpie emerytow i rencistow....

Po życia kres!
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7598 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 22:32
Mi wyszła Liga Polskich Rodzin a druga Samoobrona

seeedzik
Kibic
Na forum od 8128 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 23:31
Po dzisiejszej debacie, jak najbardziej PO i Tusk, PiS niewiele zmieni ino wprowadzi policyjny rygor, na to zgody nigdy, Lepper i Giertych wstyd, nic tylko ciagle pierdolenie ile to zlego juz narobiono, a co oni w tym czasie zrobili, byli w sejmie przecierz, mieli inicjatywe ustawodawcza mogli glosowac przeciw tymczasem Samoobrona to w mijajacej kadencji najlepszy wspolnik SLD a LPR wykazal sie ino tym ze Giertych robi z siebie ostatniego sprawiedliwego w komisjach sledczych, no coz niektorzy myla niebo z gwiazdami odbitymi noca na jeziorze, tyle ...

Co do testow na latarnikuwyborczym to polecam przecztac szczegolowe odpowiedzi poszczegolych partii, niekotre sa naprawde mocne :D polecem Platforme Janusza Korwina :]

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
chrisxx
Kibic
Na forum od 8646 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/09/2005 00:18
mi wyszedl PiS, a najdalej mi do demokratow

Trapen
Kibic
Na forum od 7662 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/09/2005 02:18

stahu napisał:  

mialem podobnie... Wniosek: zaglosuje na PO - a mialem nie glosowac :P

pozostala mi jeszcze kwestia prezydenta do rozwiazania... jesli nic nie wymysle to oddam glos na RMF FM (dla wyjasnienia dostawie swoj kwadracik i postawie przy nim X :] )

Cinek
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/09/2005 10:58

Cinek457 napisał:  

stahu napisał:  

to samo ;/ a nie cierpie emerytow i rencistow....

mowiac tak masz na mysli KPEiR, czy grupe społeczna jaka sa emerytci i rencisci? bo jesli to drugie to zdeczka chujowy poglad...

seeedzik napisał:  
(...)Giertych robi z siebie ostatniego sprawiedliwego w komisjach sledczych...

a w ilu to komisjach sledczych byl Giertych? za to moze Rokita w kolejnych partiach nie robi z siebie ostatniego sprawiedliwego...?

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
seeedzik
Kibic
Na forum od 8128 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 23/09/2005 11:37

Cinek84 napisał:  

seeedzik napisał:  
(...)Giertych robi z siebie ostatniego sprawiedliwego w komisjach sledczych...

a w ilu to komisjach sledczych byl Giertych? za to moze Rokita w kolejnych partiach nie robi z siebie ostatniego sprawiedliwego...?

A czy ja gdzies pisze ze Rokita nie robil z siebie szeryfa ?? Jednak skala zachowan jest chyba jednak nieco inna, zreszta akurat Rokita w PO pelni (moim skromnym zdaniem oczywiscie :] ) funkcje takiego pieniacza, zbrojnego ostrza partii i dobrze bo potrzebni sa tacy, a co do przeszlosci w innych partiach bo chyba o to Ci chodzilo to szczerze w dupie mam juz to co bylo, jesli ktos nie ma innego pomyslu na kampanie jak wieczne wyciaganie starych brudow to sorry ale nie tedy droga, ile lat jeszcze bedzie sie postkomuna z postsolidarnoscia obrzucac blotem, 16 lat to moim zdaniem wystarczajaco duzo, powinno sie zrobic dekomunizacje i tyle, tego co od 89' roznej masci "politycy" wladza narodu narozrabiala juz nie sposob bedzie podliczyc, chocby Roman mial najszczersze intencje to nigdy nie popre kogos kto poza oskarzeniami nic soba nie prezentuje, jak dla mnie Lepper i Giertych to jedno i to samo, moze zbytnio upraszczam ale jest to wielce wygodne uproszczenie

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Szołn
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 24/09/2005 09:26

seeedzik napisał:  
Ja tam oddam glos na Donalda, Kaczory pachna mi panstwem policyjnym, a co do Donalda to jedne mnie strasznie bawi, jak on pojedzie do stanow to przecierz jak go przedstawia to zamiast Donald Tusk bedzie Donald "Dusk" (czy nawet "Duck" :] )

LatarnikWyborczy - polecam mozna sprawdzic do jakiej partii jest sie najblizej programowo mi wyszlo PO i KPEiR :] a najdalej mi do Platformy Koriwna

Socjaldemokracja Polska +12%
Zieloni 2004 +2%
Sojusz Lewicy Demokratycznej +2%
Platforma Obywatelska -2%
Demokraci.pl -2%
Polska Partia Pracy -2%
Samoobrona -10%
Prawo i Sprawiedliwość -24%
Polskie Stronnictwo Ludowe -26%
Liga Polskich Rodzin -26%
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów -30%
Platforma Janusza Korwin-Mikke -60%

W sumie coś w tym jest ;)

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 24/09/2005 11:12
U mnie w czolowce PO, SDPl, PD i SLD. Prawdopodobnie wybiore PD.

Qbajag - moglbys mi moze przyblizyc troche sylwetke bylego prezydenta W-wy Swiecickiego? Startuje z #1 z demokratow.

Obrazek gif wstawiony na forum
elo
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 24/09/2005 13:58
Tylko profesor Maciej Giertych! To właśnie on nie jest uwikłanyy w żadne układy "pookrągłostołowe". Nie przyczynił się do wyprzedaży majątku narodowego, wzrostu bezrobocia i wszechobecnej korupcji czego można zarzucić innym kandydatom z Tuskiem i Kaczyńskim na czele.

9.10.2005

X profesor Maciej Giertych

Obrazek jpg wstawiony na forum
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 24/09/2005 15:17
Jay pamiętam, że Warszawa pod rządami Święcickiego przeżywała duży przypływ inwestycji i bardzo się rozwijała(więcej inwestycji było tylko za Piskorskiego).
Przed UW i PD był członkiem SLD jeśli dobrze pamiętam, ale po tym jak przestał być prezydentem stolicy znikł raczej z pola widzenia więc za dużo o Nim nie wiem.
W czasie gdy On był prezydentem to ja dopiero zaczynałem interesować się polityką.
Ale samorządowcy Warszawscy z różnych partii i opcji politycznych raczej dobrze wspominają okres jego prezydentury.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 24/09/2005 15:29

elo napisał:  
Tylko profesor Maciej Giertych! To właśnie on nie jest uwikłanyy w żadne układy "pookrągłostołowe". Nie przyczynił się do wyprzedaży majątku narodowego, wzrostu bezrobocia i wszechobecnej korupcji czego można zarzucić innym kandydatom z Tuskiem i Kaczyńskim na czele.

9.10.2005

X profesor Maciej Giertych

taaa.... a slyszales o wspolpracy w/w z Jaruzeslskim, ktorego tak nie nawidzi prawica? a slyszales o wypowiedziach w/w o pozytywach wprowadzenia stanu wojennego w grudniu 81? a slyszales o zasiadaniu w radzie wspolpracy w PRL w/w jeszcze w 88r.? ps. Nie przyczynil sie takze do "wyprzedaży majątku narodowego, wzrostu bezrobocia i wszechobecnej korupcji" z prostego powodu - nigdy na szczescie nie dane bylo mu rzadzic i nie mial sie okazji by sie " wykazac" Ja takze nie przyczynilem sie do "wyprzedaży majątku narodowego, wzrostu bezrobocia i wszechobecnej korupcji", to czemu nnie chcesz na mnie glosowac? :)
Przxemysl moje slowa...

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 24/09/2005 19:21

qbajag napisał:  
Jay pamiętam, że Warszawa pod rządami Święcickiego przeżywała duży przypływ inwestycji i bardzo się rozwijała(więcej inwestycji było tylko za Piskorskiego).
Przed UW i PD był członkiem SLD jeśli dobrze pamiętam, ale po tym jak przestał być prezydentem stolicy znikł raczej z pola widzenia więc za dużo o Nim nie wiem.
W czasie gdy On był prezydentem to ja dopiero zaczynałem interesować się polityką.
Ale samorządowcy Warszawscy z różnych partii i opcji politycznych raczej dobrze wspominają okres jego prezydentury.

Dzieki za info, przekonales mnie do niego ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7598 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 24/09/2005 20:15
Wolałbym żeby wygrało PO ale według ostatnich sondaży to PIS wygrywa :(

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772443754 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005