Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2006 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zalayeta
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7481 dni

Odp: FM 2006 - 20/11/2005 16:43

^Bartek napisał:  
kto ma cracka do tej gry? albo linka...

Cracka do tej gry nie ma....Odpal obraz w Daemonie i ustaw na ikonce Fm-a zgodnosć z NT 4.0

PS do końca życia !
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: FM 2006 - 20/11/2005 16:48
ale ja nie mam obrazu... ja mam na plytce gre i od razu mi sie instaluje itd. nie trzeba tego przez deamona otwierac...

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: FM 2006 - 20/11/2005 17:02

^Bartek napisał:  
ale ja nie mam obrazu... ja mam na plytce gre i od razu mi sie instaluje itd. nie trzeba tego przez deamona otwierac...

No to ustaw tą zgodność na ikonie FM-a i powinno ruszyć

PS do końca życia !
Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2006 - 20/11/2005 17:20

zalayeta napisał:  

^Bartek napisał:  

No to ustaw tą zgodność na ikonie FM-a i powinno ruszyć

mi ustawienie zgodnosci nic nie dalo, ja sie pobawilem anti-blaxxem, ale mialem obraz.

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Pepe
Kibic
Na forum od 7307 dni

Odp: FM 2006 - 21/11/2005 18:54
Ja nie mam zadnych plikow w tym anti-blaxxie...no jakies sa ale nie takie jak napisales...skad mam to wziasc? Bardzo bym prosil o wyslanie mi na maila [email protected]

Adriano
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: FM 2006 - 24/11/2005 15:49
wszytsko fajnie tylko dajcie link do programu anti-blaxx bo jakos raczej nie moge go znalezc...

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
slw
Kibic
Na forum od 7912 dni

**

Odp: FM 2006 - 25/11/2005 13:05
dalej nie moge odpalic :/
zainstalowalem plytke, nie mam na niej zadnego pliku, ktory mozna otworzyc w alcocholu lub deamonie...
Przy uruchamianiu wystepuje mi "PROSZĘ UMIEŚCIĆ ORYGINALNĄ PŁYTĘ CD W NAPĘDZIE..."
Mial ktos z Was taka wersje FM'a?

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
slw
Kibic
Na forum od 7912 dni

**

Odp: FM 2006 - 25/11/2005 13:05
dalej nie moge odpalic :/
zainstalowalem plytke, nie mam na niej zadnego pliku, ktory mozna otworzyc w alcocholu lub deamonie...
Przy uruchamianiu wystepuje mi "PROSZĘ UMIEŚCIĆ ORYGINALNĄ PŁYTĘ CD W NAPĘDZIE..."
Mial ktos z Was taka wersje FM'a i odpalił?

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
domel
Kibic
Na forum od 7325 dni

Odp: FM 2006 - 26/11/2005 18:52
dziś musiałem zrobić formata i FM 2006 przepadł :-[ ściągam go drugi raz !! i tym razem nagram go na płytke.<lol>

tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: FM 2006 - 26/11/2005 18:55
do kasacji

Ostatnio edytowany przez: tttttt, 27 listopada 2005, 11:59 [3 raz(y)]

Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 11:02

Macias napisał:  

ekil napisał:  

Macias Moze wrzuc linka do terrenta, jak mozesz sie zalogowac...

FM 2006-torrent
tam potem klikacie free i ściągacie, a potem otwieracie w programie typu BitComet, Azureus...
pozdro

Właśnie ściągnołem grę z tego linka co podał Macias programem BitComet. I mam folder pełen plików które są spakowane rarem i jeszcze sporo plików typu R40 czy jakoś tak. I nie wiem co z tym dalej zrobić aby odpalić grę??? Będę wdzięczny za pomoc.

Babilon Team
Macias
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 11:52

Orło napisał:  

Macias napisał:  

ekil napisał:  

Macias Moze wrzuc linka do terrenta, jak mozesz sie zalogowac...

FM 2006-torrent
tam potem klikacie free i ściągacie, a potem otwieracie w programie typu BitComet, Azureus...
pozdro

Właśnie ściągnołem grę z tego linka co podał Macias programem BitComet. I mam folder pełen plików które są spakowane rarem i jeszcze sporo plików typu R40 czy jakoś tak. I nie wiem co z tym dalej zrobić aby odpalić grę??? Będę wdzięczny za pomoc.

Wejdź tam gdzie Ci się to ściągneło i rozpakuj obojętnie który plik spakowany w rarze, potem reszta sama się rozpakuje:)
Gdy to zrobisz, pliki utworzą obraz i musisz go zamontować, zainstalować gre, ustawić odpowiednie opcje i grać :)

Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 13:04
Dzięki wielkie Macias, wszystko już działa, pozostaje tylko iśc na Mistrza Polski :D

Babilon Team
Blank & Jones
Kibic
Na forum od 8099 dni

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 13:21
2. Zainstaluj program alcohol 120%
3. otworz cracka do alcohola i daj patch.
4. Włącz alcohol 120% i wejdz w napędzy wirtualne
5. W napedzch zmien liczbe na wiekszo od zera
6. Wejdz w emulacje i zaznacz wszystko
7. Wejdz w emulacje-opcje dodatkowe i zaznacz wszystko i klikni ok.
8. W wirtualnym napędzie zmontuj obaz Football manager.mds
9. zainstaluj program anti-blaxx
10.Włacz anti-blaxxa i wybierz English
11.W wyświetlony oknie kliknij na trzy kropki ponizej alcohol 120% i wybierz miejsce w ktorym jest zainstalowany(plik exe.)
12.Kliknij na First Game i z Protection wybierz SecuRom 7 a ponizej game klikni na trzy kropki i wskaż miejsce zainstlowania gry Football manager(domyślnie C:Program FilesSport interactiveFootball manager) tam wskaż plik FM.exe. Program zada pytanie o nazwe skródu prosze nazwac go fm
13.Kliknij na dole na ikone anti-blaxxa i kliknij exit.
14.Z folderu z anti-blaxx wejdz w folder crack do anti-blaxx klikni PPM na znajdujacy sie tam plik i zanacz kopiuj.
15. Przejdz do folderu gdzie zainstalowany jest anti-blaxx i gdy pojawi sie taka sama ikonka kliknijPPM i daj wklej. Na pytanie o zamiane daj tak.
16. Uruchom anti-blaxxa.
17. Na jego ikonke pojawiajaca sie kolo zegara(plyta) kliknij PPM wejdz w run game i zaznacz fm.
18. Miłej zabawy.

MKS
Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 14:47
Myślałem że wszystko jest ok, ale niestety nie. Zrbiłem wszystko tak jak Macias powiedział, otwiera mi sę normalnie gra, pojawiają się opcje, ale jak daje NEW GAME to nagle wyskakuje mi komunikat: array acces out of bounds. Czy ktoś wie może co się dzieje???

Babilon Team
Macias
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 14:51

Orło napisał:  
Myślałem że wszystko jest ok, ale niestety nie. Zrbiłem wszystko tak jak Macias powiedział, otwiera mi sę normalnie gra, pojawiają się opcje, ale jak daje NEW GAME to nagle wyskakuje mi komunikat: array acces out of bounds. Czy ktoś wie może co się dzieje???

Masz Patcha 6.0.1 ?

Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 15:01

Macias napisał:  

Orło napisał:  

Masz Patcha 6.0.1 ?

Nie mam, zaraz poszukam i ściągnę.

Babilon Team
Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 17:28
Dobra jakoś udało mi się włączyć grę, ale pojawił się kolejny problem (mam nadzieję ze ostatni). Ściągnołem spolszczenie ale gre mam dalej po angielsku pomimo ustawienia języka Polskiego. Może ktos poda jakieś inne xródło skąd można wziąść spolszczenie lub wie jak rozwązać ten problem???

Babilon Team
tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 17:47
wczoraj nabyłem giere... ma 452 mega.. to demo?? kwasny i ścierwo mi nie chodzi ;/

kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Odp: FM 2006 - 27/11/2005 18:00

Orło napisał:  
Dobra jakoś udało mi się włączyć grę, ale pojawił się kolejny problem (mam nadzieję ze ostatni). Ściągnołem spolszczenie ale gre mam dalej po angielsku pomimo ustawienia języka Polskiego. Może ktos poda jakieś inne xródło skąd można wziąść spolszczenie lub wie jak rozwązać ten problem???

Musisz pierw zassac patcha 6.0.1. www.sigames.com

wtedy bedzie dzialac bezproblemowo, u mnie ten sam problem byl :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437238 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005