Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Bluzy,koszulki, polo << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
-HL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8068 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 28/09/2005 13:26
Koszulki polo beda wykonane w 100% z bawelny czesanej i beda mialy gramature 190 g/m2 czyli bardzo porzadna. Jak znajde linka to podesle.

PS. Pierwsza seria to bedzie 50 sztuk - jak sie rozejdzie to pomyslimy nad innymi rzeczami np bluzami

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Slim
Kibic
Na forum od 8324 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 28/09/2005 14:45

-HL napisał:  
Koszulki polo beda wykonane w 100% z bawelny czesanej i beda mialy gramature 190 g/m2 czyli bardzo porzadna. Jak znajde linka to podesle.

PS. Pierwsza seria to bedzie 50 sztuk - jak sie rozejdzie to pomyslimy nad innymi rzeczami np bluzami

Ja mam pytanie odnosnie tego gdzie je robicie??

Slim
Kibic
Na forum od 8324 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 28/09/2005 15:23

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Slim napisał:  

-HL napisał:  

Tajemnica handlowa :]

Kurde no :/ Potrzebuje wiedziec gdzie moge zrobic nadruk na koszulce bo potrzebuje na koszulke na urodziny kolezanki a tu u nas za koszule sobie rzycza 50 zl :/

Konrad MKS
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 28/09/2005 16:06

-HL napisał:  

Pisze sie na taka koszulke tylko dajcie znac kiedy mozna bedzie kaske dac i gdzie.
PS. Kiedy beda juz gotowe ?

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 28/09/2005 20:13
A na te wczesniejsze co pokazalem jest ktoś chetny...jak tak to prosze na meila [email protected]

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 28/09/2005 21:20
Mi najbardziej podoba sie ta z tym lysym ziomkiem i napisem Granatowo-Bordowi,na taka bym reflektowal ;)

Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 28/09/2005 21:57

antyC napisał:  
A na te wczesniejsze co pokazalem jest ktoś chetny...jak tak to prosze na meila [email protected]

No AntyC ja bym był chętny, ale musiałbym wcześmiej znac cenę i uzbierać kasiorkę.

Babilon Team
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7704 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 29/09/2005 11:09

pogoniarz73 napisał:  
Mi najbardziej podoba sie ta z tym lysym ziomkiem i napisem Granatowo-Bordowi,na taka bym reflektowal ;)

Tego lysego ziomka ma na fladze GKS Bełchatów Obrazek jpg wstawiony na forum

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7704 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 03/10/2005 17:39
Mam pytanie:Wie ktos moze gdzie mozna w Szczecinie kupic bluzy pod nadruk(dobrego gatunku)???.Z gory dzieki.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 03/10/2005 21:46
Ciężko znaleść takowe dobrego gatunku...można robić na Fruit of the loom (dostaniesz je np w Old School) ale jesli jesteś zainteresowany to ja mam do załatwienia...bardzo dobra jakość a co do ceny to ok 60 zł (zależy też ile bierzesz).Jak coś kontaktuj się na meila [email protected]

gryfus07
Kibic
Na forum od 7357 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 04/10/2005 19:28
Jaka cena tych koszulek pozdro

Davido
Kibic
Na forum od 8088 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 04/10/2005 22:06

Slim napisał:  

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Slim napisał:  

-HL napisał:  

Tajemnica handlowa :]

Kurde no :/ Potrzebuje wiedziec gdzie moge zrobic nadruk na koszulce bo potrzebuje na koszulke na urodziny kolezanki a tu u nas za koszule sobie rzycza 50 zl :/

Wiem i To W miare tanio Taki Napis Np 5 literowy na całą klatke Kosztuje około 12 zł ...Ulicy nie znam dokłądnie ale jest to między Uni Lubelskiej a Al.Wojska Polskiego koło stacji Bp...koło przystanku PKS 60 i 53

POGOŃ TO MY
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/10/2005 00:24
Koszulki z wyżej przedstawionymi wzorami mam po 25 zł...oprócz nich mam również takie z niewielkim herbem Pogoni na piersi w tej samej cenie.koszulki bardzo dobrej jakości. Wszystkie rozmiary. Kolory:białe, czarne, szare,granatowe, bordowe. Jeśli jakiejs bym obecnie nie mial bedzie dostępna na dniach. Czekam na chętnych...na dniach wystawię je na allegro

Jeśli chodzi Wam o wzór ten co pokazał U-96 to jesli znajdzie się ok.10 chętnych to też jest możliwość ich wykonania. Cena zamknie się w 20 zł, a bluzy w 80 zł

Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 5 października 2005, 00:29 [1 raz(y)]

Adriano
Kibic
Na forum od 8057 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/10/2005 11:02
Jak już wystawisz na allegro zapodaj linka n forum... jestem wstępnie chętny ale chciałbym zobaczyć jak to wygląda...

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Zbylu
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/10/2005 12:06

antyC napisał:  
Koszulki z wyżej przedstawionymi wzorami mam po 25 zł...oprócz nich mam również takie z niewielkim herbem Pogoni na piersi w tej samej cenie.koszulki bardzo dobrej jakości. Wszystkie rozmiary. Kolory:białe, czarne, szare,granatowe, bordowe. Jeśli jakiejs bym obecnie nie mial bedzie dostępna na dniach. Czekam na chętnych...na dniach wystawię je na allegro

Jeśli chodzi Wam o wzór ten co pokazał U-96 to jesli znajdzie się ok.10 chętnych to też jest możliwość ich wykonania. Cena zamknie się w 20 zł, a bluzy w 80 zł

PODAJ LINK JAK JUZ BEDE NA ALLEGRO.

Obrazek gif wstawiony na forum
Zbylu
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/10/2005 12:06
PODAJ LINK JAK JUZ BEDE NA ALLEGRO.[/cytat]

SORKA ZA BLAD!

Obrazek gif wstawiony na forum
PoGo
Kibic
Na forum od 7349 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/10/2005 13:12

Davido napisał:  
Wiem i To W miare tanio Taki Napis Np 5 literowy na całą klatke Kosztuje około 12 zł ...Ulicy nie znam dokłądnie ale jest to między Uni Lubelskiej a Al.Wojska Polskiego koło stacji Bp...koło przystanku PKS 60 i 53

Drukarnia Colorado, al. Wojska Polskiego 184b 70-256 Szczecin.

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/10/2005 16:09
Dziś wieczorem postaram sie wrzucić to na allegro, a jesli nie to jutro.

A może ktoś z Was ma inne ciekawe projekty które można by wykorzystać na koszulki.Pozdro

U-96
Kibic
Na forum od 8520 dni

**

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 06/10/2005 21:51
Cena naszywki o wymiarach 10*3cm wyniesie 9 zł/szt netto plus koszt
przesyłki 8 zł.

Szlugi, wóda, gołe baby !
L.
Kibic
Na forum od 7972 dni

Odp: Bluzy,koszulki, polo - 08/10/2005 22:03
AntyC to jesli chodzi o ten wzór co podał U-96 to ja jestem wstepnie zainteresowany czarna bluza (dobrze by było gdyby był kaptur)a co do t-shit'ów to chcialbym zobaczyc jak te koszulki z herbem wygladaja

MW'03
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362934 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005