Odp: Bluzy,koszulki, polo - 28/09/2005 13:26
Koszulki polo beda wykonane w 100% z bawelny czesanej i beda mialy gramature 190 g/m2 czyli bardzo porzadna. Jak znajde linka to podesle.
PS. Pierwsza seria to bedzie 50 sztuk - jak sie rozejdzie to pomyslimy nad innymi rzeczami np bluzami
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Kurde no :/ Potrzebuje wiedziec gdzie moge zrobic nadruk na koszulce bo potrzebuje na koszulke na urodziny kolezanki a tu u nas za koszule sobie rzycza 50 zl :/
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 03/10/2005 21:46
Ciężko znaleść takowe dobrego gatunku...można robić na Fruit of the loom (dostaniesz je np w Old School) ale jesli jesteś zainteresowany to ja mam do załatwienia...bardzo dobra jakość a co do ceny to ok 60 zł (zależy też ile bierzesz).Jak coś kontaktuj się na meila [email protected]
Koszulki polo beda wykonane w 100% z bawelny czesanej i beda mialy gramature 190 g/m2 czyli bardzo porzadna. Jak znajde linka to podesle.
PS. Pierwsza seria to bedzie 50 sztuk - jak sie rozejdzie to pomyslimy nad innymi rzeczami np bluzami
Ja mam pytanie odnosnie tego gdzie je robicie??
Tajemnica handlowa
Kurde no :/ Potrzebuje wiedziec gdzie moge zrobic nadruk na koszulce bo potrzebuje na koszulke na urodziny kolezanki a tu u nas za koszule sobie rzycza 50 zl :/
Wiem i To W miare tanio Taki Napis Np 5 literowy na całą klatke Kosztuje około 12 zł ...Ulicy nie znam dokłądnie ale jest to między Uni Lubelskiej a Al.Wojska Polskiego koło stacji Bp...koło przystanku PKS 60 i 53
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 05/10/2005 00:24
Koszulki z wyżej przedstawionymi wzorami mam po 25 zł...oprócz nich mam również takie z niewielkim herbem Pogoni na piersi w tej samej cenie.koszulki bardzo dobrej jakości. Wszystkie rozmiary. Kolory:białe, czarne, szare,granatowe, bordowe. Jeśli jakiejs bym obecnie nie mial bedzie dostępna na dniach. Czekam na chętnych...na dniach wystawię je na allegro
Jeśli chodzi Wam o wzór ten co pokazał U-96 to jesli znajdzie się ok.10 chętnych to też jest możliwość ich wykonania. Cena zamknie się w 20 zł, a bluzy w 80 zł
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 5 października 2005, 00:29 [1 raz(y)]
Koszulki z wyżej przedstawionymi wzorami mam po 25 zł...oprócz nich mam również takie z niewielkim herbem Pogoni na piersi w tej samej cenie.koszulki bardzo dobrej jakości. Wszystkie rozmiary. Kolory:białe, czarne, szare,granatowe, bordowe. Jeśli jakiejs bym obecnie nie mial bedzie dostępna na dniach. Czekam na chętnych...na dniach wystawię je na allegro
Jeśli chodzi Wam o wzór ten co pokazał U-96 to jesli znajdzie się ok.10 chętnych to też jest możliwość ich wykonania. Cena zamknie się w 20 zł, a bluzy w 80 zł
Wiem i To W miare tanio Taki Napis Np 5 literowy na całą klatke Kosztuje około 12 zł ...Ulicy nie znam dokłądnie ale jest to między Uni Lubelskiej a Al.Wojska Polskiego koło stacji Bp...koło przystanku PKS 60 i 53
Odp: Bluzy,koszulki, polo - 08/10/2005 22:03
AntyC to jesli chodzi o ten wzór co podał U-96 to ja jestem wstepnie zainteresowany czarna bluza (dobrze by było gdyby był kaptur)a co do t-shit'ów to chcialbym zobaczyc jak te koszulki z herbem wygladaja
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362934 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.