Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 14/10/2004 20:21
Widziałem skład Pogoni w tym demie, niezła polewa. Skład jest dokładnie z początku zeszłego sezonu tylko pozycje są kompletnie poprzestawiane... zapowiada się fatalna gra.
Widziałem skład Pogoni w tym demie, niezła polewa. Skład jest dokładnie z początku zeszłego sezonu tylko pozycje są kompletnie poprzestawiane... zapowiada się fatalna gra.
Faktycznie składy są niby na 21 sierpnia ale nie wiadomo którego roku !!
No więc na początku trzeba mieć program. Gdy już zainstalujesz ściągasz sobie torrenta na dysk i otwierasz go w programie...
Mam nadzieje, że te dwie wskazówki wystarczą
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/11/2004 21:49
zapewne to jest pelna, "oryginalna" wersja gry jakby ktos mial szybciutko na cd, to mile bym widzial jakas ustawke bo z moim laczem zajebitym, to mam od pol godziny 0,1% nie wiem, co jest grane, ale pisze, ze doczekam sie gry za jakies 6 dni
Odp: Pogon w najnowszym FM 2005 - 02/11/2004 21:52
a ja zapodałem sobie tego programa póxniej sciągnołem ten plik torrent. Otworzyłem g o w tym programie i w statusie pisze BłądataMissing C:.............. czy mógłby mi ktoś kumaty powiedzieć o co chodzi z góry dzięki
Dziwne... Zdarzały mi się takie błędy ale tylko przy torrentach z suprnovej
Jak mi wyskakują takie błędy to mówie kumplowi żeby ściągnął i to jest moja rada
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448318 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.