Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Rusza magazyn Ligowy w TVN.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
GKSBełchatów
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7545 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 12:37
To ja jeszcze dodam, że przy każdej akcji Łuczywka mówili, że to Ujek i odwrotnie... Poza tym faktycznie różnica w spalaniu węgla brunatnego i kamiennego miała decydujący wpływ na walkę na boisku i rezultat. Pojebanie herbów - kosmiczna pomyłka i żenada (jak cały ten program), o prowadzących się nie wypowiem bo już chyba wszystko zostało powiedziane. APEL DO TVN-u: Oddajcie te prawa Polsatowi! Niech pokazują te bramki w 2*45, będzie lepiej dla nas (fachowy program), a także dla was (nie będziecie się ośmieszać). A tak na boku, np: ja nie umiem budować samochodów, więc się za to nie zabieram, tej stacji radzę to samo, zrobienie magazynu wyraźnie ich przerosło.

TYSIĄCE SPRAW - JEDEN GKS. ANTY wIDZEW I rADOMSKO
AM
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 12:39
brechtam brechtam..... nic po prostu tutaj napisac nie mozna... zenada !!!!!!!!!!!!!

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 13:15
dla mnie bylo najgporsze jak przy edim dali herb poloni zamiast Pogoni, albo co jak byl skrot znaszego meczu to jak strzelal kazek i kamera poszla na niego po strzale to podpisali go ze to edi andradina, oj boze mam nadzieje ze nastepnym razem bdzie lepiej

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7758 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 13:40
Ale powiem Wam, ze jest jeden "+". W tym temacie wszyscy mamy jednoznaczne zdanie:D:D a to jest rzadkosc:D:D Jedziem TVN??? Jedziem!!!
Pzdr eksperci

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7827 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 14:22
no niestety chłopaki z TVN do pięt nie dorastają Smokowskiemu i Twarowskiemu:

* Początek programu - 11-stka kolejki, a w niej Edi z Polonii. (tylko 1 literka a jak wiele znaczy)

* Chwile później jakiś seksuolog gada o skutkach kopnięć w jaja - omal nie padłem ze śmiechu. Oni już naprawde nie wiedzą o czym robić ten program.

* Skróty Pogoni, ciekawe co powiedzą... ogólnie nienajgorzej gdyby przygotowywujący materiał nie pomylił w ostatniej akcji meczu Kaźmierczaka z Łabędzkim. (komentując na spokojnie skrót takie rzeczy nie powinny się zdarzać).

* Patrze na fantastyczną bramkę Dźwigały, ale co to?! Dźwigała w Pogoni? Eee... panowieee....

* Potem wyłaczyłem, popstrykałem po kanałach, wróciłem akurat jak zapowiadali reportaż o Burkhardcie. Pomyślałem - wreszcie coś ciekawego... 30 sekund oglądania kapkującego zawodnika i jakiś bełkot lektora - to ma być reportaż???!!! Litości....

Bez żalu wyłaczyłem ten program na amen. Po tym programie jeszcze bardziej uświadomiłem sobie, że profesjonalizm Canal + to kosmos jak na polskie warunki.

Jak to dobrze być szczęśliwym posiadaczem Canal + i oglądać poważny program :)

Pozostaje mieć nadzieję, że się wyrobią, bo na tą chwile, to jestem pewien że Polsat, a nawet TVP o wiele lepiej zrobiłyby taki program.

byku
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 15:24
na onecie skroty sa za darmo i nadodatek trwaja chyba z ponad 10 minut ! Sa to skroty z canalu + wiec i komentarz poprawny.

Pik Nik
Kibic
Na forum od 7604 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 15:37

byku napisał:  
na onecie skroty sa za darmo i nadodatek trwaja chyba z ponad 10 minut ! Sa to skroty z canalu + wiec i komentarz poprawny.

Nie do końca poprawny, bo i tam notorycznie Grzelak robi za Ediego :P

monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 15:55
Wiekszej haly nie widzialem jeszcze nigdy w zyciu. Masa bledow rzeczowych, glupawych docinkow, pytan z dupy do Dziekanowskiego (i tak by na nie nie dostali odpowiedzi). Dodatkowo gratuluje kamerzystom TVN-u ktorzy nie nadążali za pilka przy dosrodkowaniach, widac ze maja wprawe w filmowaniu Giertycha na mownicy, a nie wydarzen sportowych. Strach by pomyslec jakby mieli przeprowadzic relacje live np z lekkoatletycznych Mistrzostw Polski. Przez caly program pieprzyli tez o jedenastce kolejki kogo do niej wybrali, ale na koniec jej oczywiscie nie pokazali,moze trzeba bylo samemu notowac?? Kto wie czy Magazyn Gol nie byl lepszy, nawet pomimo krotkiego czasu trwanie (25-30min) i pieprzenia Tomaszewskiego.

MKS Pogoń Szczecin Polska
Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 16:46

monter napisał:  
Wiekszej haly nie widzialem jeszcze nigdy w zyciu. Masa bledow rzeczowych, glupawych docinkow, pytan z dupy do Dziekanowskiego (i tak by na nie nie dostali odpowiedzi). Dodatkowo gratuluje kamerzystom TVN-u ktorzy nie nadążali za pilka przy dosrodkowaniach, widac ze maja wprawe w filmowaniu Giertycha na mownicy, a nie wydarzen sportowych. Strach by pomyslec jakby mieli przeprowadzic relacje live np z lekkoatletycznych Mistrzostw Polski. Przez caly program pieprzyli tez o jedenastce kolejki kogo do niej wybrali, ale na koniec jej oczywiscie nie pokazali,moze trzeba bylo samemu notowac?? Kto wie czy Magazyn Gol nie byl lepszy, nawet pomimo krotkiego czasu trwanie (25-30min) i pieprzenia Tomaszewskiego.

Jak pamiętam Drużyne Kolejki na początku programu pokazali :]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 17:47
Jeszcze przy zapowiedziach drugiej kolejki popierzyli maxymalnie wszystkie herby

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
crls
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 18:42
wiekszosc zostala powiedziana, wiec nie bede sie rozpisywal :) Ogolnie powiem ze po 15 min wylaczylem glos bo nie moglem zniesc pierdolenia tych 'redaktorkow', co chwila sie jakali, ze juz o pomylkach nie wspomne. Dodam jeszcze ze many w brylkach zapowiadal mecz: "mecz wielkich miast i wielkich serc" (Groclin-Amica), no i przy zblizeniu na Kazmierczaka widnial podpis Edi...A sytuacja z herbami na koncu to juz kompromitacja na calej lini

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
1973
Kibic
Na forum od 7762 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 20:41
Tak sie napalalem na te skroty a i tak ide wczesniej komarowac i czytajac komentarze widze ze nic nie trace.

eJay
Kibic
Na forum od 7787 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/07/2005 10:14
Dla chetnych - wtopa TVN z logami. Jak dla mnie to jakis zart:) - LINK

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Cz
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/07/2005 10:26

eJay napisał:  
Dla chetnych - wtopa TVN z logami. Jak dla mnie to jakis zart:) - LINK

Dla mnie to kpina,na wiekszosci stronach www o pilce jest zly herb Pogoni.

www.sectorshop.net
Łabek
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/07/2005 11:20
Poprostu robią z siebie idiotów, moim zdaniem program przereklamowany, zauważyłem ze w pewnych momentach Wdowczyk oglądając bądź słuchając tych placków powstrzymuje sie od śmiechu :] ja tam jestem tradycjonalistą... nie ma to jak "GOL" na TVP2 ;)
A to jest dowód błazenady:
Obrazek jpg wstawiony na forum

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
SamAxe
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/07/2005 11:33

Łabek napisał:  
Poprostu robią z siebie idiotów, moim zdaniem program przereklamowany, zauważyłem ze w pewnych momentach Wdowczyk oglądając bądź słuchając tych placków powstrzymuje sie od śmiechu :] ja tam jestem tradycjonalistą... nie ma to jak "GOL" na TVP2 ;)
A to jest dowód błazenady:

cz. druga

Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/07/2005 11:44
Kurwa, żadnej druzynie nie dali dobrego herbu pajace :D:D:DD:D:D

Babilon Team
ZDR
Kibic
Na forum od 8332 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/07/2005 11:57
tak samo mowili ze w ostatnich minutach mial jeszcze szanse Kazmierczak a to byl Łabedzki.....szkoda gadac

Artur10
Kibic
Na forum od 7536 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/07/2005 12:45

Master napisał:  
tak samo mowili ze w ostatnich minutach mial jeszcze szanse Kazmierczak a to byl Łabedzki.....szkoda gadac

Ludzie już lepiej wydać pieniądze na canal + niż słuchać i męczyc oczy herbami i ich ... :?

http://pomorzanin.nd.pl -> Pomorzanin Nowogard Fans
U-96
Kibic
Na forum od 8521 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 29/07/2005 16:35
zenada i tragedia, 3/4 programu nadaje sie do " lapu-capu" , prowadzacy dno,
ogolnie blazenada, Liga + to przy tym bamboocha do n-tej potegi

Szlugi, wóda, gołe baby !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442651 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005