Nie raz na wyjezdzie było ''sprzedawał kumpli...''. Po prostu nie było sensu o nim rozmawiać więc nikt specjalnie się nie afiszował ze stosunkiem do niego. Czy to że dla mnie jest j... konfidentem odrazu oznacza że musze go mnieć w sygnaturze? Gdybym miał wymienić wszystkich konfidentów... tam jest tylko miejsce na 500 znaków
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
ale jakos nikomu to nie przeszkadzalo kiedy dzieki niemu Pogon w tamtym sezonie jakiekolwiek punkty zdobywala...
no widzisz... i tu sie mylisz
Nie raz na wyjezdzie było ''sprzedawał kumpli...''
i nie raz stadion skandował "boris pesković!" np jak bronił karne......
Mysl sobie jak chcesz ale ''tłum'' zazwyczaj jest bezmyślny, był taki mecz gdzie wszyscy śpiewali ''kto nie wierzy...'' bo po 30 minutach śpiewać ''nie brazylyjska''. Dla mnie nie ma to żadnego znaczenia, śpiewali akurat bo był karny. Na dodatek nie jest tu mowa o ''tłumie'' tylko o tym że ktoś twierdził iż NIKOMU boris nie przeszkadzał. Wystarczy że mi przeszkadzał i ja nie skandowałem jego nazwiska. Stąd twój argument jest w TYM wątku wart tyle co nic
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Niektórzy dziennikarze nie potrafią zrozumieć, że sentyment i marzenia spełnia się nie patrząc na finanse czy jakiekolwiek inne okoliczności. Ja jestem teraz w domu i jest to bezcenne.
Niektórzy dziennikarze nie potrafią zrozumieć, że sentyment i marzenia spełnia się nie patrząc na finanse czy jakiekolwiek inne okoliczności. Ja jestem teraz w domu i jest to bezcenne.
Znam Nowogard i słyszałem o pożarze tamtejszego kościoła. Z miłą chęcią pomogę w odbudowie tej starej świątyni. Uczestnictwo w tak szczytnym celu to dla mnie zaszczyt - mówi skromnie Radek Majdan
ach ten Radek.Wspomóc wytartą odzierzą to ja też mogę.Zwłaszcza jak się ma miliony na koncie.
Co jak co,ale medialnie to Radek powinien zostać politykiem
ach ten Radek.Wspomóc wytartą odzierzą to ja też mogę.Zwłaszcza jak się ma miliony na koncie.
Co jak co,ale medialnie to Radek powinien zostać politykiem
Różnica polega na tym, że Twojej wytartej odzieży nikt nie kupi, no chyba, że dopłacisz więc skończ głupią gatkę.
Znam Nowogard i słyszałem o pożarze tamtejszego kościoła. Z miłą chęcią pomogę w odbudowie tej starej świątyni. Uczestnictwo w tak szczytnym celu to dla mnie zaszczyt - mówi skromnie Radek Majdan
Co jak co,ale medialnie to Radek powinien zostać politykiem[/cytat]
Jakie to ma znaczenie co przekazal?Liczy sie sam gest.a gdyby mial miliony na koncie (Z twojej wypowiedzi wnioskuje ze Radek ma kilkaset milionow)to mielibysmy nowego sponsora Pogoni
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 16 lipca 2006, 18:20 [1 raz(y)]
Odp: R. Majdan - 10/08/2006 21:39
Dzisjaj w jednym z pod Goleniowskich hotelików był Radek z Dodą... Mam nadzieje ze Doda go za mocno nie wymęczy przed meczem ;-D
Dzisjaj w jednym z pod Goleniowskich hotelików był Radek z Dodą... Mam nadzieje ze Doda go za mocno nie wymęczy przed meczem ;-D
I co podglądałeś ich? Mógłybys uszanowac ich prawo do prywatności, a nie rozpowiadasz na okolo co Radek porabia w wolnych chwilach. Myslisz ze oprocz Ciebie kogos to interesuje? Nastepnym razem zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763350542 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.