| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 21/08/2004 22:24
wkurwia mnie, że kler się miesza do wszystkiego, a wszyscy politycy i tak włażą im w dupe i to bez wazeliny
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 22/08/2004 22:15
K***a, banda chołoty przychodzi do mnie pod okno po 22 ( juz 3 razy ) i śpiewają mi STO LAT..........jak mnie to wk***ia no po prostu nie moge...i wk***ia mnie jeszcze to, że zremisowałem na MZcie 1:1 a przeważałem..
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 27/08/2004 17:51
A mnie własnie WKURWIŁ JAK NIGDY MÓJ W D*PE JEB*NY, PIERD*LONY, NIEDO*EBANY, CH*J Mój Brat !!!!!!!!!!!!! Szmata wyjechała i zabrała bez mojej wiedzy mój szalik POGONI!! Miałem iść do pubu z szalikiem a tu D*PA bo mój brat to już w najbliższej przyszłości TRUP... Dobra nic już narazie nie pisze bo jestem wkurwiony... Sorka za bluzgi ale Dzięki temu mi troche ulżyło ...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 27/08/2004 18:50
"Szczecinianie wygrali wprawdzie tydzień temu z Lechem, ale był to chyba raczej wypadek przy pracy. Podopieczni Bogusława Baniaka jadą na spotkanie z Groclinem z myślą o wywiezieniu jednego punktu, ale nie mają na czym opierać swojego optymizmu. Wszystko przemawia za Groclinem."
źrodło interia.pl
Mnie w***ił ten tex co za...... szkoda się denerwować...
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 27/08/2004 19:18
niech któryś z adminów zablokuje ten temat, bo mnie też zaczyna już troche wkurwiać narzekanie wszystkich Dziwie się, że taki temat założyłem.. byłem chyba wtedy w dużym dołku psychicznym Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 27/08/2004 22:25
> niech któryś z adminów zablokuje ten temat, bo mnie też zaczyna już troche wkurwiać narzekanie wszystkich Dziwie się, że taki temat założyłem.. byłem chyba wtedy w dużym dołku psychicznym Pozdro
to nastepnym razem zastanow sie czy jest sens cos takiego zakładać 
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6