Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Finał Pucharu Polski: Legia- Lech << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
VT
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7949 dni

Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 04/06/2004 19:26
A to dobre , ale same pedały z poznania prowokowały i te kary 5 000 dla pyr a 50 000zł dla Legii to przesada

:
Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 04/06/2004 19:55
> Zobaczcie sobie TO. Nóż
> się w kieszeni otwiera, jak dla mnie to oni są już przegrani do końca życia...

Wstyd... po prostu

Obrazek gif wstawiony na forum
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8854 dni

Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 04/06/2004 20:15
A zwróciliscie uwagę kiedy jest ten film nakręcony? Piłkarze śpiewali już po tym jak stadion opustoszał i zostali tylko kibice Lecha - czyli po tej całej zadymie przy wręczniu medali i pucharu. Ja na miejscu piłkarzy chyba tez bym tak śpiewał po tym co zrobili "kibice" Legii. No a oczywiście w Faktach ITI odwróciło kolejność filmików i sugerowali, że to ta piosenka sprowokowała pseudokibiców. manipulują nami jak nie wiem co. TV, radio, prasa...

Polska nARKA! Polska
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8083 dni

Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 04/06/2004 20:25
> A zwróciliscie uwagę kiedy jest ten film nakręcony? Piłkarze śpiewali już po tym
> jak stadion opustoszał i zostali tylko kibice Lecha - czyli po tej całej zadymie
> przy wręczniu medali i pucharu. Ja na miejscu piłkarzy chyba tez bym tak śpiewał
> po tym co zrobili "kibice" Legii. No a oczywiście w Faktach ITI odwróciło
> kolejność filmików i sugerowali, że to ta piosenka sprowokowała pseudokibiców.
> manipulują nami jak nie wiem co. TV, radio, prasa...

czy uważasz, że gdyby nie było tej szarpaniny na krytej, nie byłoby śpiewów piłkarzy Lecha właśnie w takim wykonaniu jak to pokazali???

według mnie i takby się te śpiewy odbyły

pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8854 dni

Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 05/06/2004 13:47
> > A zwróciliscie uwagę kiedy jest ten film nakręcony? Piłkarze śpiewali już po
> tym
> jak stadion opustoszał i zostali tylko kibice Lecha - czyli po tej całej
> zadymie
> przy wręczniu medali i pucharu. Ja na miejscu piłkarzy chyba tez bym tak
> śpiewał
> po tym co zrobili "kibice" Legii. No a oczywiście w Faktach ITI odwróciło
> kolejność filmików i sugerowali, że to ta piosenka sprowokowała pseudokibiców.
> manipulują nami jak nie wiem co. TV, radio, prasa...

czy uważasz, że gdyby
> nie było tej szarpaniny na krytej, nie byłoby śpiewów piłkarzy Lecha właśnie w
> takim wykonaniu jak to pokazali???

Myślę, że takich śpiewów w wykonaniu piłkarzy nie byłoby... Śpiewali niejako w afekcie, tuż po tym jak kilku zostało pobitych i zdaje się 3 straciło medale. A szarpanina była nie tylko na krytej ale i w tunelu do szatni gdy uciekali - czyli tam gdzie powinni być bezpieczni w 100%.
Zdaję sobie sprawę, że takich incydentów nie robią prawdziwi kibice a niezrównoważone jednostki. Mam nadzieję, że klub kibica Legii potrafi ich wyłapać i zrobić z nimi porządek...

[Ostatnio edytowane przez pinkfloyd: 2004-06-05 14:42]

Polska nARKA! Polska
zegar
Kibic
Na forum od 8796 dni

Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 27/06/2004 02:18
sorka, że tak późno po meczu........
No dobra to teraz Ja.
Co do samego meczu to Legia grała kiepsko i w zasadzie tylko 3 piłkarzy mogę pochwalić za wczorajszy występ:Choto,Zieliński i Włodarczyk.
Co do dopingu to na Żylecie był beznadziejny.Oprawy prawie żadnej.
Lech miał lepszą oprawę przygotowaną niż Legia...przecież to paranoja!
A co do burd w trakcie meczu i po to kibice Lecha od początku nas prowokowali, ale to nie usprawiedliwia kretynów którzy zepsuli to na co inni pracowali przez ostatnie 2 lata
ZASADNICZO TO WKURWIA MNIE TO, ŻE PRZEZ 90 MIN ANI RAZU NIE USŁYSZAŁEM POGOŃ SZCZECIN!!!!!!!! A JAKIŚ CZY COŚ ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC min kilka razy. BYŁEM TAM I GEN W DUPIE MIAŁEM KTO ZDOBYŁ TEN PUCHAR (SZEDŁEM Z MIŁOŚCIĄ DO LEGII)
ZWRÓCCIE UWAGĘ JAK TO KIBICOWANIE POGONI WYGLĄDA NA ŁAZIENKOWSKIEJ!!!!!!!!

zegar
Shivan
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 28/06/2004 17:38
> sorka, że tak późno po meczu........
No dobra to teraz Ja.
Co do samego meczu
> to Legia grała kiepsko i w zasadzie tylko 3 piłkarzy mogę pochwalić za
> wczorajszy występ:

ke, wczorajszy, piszesz to czy cytujesz?

>A co do burd w trakcie meczu i po to kibice Lecha
> od początku nas prowokowali, ale to nie usprawiedliwia kretynów którzy zepsuli
> to na co inni pracowali przez ostatnie 2 lata
ZASADNICZO TO WKURWIA MNIE TO,
> ŻE PRZEZ 90 MIN ANI RAZU NIE USŁYSZAŁEM POGOŃ SZCZECIN!!!!!!!! A

jak to nie, poznaniacy spiewali spytaj sie RAFka ;)

JAKIŚ CZY COŚ
> ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC min kilka razy.

zmyslasz

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 28/06/2004 18:05
Zmysla,zmysla...bylem, slyszalem, "bawilem sie";) ... a my swoje : "MIIIISIEEEEEK UHU ;) "

Sami przeciw wszystkim!!!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Finał Pucharu Polski: Legia- Lech - 28/06/2004 19:06
kto miał słyszeć ten slyszał :D

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772495548 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005