Odp: Pchli targ - 13/01/2005 19:41
ja mysle nad sprzedarza Game Boy'a Advence + gra Moto GP ale opyle go tylko wtedy kiedy pojawi sie godna oferta. GB jest bardzo zadbany. Jest pudelko instrukcje i takie tam duperelki. Wszystko orginalne.
Odp: Pchli targ - 17/01/2005 20:35
Polecam oryginalna koszulke Pogonii -Bataty, pochodzi ona od pilkarza, a dokladniej zostala wylicytowana na aukcji WOŚP, na ktora darowal ja pilkarz. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39828650
Odp: Pchli targ - 23/01/2005 12:27
Sprzedam Telefon Komórkowy: SonyEricsson T630 uzywany jakies 3 tygodnie, simlock sciagniety, pudelko, cd, ladowarka jednym slowem caly zestaw za 500 zl telefon jest czarny i nie ma na nim sladow zuzycia. gg 1967861
Mało tego: Kupię telefon Komórkowy: NEC e313 albo ewentualnie NEC e288. za dobrą cenę.
Ostatnio edytowany przez: r3m1x, 23 stycznia 2005, 12:39 [1 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 25/01/2005 00:21
sprzedam książki ze studiów BADANIA OPERACYJNE "Zastosowanie programowania matematycznego w ekonomii" wydanie II, red. J.Hozer, Szczecin 1998 NOP "Elementy nauki o przedsiębiorstwie" wydanie II, red. S.Marek, Szczecin 2001 MARKETING "Podstawy marketingu" wydanie II, red. J.Karwowski, Szczecin 1998 BAZY DANYCH "Systemy baz danych" wydanie II, P.Beynon-Davies, Warszawa 2000
ceny do uzgodnienia
gg1502452 (jestem niewidoczny) lub kom.607491545
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 25 stycznia 2005, 01:08 [1 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pchli targ - 26/01/2005 21:39
mam pare klisz fotograficznych do sprzedania,tanio; fuji 24/200, 24/400, 36/400
jakby ktos byl zainteresowany to uderzajcie na gg (zazwyczaj jestem niewidoczny).
Odp: Pchli targ - 27/01/2005 21:19
PILNIE POSZUKUJĘ ZDJĘCIA Z AUTOGRAFEM OLEGA SALENKO !
NAJLEPIEJ W BARWACH POGONI , ALE NIEKONIECZNIE !
JEŻELI KTOŚ TAKIE POSIADA I MÓGŁBY MI JE ODSPRZEDAĆ PROSZĘ O KONTAKT NA GG: 2627740 ( PISAĆ NAWET JAK MNIE NIE MA - ODPOWIEM !)
MAM NADZIEJĘ , ŻE KTOŚ SIĘ ZNAJDZIE BO BARDZO MI TO ZDJĘCIE POTRZEBNE .
!!!!!!! DAM DUŻO KASY !!!!!!!!
Ej kto ma do sprzedania jakies szale ? ? ? bo mam narazie tylko 3Pogoni 1Legi i 1LKSu czy Zydzewa ... bo qzyn przywiezie niedlugo
A wiec kolekcja nie duza ...
A kto zbiera bilety z roznych meczow bo ja tak i mam kilka na wymiane ...
Jeśli jesteś zainteresowany szalikami, to daj znać, zgadamy się na gg.
Masz jakieś szale na wymianę?
Ej kto ma do sprzedania jakies szale ? ? ? bo mam narazie tylko 3Pogoni 1Legi i 1LKSu czy Zydzewa ... bo qzyn przywiezie niedlugo
A wiec kolekcja nie duza ...
A kto zbiera bilety z roznych meczow bo ja tak i mam kilka na wymiane ...
Jeśli jesteś zainteresowany szalikami, to daj znać, zgadamy się na gg.
Masz jakieś szale na wymianę?
na wymiane to nie bardzo =/ bo nie ma tego zydzewa =/ ale bedzie Z Sosnowiec moze powiedz co bys chcial , jaki ? i za co ?
Kto wie gdzie w Szczecinie można kupić tanio kabel do kompa do Siemensa MC60 ?
idz na Krzywousteg, tam znajdziesz w każdym lombardzie ale mam dla ciebie rade :
nie kupuj tanszych kabelkow bo one czesto nie kontaktuja i sa z nimi wielkie problemy !!!!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.