Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
TomY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8552 dni

**

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/05/2004 16:23
Ja mam jednak zastrzezenie :)

Piast Choszczno w pierwszej kolejce jeden mecz zremisował, co jest nawet zapisane w wyniku, ale tabela juz tego nie uwzględnia :) mozna cos z tym zrobic?

Porosze o pozytywne................ :)

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/05/2004 16:37
Już poprawilem na dysku, jak bede w sobote aktualizowal cala tabele to odpowiednio ułoże:)

PS. Na przyszlosc: jak bedziecie pisać reklamacje to piszcie też lige, bedzie mi latwiej:)

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/05/2004 21:34
Doba to juz ktorys dzisjaj moj post tutaj:)
Mam dwie sprawy:
Po 1: W zwiazku z duzo iloscia wlkowerow w Ekstraklsie sensei zajal sie wysylaniem maili do tych druzyn w celu potwierdzenia grnia w lidze.

Po 2: W zwiazku z czestymi bledami postanowilem rozdzielic prace miedzy 3 organizatorow. Ja osobiscie zajmuje sie Ekstraklasa i 1 liga, sensei liga 2.1 i 2.2, a lissek liga 3.1 i 3.2. Prosze wszystkich, zeby w miare mozliwosci zglaszali reklamacje wlasnie do tych osob. Bo obecnie przychodzi wszystko do mnie i odpowiadam za nie moją prace:) Z góry dziekuje wszystkim za zrozumienie:D

Aha i jeszcze taki maly przeciek: wlasnie widzialem beta layout nowej stronki i powiem że wyglada ciekawie(widac też, że osoba za to odpowiedzialna zajmuje sie tworzeniem tej strony, a nie jak to bylo z poprzednikami:)

Pozdrawiam wszystkich volve:)

sensei_man
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/05/2004 10:03
Jezeli macie jakis ciekawy pomysl co do www no niewiem jakies dzial albo cus tam innego :] czekamy na ciekawe propozycje jako ze to moj pomysl to walcie na gg 1533728
DZISIAJ OSTATNI TERMIN WYSYLANIA WYNIKOW, ZROBCIE TO LEPIEj INACZEJ NASLE NA WAS ZYLKE!!!, ON ATAKUJE PANOW oD TYLU TAKZE <boi sie>

Jako ze pisze to z szkoly a volve siedzi kolo mnie wkleje jego tekst

Volve-"Wkoncu nie do mnie"
Sensei-:PPpp
Volve"Zobacz moja ksiege gosci!!<zly>"
Sensei-"e tam dramatyzujesz!! :] " nom tyle :P wrzuce cos jeszcze jak bedzi mi sie jeszcze nudzilo :]

btw glupio to tyak wyglada jak tylko organizatorzy cos pisza :P moze podzielielscie sie z nami swoimi wrazeniami co do ligi :D w sumie tyo przyjmiemy nawet krytyke oki spadam na anglik pozdro i buzka all :D :*

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/05/2004 10:11
Wiedzialem, że o czymś zapomne powiedziec senseiowi zeby napisa:) Mam do was prośbę: jak wysylacie do mnie wyniki, to w miare możliwości piszcie, z jakiej ligi. Ułatwi mi to prace i nie bedę musiał szukać danego zespolu w tabeli. Oczywiscie cześć zespolow juz tak robi, ale jest tez troche ludzi, co wysyla tylko wyniki. Dla was to nie powinien byc problem a mi usprawni prace:)

Pozdrawiam volve

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/05/2004 14:45
Ja mam prosbe..moze zabrzmi to troche nie tak ale przecierz volve pisal ze on zajmuje sie EKSTRAKLASA I LIGA 1.1
SENSEJ 2.1,2.2
a JA 3.1I3.2 WIEC NIEprzysylac mi wynikow z ligi 2.2!!!

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/05/2004 16:00
Tak wogole to juz kilka razy pisalem, żeby przysylac wyniki na: [email protected] !!!!! To jest specjalny mail ligi i tam mozna tez zglaszac jakiekolwiek problemy(chociaz moze lepiej , żebyscie zglaszali do danego organizatora odpowiadajacej mu ligi:)

Pozdrawiam volve

sensei_man
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/05/2004 15:39
Nom niewiem jak inne ligi ale 2.1 i 2.2 spisaly sie prawie wzorowie o ile pamietam, byly tylko 2 walkowery, reszta meczy opfitowala w bramki co mnie cieszy:) oki pozdro mam nadzieje ze ktos oprcz mnie i volve cos tu napisze :D

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/05/2004 17:47
Dobra w koncu cos naskrobie:)

Po 1 nastapila aktualizacja tabeli, wynikow itp:D Sorki,że tak pozno, ale kupilem sobie nową karte graficzna i musialem troszke ja potestowac:D

Po 2: poki co wyrzucilem dwie druzyny i wstawilem za nie nowe. Wyrzucilem Slonko FC i Rychnowo SSA, ponieważ nie mialy rozegranego zadnego meczu i nic nie pisaly o zadnych problemach. Wstawilem za nie MKS Lacznosc i Blue Starz Szczecin. Mam nadzieje, że te drzyny dopelnia swoich obowiazkow i zmniejsza liczbe walkowerow w 3 lidze. Przewiduje też dalsze podmiany, ale musze jeszcze pogadac z senseiem:)

A co do wypowiedzi senseia, to jego ligi(2.1 i 2.2) okazaly sie rewelacyjne w tej kolejce. Nie bylo żadnego walkoweru. Tylko jeszcze pierwsza liga tak miala(ale ona od poczatku jeszcze nie miala walkowera:) ). Chcialbym, żeby wszystkie ligi takie sie staly:)

Pozdrawiam volve

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/05/2004 18:57
Wlasnie zrobilem pewien dodatek do tabel. Sprawdzcie na stronce. Powiedzcie tutaj na forum, czy podoba wam sie, czy jest zbedny itp.:)

Z gory dziekuje:D

volve

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 17/05/2004 15:25
No i co wy robicie (mowa do druzyn ktore graja w 3 ligach)tyle walkowerow ze az szkoda pisac !!co prawda mniej niz w 1kolejce ale nadal nie moge byc zadowolony!!w lidze 3.1 druzyna z ktorej powinniscie brac przyklad to The Blue Tigers , a w lidze 3.2 mimo ze jest notowana na miejscu 4 to moim zdaniem jak narazie gra najlepiej czyli CHWDP!!
pozdor

MW'03
3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8195 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 17/05/2004 16:41
mam pytanko :) w środe miałem grać z drużyna MKS Pogon Szczecin (boberek) ale niestey kolega już niemiał wolnego terminu :/ i teraz pytanie : czy mozemy zagrać w innym pierwszym terminie ten mecz czy co z tym będzie? moja team to : POGON 1948 SSA

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 17/05/2004 17:02
W jaka srode??!!! Przeciez mecze rozgrywamy we wtorki. I wlasnie boberek ma wolny wtorek(18 maj). Ale jesli nie mozecie, to zagrajcie w wolnym terminie(tylko poinformujcie o tym nas)

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 24/05/2004 17:35
Witam wszystkich po pewnym okresie niepisania. Niestety mam przykra wiadomosc zwiazaną z jednym uczestnikiem i do tego organizatorem/. Niestety on swoją druzyne miesiac temu zakladal, no i wtedy też szwedzi sprowadzili pewnie zmiany. Nowo zalozona druzyna bedzie mogla grac tylko przez miesiac. Pozniej musi dokonac jednorazowej wplaty na konto MZ w wysooksci 2 euro:(. No i niestety lissek tak mial. Przez to najprawdopodobniej bede zmuszony podmienic jego druzyne na inna. Jednak mam nadzieje, że pozostanie wsrod organizatorow i dalej bedzie dzielnie wspomagal nas swoja praca:).

Aha i dzisjaj wrzuce zalegle wyniki 2 lig. Niestety sensei mial male problemy i nie mogl zrobic, dlatego za niego wzielem sie do pracy ja i lissek. Od lisska otrzymalem wyniki, pozostaje tylko mi zrobic lige 2.1. Postaram sie to zaraz zrobic i wrzucic na stronke.

Pozdrawiam volve

Greg20
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 25/05/2004 20:49
jak bendzie chcial moge mu podarowac druzyne bo moj kumpel zostawil i nie ma kto sie nia zajac

Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 25/05/2004 21:01
Oki, jesli bedzie chcial to psox. Masz tu jego gg:5535904 , zagadaj z nim:)

Greg20
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 25/05/2004 21:51
wes napisz do niego i mu powiec o co chodzi jesli mozesz bo ciezko sie z nim porozumiec

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 25/05/2004 22:03
hehe...spox ale to jutro :D

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 26/05/2004 21:19
a to o to chodzi..:)sory ale za bardzo nie wiedzialem greg17 o co 5.no jak chcesz mi to tam rybka:)
a co do tego czy bede pomagal czy nie to mozecie byc spokojni.to ze niemam druzyny niznaczy ze nie jestem wspolorganizatorem

MW'03
Greg20
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 26/05/2004 23:29
oki, to jak co to sie zglos po login i haslo

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772468229 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005