| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/05/2004 21:34
Doba to juz ktorys dzisjaj moj post tutaj
Mam dwie sprawy:
Po 1: W zwiazku z duzo iloscia wlkowerow w Ekstraklsie sensei zajal sie wysylaniem maili do tych druzyn w celu potwierdzenia grnia w lidze.
Po 2: W zwiazku z czestymi bledami postanowilem rozdzielic prace miedzy 3 organizatorow. Ja osobiscie zajmuje sie Ekstraklasa i 1 liga, sensei liga 2.1 i 2.2, a lissek liga 3.1 i 3.2. Prosze wszystkich, zeby w miare mozliwosci zglaszali reklamacje wlasnie do tych osob. Bo obecnie przychodzi wszystko do mnie i odpowiadam za nie moją prace Z góry dziekuje wszystkim za zrozumienie
Aha i jeszcze taki maly przeciek: wlasnie widzialem beta layout nowej stronki i powiem że wyglada ciekawie(widac też, że osoba za to odpowiedzialna zajmuje sie tworzeniem tej strony, a nie jak to bylo z poprzednikami
Pozdrawiam wszystkich volve
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/05/2004 10:03
Jezeli macie jakis ciekawy pomysl co do www no niewiem jakies dzial albo cus tam innego czekamy na ciekawe propozycje jako ze to moj pomysl to walcie na gg 1533728
DZISIAJ OSTATNI TERMIN WYSYLANIA WYNIKOW, ZROBCIE TO LEPIEj INACZEJ NASLE NA WAS ZYLKE!!!, ON ATAKUJE PANOW oD TYLU TAKZE <boi sie>
Jako ze pisze to z szkoly a volve siedzi kolo mnie wkleje jego tekst
Volve-"Wkoncu nie do mnie"
Sensei- Ppp
Volve"Zobacz moja ksiege gosci!!<zly>"
Sensei-"e tam dramatyzujesz!! " nom tyle wrzuce cos jeszcze jak bedzi mi sie jeszcze nudzilo
btw glupio to tyak wyglada jak tylko organizatorzy cos pisza moze podzielielscie sie z nami swoimi wrazeniami co do ligi w sumie tyo przyjmiemy nawet krytyke oki spadam na anglik pozdro i buzka all :*
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 14/05/2004 10:11
Wiedzialem, że o czymś zapomne powiedziec senseiowi zeby napisa Mam do was prośbę: jak wysylacie do mnie wyniki, to w miare możliwości piszcie, z jakiej ligi. Ułatwi mi to prace i nie bedę musiał szukać danego zespolu w tabeli. Oczywiscie cześć zespolow juz tak robi, ale jest tez troche ludzi, co wysyla tylko wyniki. Dla was to nie powinien byc problem a mi usprawni prace
Pozdrawiam volve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 16/05/2004 17:47
Dobra w koncu cos naskrobie
Po 1 nastapila aktualizacja tabeli, wynikow itp Sorki,że tak pozno, ale kupilem sobie nową karte graficzna i musialem troszke ja potestowac
Po 2: poki co wyrzucilem dwie druzyny i wstawilem za nie nowe. Wyrzucilem Slonko FC i Rychnowo SSA, ponieważ nie mialy rozegranego zadnego meczu i nic nie pisaly o zadnych problemach. Wstawilem za nie MKS Lacznosc i Blue Starz Szczecin. Mam nadzieje, że te drzyny dopelnia swoich obowiazkow i zmniejsza liczbe walkowerow w 3 lidze. Przewiduje też dalsze podmiany, ale musze jeszcze pogadac z senseiem
A co do wypowiedzi senseia, to jego ligi(2.1 i 2.2) okazaly sie rewelacyjne w tej kolejce. Nie bylo żadnego walkoweru. Tylko jeszcze pierwsza liga tak miala(ale ona od poczatku jeszcze nie miala walkowera ). Chcialbym, żeby wszystkie ligi takie sie staly
Pozdrawiam volve
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 17/05/2004 15:25
No i co wy robicie (mowa do druzyn ktore graja w 3 ligach)tyle walkowerow ze az szkoda pisac !!co prawda mniej niz w 1kolejce ale nadal nie moge byc zadowolony!!w lidze 3.1 druzyna z ktorej powinniscie brac przyklad to The Blue Tigers , a w lidze 3.2 mimo ze jest notowana na miejscu 4 to moim zdaniem jak narazie gra najlepiej czyli CHWDP!!
pozdor
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 17/05/2004 16:41
mam pytanko w środe miałem grać z drużyna MKS Pogon Szczecin (boberek) ale niestey kolega już niemiał wolnego terminu :/ i teraz pytanie : czy mozemy zagrać w innym pierwszym terminie ten mecz czy co z tym będzie? moja team to : POGON 1948 SSA
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 24/05/2004 17:35
Witam wszystkich po pewnym okresie niepisania. Niestety mam przykra wiadomosc zwiazaną z jednym uczestnikiem i do tego organizatorem/. Niestety on swoją druzyne miesiac temu zakladal, no i wtedy też szwedzi sprowadzili pewnie zmiany. Nowo zalozona druzyna bedzie mogla grac tylko przez miesiac. Pozniej musi dokonac jednorazowej wplaty na konto MZ w wysooksci 2 euro . No i niestety lissek tak mial. Przez to najprawdopodobniej bede zmuszony podmienic jego druzyne na inna. Jednak mam nadzieje, że pozostanie wsrod organizatorow i dalej bedzie dzielnie wspomagal nas swoja praca .
Aha i dzisjaj wrzuce zalegle wyniki 2 lig. Niestety sensei mial male problemy i nie mogl zrobic, dlatego za niego wzielem sie do pracy ja i lissek. Od lisska otrzymalem wyniki, pozostaje tylko mi zrobic lige 2.1. Postaram sie to zaraz zrobic i wrzucic na stronke.
Pozdrawiam volve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|