| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 30/05/2004 00:56
oka... United Ultras 
PS. Jeśli ktoś robił foty z trybun cyfróweczką to ja bym bardzo poprosił... bo nie zasne póki ich nie zobacze 
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-05-30 00:57]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 30/05/2004 01:30
No IMHO należą się gratulacje - z moich miejsc to wyglądało gorzej niż z Belgią. Faktycznie z tymi konikami przesada. Zajebiście wyszły chorągiewki moim zdaniem. Załączam fotkę na dole z inne strony ;] O tej poze niestety nie moge zamiescic innej.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 30/05/2004 10:23
oglądałem mecz w tv i muszę powiedzieć że tvp zjebało sprawę znowu,bardzo słabo pokazało kartoniadę,wogule nie pokazali chorągiewek na młynie,a nagłośnienie było fatalne i sprawiało wrażenie że w ogóle nie ma dopingu na stadionie.
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 30/05/2004 11:21
Wielki szacunek dla osób które poświęciły swój cenny czas na przygotowanie oprawy(wwypadła znakomicie) która była jakże ważnym elementem wczorajszego piłkarskiego święta i dla osób które rozkręcały doping ponieważ troche trudno zapanować i zachęcić do dopingu tysiące przypadkowych ludzi i pikników(na początku słabo ,potem się już rozkręciło).....
Co do samego meczu to nie widziałem dokładnie bramki uważam ze 1 połowa była bardzo dobrą grą naszych i na pochwałe zasługują Mila,Krzynówek no i Żurawski.Natomiast druga to już był atak Greków ale solidna gra w obrnie naszych , na pewno na pochwąłe zasługuje Boruc. To tyle...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 30/05/2004 11:28
> > A wioska itak była dzięki BARANOWSKIEMU i jego muzyce lalalal..
>nie wiem czy to Baran, z tymi piosenkami wariuje, czy taki gościu, bo z etgo co
> zauważyłeml, to włansnie ten dj nastawia muzę, a Baranowski chyba nie wiele ma
> do gadania w tej sprawie
Oczywiste,ze Baranowski sam tego nie puszcza...ale on wydaje dyspozycje,a w obecnej sytuacji ma dosc duzo do powiedzenia w tej kwestii...i to on jest za ta muzyka(wiem,bo z nim o tym rozmawialem)...tyle
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 30/05/2004 12:03
> Oczywiste,ze Baranowski sam tego nie puszcza...ale on
> wydaje dyspozycje,a w obecnej sytuacji ma dosc duzo do powiedzenia w tej
> kwestii...i to on jest za ta muzyka(wiem,bo z nim o tym rozmawialem)...tyle
i to mnie aktualnie w klubie wkurwia, ze za bardzo sie mieszaja do takich kwestii i chca z meczu zrobic piknik
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 30/05/2004 23:10
Telewizja KŁAMIE, kurwa cwele nie pokazali z oprawy prawie nic tylko kawałek kartoniady ,a to co było w 60 i 80 minucie to chuj. Do dupy z taka telewizją.
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
-