Odp: Sylwester - 02/01/2006 15:59
ten sylwester był najlepszy w moim życiu bawiłam sie w międzyzdrojach było super niezapomne jak koleś biegał nago po ulicy a za nim biegli pilicjanci skończyło się tylko na tym że ma się ubrać ale było super
Bo zwyciężać mogą tylko Ci, którzy wierzą, że mogą...
..aha dodam jeszcze zyczenia noworoczne ktore dostalem od kolesia;
Szampanskiej sylwestrowej zabawy,
na meczach wspanialej oprawy,
chuliganskich wybrykow zapisanych w pamietniku,
wyjazdow ciekawych,
udanych ucieczek z policyjnej oblawy,
gardel zdarcia na spotkaniach i
przyjezdnych pozadnego oklepania,
zyczy ferajna z...
Ostatnio edytowany przez: 1973, 2 stycznia 2006, 19:55 [1 raz(y)]
Odp: Sylwester - 02/01/2006 18:17
dobre fotki ja po 4 dniach w okolicach Szczyrku mam dosc, sam sylwester byl chyba najkrotsza impreza kolo 3 wiekszosc polegla sniegu po kolana i te godziny w PKP 1 klasa, na korytarzu
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: Sylwester - 02/01/2006 19:24
Ja bylem we Wrocławiu (koledzy zaprosili). Zaczalem od piatku jakos go ogarniam ale w sobote padlem o 23 (film sie urwal, jakies przeblyski pamieci sa ale maluskie) ocknalem sie jakos po 2 a szkoda bo chcialem zobaczyc ta imprezke na rynku. Niestety akurat z rynku nic nie pamietam :/ Do tego zgubilem 70zl ale na szczescie koledzy mnie wsparli finansowo i udalo sie wrocic do Szczecina
pogoniarz73 gdzie ty mieskasz bo znajome rejony widze na fotkach ::
Sory Pogoniarz73 że odpowiadam za Ciebie , wygląda mi to na Bukowe, zgadłem?
raczej Słoneczne
no wlasnie tez tak mi sie wydaje, moze kolo szkoly 37
Dokładnie ul.Rydla klatka mi sie wydaje 34 lub 35 ... Znam te rejony .. Zgadlem ?
bingo aczkolwiek Shpu byl szybszy z dzielnica
niezla rozkminka z tym nr. klatki ale trafiona..
fotki robilem pare minut przed polnoca i w momencie wybicia godz. 00 a bylem w stanie gdyz... nie pije alkoholu, lekarz nie kazali
Odp: Sylwester - 06/01/2006 22:01
widze,ze nie ja jeden mam zaniki pamieci z tego sylwkanawet nie wiem czy fajerwerki byly zajebiste,ale po tych fotkach,kminie ze w miare oka.i chyba sie cos z tym postem spoznilem lekko
widze,ze nie ja jeden mam zaniki pamieci z tego sylwkanawet nie wiem czy fajerwerki byly zajebiste,ale po tych fotkach,kminie ze w miare oka.i chyba sie cos z tym postem spoznilem lekko
...coz, dlugo odsypiales...
Urwanie filmu = pierwsze oznaki uzaleznienia
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
No Ja też do kumpla na impre gdzie będzie między innymi Zezik - ten forumowy napinacz.
No i jeszcze conajmniej 2 dziewczyny kibicujące Legii i Pogoni :-D
Hmmm dopiero to przeczytalem.... sam jestes napinacz
a co do sylwka to nie dotarles do nas gdzies sie po drodze zgubiles
Odp: Sylwester - 14/01/2006 13:48
Dzisiaj się rozwiązał pewien problem z Sylwestra a myślałem, że bedzie chujowy rok (oby był zajebisty) Pozdrowienia dla wszystkich Aktywnych Alkoholików
No Ja też do kumpla na impre gdzie będzie między innymi Zezik - ten forumowy napinacz.
No i jeszcze conajmniej 2 dziewczyny kibicujące Legii i Pogoni :-D
Hmmm dopiero to przeczytalem.... sam jestes napinacz
a co do sylwka to nie dotarles do nas gdzies sie po drodze zgubiles
Zezik zrobiłeś Come Back
I cytujesz Moje wypowiedzi sprzed 2 lat...i nigdzie się nie zgubiłem tylko miałem lepszą opcję
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763426265 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.