| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 01/07/2004 00:25
> >Jedni boją się, że Pogoń mogą stracić, drudzy boją się, że mogą Ją napotkać.
>
Normalnie menciu to jest najlepsze jak dotad hasło i wg mnie powinno sie znalezc na jakims Fanie
|
Tylko Pogoń!
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 01/07/2004 00:52
> >Jedni boją się, że Pogoń mogą stracić, drudzy boją się, że mogą Ją napotkać.
>
Dobre, dobre.
Czy zapadła już jakaś decyzja, że np robimy dwie duże flagi a reszta kasy idzie na renowazje starych?
Ps. Wiem, że do sektorówki naprawde dużo kasy nam brakuje, ale ile ona konkretnie kosztuje?
10tys?
15tys?
Czy moze jeszcze wiecej.
Chodzi mi o taka jak mamy teraz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 01/07/2004 13:01
jesli cytaty to moze
"Jeszcze Pogon nie zginela, poki My (czytaj PW) zyjemy"
niewiem czy gdzies to bylo 
moja propozycja z ptakiem (w innym watku) pewnie sie wam nie spodobala 
albo tak "Nowa Nadzieja" walnac rysunek Yody czy cos podobnego, moge namalowac i pod spodem Pogon Nowa Szczecin
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 01/07/2004 17:41
> >"Jeszcze Pogon nie zginela, poki My (czytaj PW) zyjemy"
>niewiem czy gdzies to
> bylo 
Bylo bylo ...Polonia Bytom ma taka flage
kurcze wiedzialem ze zkas to znam 
trzeba im skroic
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 01/07/2004 23:20
Nie bede sie rozpisywal bo za duzo padlo w tym temacie zdan i opinii ale powiem krotko ze E 4 W moglby sobie dac na luz z pomyslami
P.S. jak i paru innych... [Ostatnio edytowane przez F G: 2004-07-01 23:22]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 05/07/2004 00:18
> a moze tak walnac na fladze Logo MŁODYCH WILKÓW i podpisac " To my...
> najwieniejsi" 
pewno o to ci chodzi.. calkiem fajnie by wyszlo cyba ze taka juz jest Pozdro dla MW i Vasyla obchodzacego swoje 18 urodzinki
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 05/07/2004 18:55
Jak dla mnie "Parszywa 12" i "Jedni boją się, że Pogoń mogą stracić, drudzy boją się, że mogą Ją napotkać" najlepsze texty na fany.Ewentualnie "Pogon Szczecin Armia Boga" 
Co do sektorowki dajcie na luz , wole 2-3 porzadne fany na plocie.Raz ze za duzo kasy na nia trzeba i zbieranie trwaloby lata poza tym jedna juz mamy i tak rzadko korzystamy.Pozdrawiam
|
Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 06/07/2004 12:38
JA TAM ROBIE SWOJA FLAGE ZASTANAWIAM SIE NA WYMIARAMI BEDZIE CHYBA 2STRONNA Z JEDNEJ BARWY Z DRUGIEJ.................. TO ZOBACZYCIE SAMI!!!NA BARWACH UMIESZCZE CHYBA NAPIS ALBO F-C PRUSZKOW LUB SAM PRUSZKOW ZALOZYLEM TU NASZ MALY FAN CLUBIK WERBUJE LEGIONISTOW BEDZIE DOBRZE NA WYJAZDOWA FANE MOZNA WALNAC NATIONAL GEOGRAFIC MOZE JA TO WYKORZYSTAM..?
|
DO_DOMU_WROCIMY
|
|
|
|
Odp: FLAGI - troche inaczej - 06/07/2004 14:39
Witam, oto moje pomysły ..." Szczecin - to nie tylko miasto.. POGON - to nie tylko klub"
oraz: "Przeznaczona nam jest tylko ONA - Pogon"
|
"....bede leciał co sił.. tam gdzie moje sny .. i Warszawskie kolorowe dni !"
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6