Warszawa,11 października 2005 - Electronic Arts Polska poinformowało, iż 23 września został uruchomiony system elektronicznej rejestracji na Mistrzostwa Polski EA Sports FIFA 06. Wszyscy zainteresowani udziałem w interaktywnych zmaganiach piłkarskich mogą zgłaszać swoje uczestnictwo na stronie www.easports.pl. Po pierwszym weekendzie zarejestrowało się ponad 350 graczy z całej Polski. Udział w eliminacjach jest bezpłatny.
Mistrzostwa Polski EA Sports FIFA 06 składają się z 12 imprez eliminacyjnych. W trakcie każdej z nich wyłonione zostaną 3 najlepsze osoby, które otrzymają cenne nagrody i zostaną uprawnione do reprezentowania swojego miasta w wielkim finale. Finał zostanie rozegrany w dniach 26-27 listopada 2005 r. podczas WARSAW GAME SHOW w hali EXPO. Zwycięzcy tego ostatniego etapu wyjadą do Berlina na europejskie rozgrywki FIFA INTERACTIVE WORLD CUP 2005 w grudniu 2005.
Dodatkowe informacje wraz z regulaminem dostępne są na stronie: www.easports.pl
Atrakcją imprez eliminacyjnych będą goście specjalni - znani piłkarze z drużyn miast, w których odbywać się będą rozgrywki. Miłośnicy piłki nożnej i fani serii FIFA mogą spodziewać się udziału zawodników Wisły Kraków, Lecha Poznań, Pogoni Szczecin, Górnika Zabrze, Arki Gdynia oraz Polonii Warszawa.
Harmonogram rozgrywek Mistrzostw Polski FIFA 06:
1. Kraków – Centrum Handlowe Galeria Kazimierz (1-2 października 2005)
2. Łódź – Centrum Handlowe Galeria Łódzka (1-2 października 2005)
3. Poznań – e24 oraz Multikino (15-16 października 2005)
4. Szczecin – Centrum Handlowe GALAXY (15-16 października 2005)
5. Bielsko Biała – Media Markt (15-16 października 2005)
6. Gdańsk – Media Markt (15-16 października 2005)
7. Czeladź – Media Markt (15-16 października 2005)
8. Wrocław – Empik MEGASTORE (15-16 października 2005)
9. Zabrze – Centrum Handlowe M1 (22-23 października 2005)
10. Gdynia – Centrum Handlowe GEMINI (29-30 października 2005)
11. Rybnik – kawiarenka internetowa „WIP” przy Empiku (29-30 października 2005)
12. Warszawa – Centrum Handlowe M1 (5-6 listopada 2005)
WIELKI FINAŁ MISTRZOSTW POLSKI FIFA06 – WARSAW GAME SHOW – EXPO – 26-27 listopada 2005
Partnerami Mistrzostw Polski FIFA 06 są firmy: Logitech oraz Ultima.pl; partnerzy medialni: Wirtualna Polska - Imperium Gier oraz CENTRUM FIFY.
FIFA 06 to kompletne zmagania piłkarskie. Gra stanowi kombinację ofensywnej rozgrywki, pełnego realizmu i rozbudowanego trybu menedżerskiego. Po raz pierwszy w historii serii, „FIFA 06” oferowana jest w polskiej wersji językowej. W grze dostępna jest polska liga - ORANGE EKSTRAKLASA, profesjonalny komentarz zapewniają Dariusz Szpakowski oraz Włodzimierz Szaranowicz, zaś w grupie legendarnych zawodników pojawia się sam Zbigniew Boniek.
Electronic Arts, z siedzibą w Redwood City, Kalifornia, jest największym światowym producentem oprogramowania rozrywkowego. Produkty Electronic Arts ukazują się pod trzema markami: EA SPORTS™, EA GAMES™ i EA SPORTS BIG™. Strona domowa EA i serwis rozgrywek sieciowych znajdują się pod adresem www.ea.com. Więcej informacji na temat produktów EA oraz pełne teksty informacji prasowych można znaleźć w Internecie pod adresem http://info.ea.com. Strona www polskiego oddziału Electronic Arts dostępna jest pod adresem www.ea.pl
Dodatkowych informacji udziela:
Tomasz Jarzębowski, Electronic Arts Polska, tel. 22 57 57 000, e-mail: [email protected]
Katarzyna Dobrzyńska, On Board Public Relations, tel. 22 644 23 43, e-mail: [email protected]
Szybko się obudziłeś bo gra jest już prawie 3 tygodnie
Jest na DVD, ale gdzieś na eMule widziałem na 4CD--> nie wiem czy to działało... ale raczej tak.
To ja zaproponuje Ci mecz z kusikiem, myśle że byłoby ciężko
Teraz narazie czekam na PES 5 bo po zagraniu w demo PES5 odechciało mi się grać w 4. Póki co pogrywam sobie w Fife 06 , która nie jest może idealna ale pograć troche można,
-Co do pierwszej części wypowiedzi, to nie zgodziłbym się
-Łysy masz tą Polska Ligę w PES 4 ??
-W Pro 5 nie będzie Polskiej Ligi (dopiero jakiś czas po wyjściu gry, może doczekamy się jakiegoś patcha...)
-Porównując demo Pro 5 do pełnej wersji Fify 2006, Fifa już na starcie leży na łopatkach
Sumując: Realizm i Gameplay Pro wygrywa z nazwiskami i ligami Fify...
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 18/10/2005 21:28
Co racja to racja. Te oczojebne kolorki w Fifie docenia dzieci i malo wymagajacy gracze. Prawdziwi faceci graja w Pro Evo Dla fanow Fify polecam Fifa Manager 06. Calkiem przyjemna odskocznia do wszystkich CM-ow i FM-ow. Fajnie jest pokazany mecz (podobnie jak w najnowszej Fifie), jest polska liga (aktualne składy, no moze oprocz Rosy, ktory gra jeszcze w Pogoni). Ogolnie przyjemne to i w obsludze i w odbiorze.
Ostatnio edytowany przez: eJay, 18 października 2005, 21:37 [1 raz(y)]
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
W PES 4 miałem patcha tylko bodajze z jedną druzyną ale nawet nie zagrałem bo mi nei chodziło tak jak powinno . Rownież czekam z niecierpliwoscią na 5 nawet w demo nie grałem ale wyobrazam se po waszych komentach ze musi byc ostra hehe . A co do mojej pierwszej czeście wcześniejszego posta osmiele sie nadal twierdzic ze nie mam sobie rownych ale widze ze konkurencjaaa rośnie hehe pozdro
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 19/10/2005 18:59
Powie mi ktos jak zainstalowac Fife06? Sciagnelem z Torrenta i mam 2 pliki jeden MDF (2Gb ponad) a drugi MDS (5kb) Sciagnelem tez dodatek (Fifa no cd,dvd). Napisze mi ktos dokladnie jak mam to uruchomic?
P.S. Alkohola tez nowego sciagnelem i zainsalowalem
Powie mi ktos jak zainstalowac Fife06? Sciagnelem z Torrenta i mam 2 pliki jeden MDF (2Gb ponad) a drugi MDS (5kb) Sciagnelem tez dodatek (Fifa no cd,dvd). Napisze mi ktos dokladnie jak mam to uruchomic?
P.S. Alkohola tez nowego sciagnelem i zainsalowalem
Heh, ostatnio Kryniowi567 próbowałem pomóc, ale miał coś zjebane.
1.Ściagnij Daemon Tools v3.47
2.kliknij LPM na Daemonie(na tym czerwonym piorunie na pasku koło zegara)
3.jest tam opcja Device 0:[H]No media---> weź kliknij na to i tam wyszukaj pliku *mds (jest w folderze pobierań programu do ściągania torrentów) i musisz podać do niego ścieżkę(kliknąc na niego dwa razy).
4.Po kliknięciu powinien załadować się obraz do wirytualnego dysku i odpalić AutoRun.
5.Trzeba wprowadzić CD-KEYA (4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ )
6.Zainstalować grę tam gdzie chcesz.
7.Po zainstalowaniu Fify kliknąc na ikonkę na Pulpicie i gierka działa---> przynajmniej u mnie
PS: Ja nie używałem żadnych cracków i no-cd,dvd...
PS2: Jak się nazywał ten torrent który sciagałes?
pozdro
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 19/10/2005 23:05
Zainstalowalem za pomoca Alcohola. Gdy wlaczam gre wyskakuje komunikat: "Wloz wlasciwa plyte DVD, wybierz OK i uruchom ponownie aplikacje" Nie mam tego programu co piszesz...jak to za pomoca alkoola zrobic? Ewentualnnie moze jakis crack do tego jest?
Odp: Fifa 2006 juz jest! - 19/10/2005 23:20
Zrobilem niby wirtualnego CD z dojsciem do pllyty (no cd,dvd z teog dodatku) i jak tam z niego dam aby wlaczyc to wyswietla:
"16-bitowy podsystem MS-DOS"
"F;AutoRun.exe
C:Windowssystem32autoexec.nt. ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchomienia aplikacji MS-DOS lub Microsoft Windows. Wybierz przycisk zamknij aby zakonczyc dzialanie aplikacji"
Zainstalowalem za pomoca Alcohola. Gdy wlaczam gre wyskakuje komunikat: "Wloz wlasciwa plyte DVD, wybierz OK i uruchom ponownie aplikacje" Nie mam tego programu co piszesz...jak to za pomoca alkoola zrobic? Ewentualnnie moze jakis crack do tego jest?
też miałem taki komunikat do czasu zainstalowania Daemona 3.47. Wtedy poszło. Łysy ładnie opisał co i jak.
To musi być wersja 3.47 bo z wcześniejszymi gra nie działa (pewnie wykrywa emulację i dlatego się buntuje )
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458246 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.