| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 23/06/2003 22:04
No ja dopiero dzis rozegralem 1 kolejke! 2 zwyciestwa na początek, ale to z potencjalnie najsłabszym zespołem w grupie.
W srode poprzeczka idzie wyżej. Zagram z Qcem [Ostatnio edytowane przez TomY: 2003-06-23 22:19]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 24/06/2003 13:26
zna ktos prezesa bednarskie007 druzyny TeBe Berlin .Mam z nim grac 25 czer. zaproszenia wysłałem kolo 20 , a on jeszcze ich nie przyjoł ,a Nie wiem Co mam robic, czekac do ostatniej chwili i stracic mozliwosc rozegrania mecow w tym dniu ( jesli oczywiscie nie przyjmie zaproszen), czy przyjac wyzwania innej druzyny , ale czy wtedy nie bedzie oznaczalo ze to ja zawalilem termin ??
|
Janie Pawle II - [*]
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 24/06/2003 13:59
no coz a ja jutro gram z ULTRAMARINES dwa mecze ktorej wlascicielem jest vega85 z ekstraklasy wiec nie widze zbyt duzych szans dla siebie ale mam nadzieje na walke przynajmniej w meczu u siebie!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 25/06/2003 19:34
> Nooooo!!!!
Dzis 2:2 na stadionie Qca i 6:0 u siebie !!! W szoku jestem!
>
Mam 3 zwyciestwa i jeden remis ! Chyba juz awansowałem!
Mam tylko nadzieję że zachowasz się fair play i nie ulegniesz zbyt łatwo Chrixx'owi,bo wychodzi na to ze gram z nim o drugie miejsce.
Tabela naszej grupy:
1.TomY-10pkt. 4 mecze
2.Warszawiak-6pkt. 4 mecze (mam lepszy bilans od Chrixx'a)
3.Chrixx-6pkt. 4 mecze
4.Qcu -1pkt. 4mecze
|
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 25/06/2003 23:09
> Tabela naszej grupy:
> 1.TomY-10pkt. 4 mecze
> 2.Warszawiak-6pkt. 4 mecze (mam lepszy bilans od Chrixx'a)
> 3.Chrixx-6pkt. 4 mecze
> 4.Qcu -1pkt. 4mecze
To bedzie moj jedyny komentarz do tego co sie dzisiaj stalo... A w szczegolnosci do tego 6:0... nie wiem czy mam tobie gratulowac czy od razu zrezygnowac MASAKRA
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Managerzone - Puchar Szczecina - 26/06/2003 17:59
> TomY i znow najwazniejsze mecze beda miedzy nami.... w lidze mi sie udalo
> zobaczymy jak bedzie tu
Mam nadzieje ze pomszcze ligowe niepowodzenia z zeszłego sezonu!
Mam także pytanie. Być moze nie doczytałem, ile druzyn awansuje ?? 2 czy jedna?? Strona pucharu nie byla dawno aktualizowana i nie mam pojęcia jak to bedzie !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|