Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ArP
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8219 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 21:27
żle stanął i go tłuką :D
2 połowa powinna być przez to b.ciekawa

Pogoń Szczecin MKS!
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 21:37
moim zdaniem Defoe za Heskey'a

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Leiu
Kibic
Na forum od 5993 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 21:56
Albo ja juz ogłuchłem od tych trąbek, ale chyba w 72min słyszałem krótki doping ze strony Angilków

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 22:01

Leiu napisał:  
Albo ja juz ogłuchłem od tych trąbek, ale chyba w 72min słyszałem krótki doping ze strony Angilków

Hymn odśpiewali dlatego się tak niosło.

Q.
Kibic
Na forum od 6337 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 22:03
to odemnie:

ENG-USA

pijacy

abstrakcja!
Tasior
Kibic
Na forum od 6510 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 22:23
szkoda tej straconej bramki... Green ulubieńcem publiczności chyba nie zostanie.

TVP! Szczyt profesjonalizmu!

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 00:30
Kurwa mać! Nie dość, że te jebane TVP w chuja wali to jeszcze do tego Anglicy ze wspaniałym Greenem mi zjebali ostatni mecz :D

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 01:05
TRĄBKI RULEZZ

a my swoje Adam Malysz, Adam Małysz :)

Czemu Polska nie gra w RPA ???? ... całe szczęście

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 08:59

Szydrczy Uśmiech napisał:  
TRĄBKI RULEZZ

a my swoje Adam Malysz, Adam Małysz :)

Czemu Polska nie gra w RPA ???? ... całe szczęście

bo trabki przenioslyby sie na nasze stadiony? :D w pierwszej kolejnosci na Legie :D

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
kijevo
Kibic
Na forum od 7807 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 09:05

Misiek. napisał:  
Kurwa mać! Nie dość, że te jebane TVP w chuja wali

Raczej burzy nie przeskoczą ;)

1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 10:29
Dzisiaj jakiś szałowych meczyków nie ma, prócz szkopów z Australią raczej wielkich emocji moim zdaniem nie będzie... naturalnie liczę na zwycięstwa Słowenii oraz Serbii bo na jakiś cud chłopaków z kraju kangurów raczej ciężko liczyć, co do jakiegokolwiek dopingu miejmy nadzieję iż Serbowie troszkę się przebiją przez dmących w swoje zatyfusiałe trąbki dzikusów!
Moje spostrzeżenia po dwóch dniach tych MŚ; z każdym dniem staje się coraz większym rasistą Aa

aha zajebista wiadomość jak dla mnie to tylko tyle iż nareszcie upc włączyło w swój pakiecik tvp sport Cool

Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 15:22 [1 raz(y)]

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 11:18

Pogoniarz73 napisał:  
Dzisiaj jakiś szałowych meczyków nie ma, prócz szkopów z Australią raczej wielkich emocji moim zdaniem nie będzie... naturalnie liczę na zwycięstwa Słowenii oraz Serbii bo na jakiś cud chłopaków z kraju kangurów raczej ciężko liczyć, co do jakiegokolwiek dopingu miejmy nadzieję iż Serbowie troszkę się przebiją przez dmących w swoje zatyfusiałe trąbki dzikusów!
Moje spostrzeżenia po dwóch dniach tych MŚ; z każdym dniem staje się coraz większym rasistą Aa

aha zajebista wiadomość jak dla mnie to tylko tyle iż nareszcie upc włączyło w swój pakiecik tvp sport Cool

No , ja również korzystam z usług UPC i jakoś nie widze tego kanału. Przeglądałem ofertę na ich stronie i również nie spostrzegam by ten program był w ich ofercie. Chyba że nie zdążyli jeszcze tego zaktualizować.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Porto
Kibic
Na forum od 7375 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 11:26
Microprocesorki bez problemu pojechały Greków, którzy grali taką padakę że nawet nasza banda Smudy by z nimi wygrała. Pozostałych meczów dokładnie nie widziałem bo byłem na imieninach ;) jedynie rzuciło mi się w oczy słaba postawa w defensywie Albicelestes Demichelisa i tego kudłatego bodajże Gutierrez. W ataku tylko początek znakomity, najlepszy na boisku obok bramkarza Nigerii był Messi i szkoda że nie strzelił bramki bo bardzo chciał. Po wczorajszym meczu Diego Armando powinien posadzić Higuaina na ławę i wstawić swojego imiennika bądż zięcia :D
Tak jak napisał Pogoniarz dzisiejsze mecze takie nijakie, czekam na jutrzejsze zwłaszcza na Italia-Paragwaj :P

Bartas
Kibic
Na forum od 8082 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 11:36
Z nudów obejrzałem Anglia-USA z nadzieją, że nie będzie trąbek, bo Anglików dużo, bo bilety drogie to czarne nie stać etc. I co? Jak ma się takie trąbki jak ta na zdjęciu wcześniej to na stadion nie trzeba wchodzić :// Po 15 minutach wyłączyłem głos, ale było jakoś dziwnie, więc włączyłem. Przemęczyłem się do końca,ale ciężko mi się zebrać na następny mecz.

Q.
Kibic
Na forum od 6337 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 11:53
na wczorajszym ostatnim meczu widzialem jak gosc na stadionie trzymal piwo Budweiser w butelce! w rece, to nowosc na stadionach chyba co ?

abstrakcja!
On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6894 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 12:04
Nie tylko na meczu Anglików tak było, bodajże podczas meczu Argentyny też ktoś popijał piweczko ;)

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 12:12
a z tym piwem, to nie jest tak, że Budweiser jest oficjalnym sponsorem i dostał możliwość sprzedaży w plastikowych butelkach?

Co do Mistrzostw, to na razie szału nie ma. Sam fakt, że więcej się gada o tych trąbkach niż o meczach o czymś świadczy ;)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 12:30

Porto napisał:  
Tak jak napisał Pogoniarz dzisiejsze mecze takie nijakie, czekam na jutrzejsze zwłaszcza na Italia-Paragwaj :P

nijakie jak sie patrzy w rozpisce;) wczoraj tez wszyscy psy wieszali na korea-grecja a na razie to bylo jedno z ciekawszych spotkan. dla takiej Algierii czy Słowenii sukcesem jest sam awans takze wiele do stracenia nie maja, moga zaskoczyc, zwlaszcza ze wczoraj padl remis to zwyciezca dzisiejszego spotkania mialby duze szanse na awans jesli jeszcze gdzies punkty urwie. Serbia - Ghana moze byc ciekawy, zmierzą sie zupelnie rozne style gry takze zobaczymy. co do spotkan ktore sie odbyly to faworyci zawodza na razie. Argentyna grala fajny poczatek a pozniej mieli kilka zrywow tylko. samym Messim sie Mundialu nie wygra, zwlaszcza ze w ataku gra higuain:P Anglicy tez bez rewelacji: dobry poczatek i kilka minut po stracie bramki (chwile przez bramka wyrownujaca jak Howard wykopal pile przez cale boisko to sie smialem ze sytuacja podobna do kuszczaka tylko ze green deko lepszy od naszego - no i sie mylilem co okazalo sie po chwili;) ) Australia tez moze zaskoczyc chociaz akurat po nich rewelacji chyba nie ma co oczekiwac. co by nie bylo wuwuzele afrykancom w dupe:)

100% PD
majster007
Kibic
Na forum od 5656 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 12:47
Tam w Afryce sprzedaja zatyczki do uszów :D

" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 13/06/2010 12:48

anathema napisał:  

No , ja również korzystam z usług UPC i jakoś nie widze tego kanału. Przeglądałem ofertę na ich stronie i również nie spostrzegam by ten program był w ich ofercie. Chyba że nie zdążyli jeszcze tego zaktualizować.

Powiem ci tak że co jakiś czas dołączają jakieś kanały informując o tym meilowo np. z tygodniowym opóźnieniem; tak miałem bodajże z Disneychannel i coś tam jeszcze...

Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 15:23 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763361611 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005