Odp: Pchli targ - 24/09/2008 22:59
Sprzedam Telefon Nokia 5200, uzywany przez ponad pol roku przez kobiete, obudowa niebieska, w zestawie karta pamieci 256 mb, instrukcja, pudelko, sluchawki. Cena- 170zl. kontakt mail- [email protected]
Odp: Pchli targ - 29/09/2008 22:08
sprzedam konto do steama na ktorym znajduja sie : counter strike condition zero, counter strike source,half life cena 25zl info gg 3558120
Odp: Pchli targ - 15/10/2008 11:58
Mam na sprzedaż NOWĄ fajną koszulkę polo END-CLOTHES WITH SOUL! w rozmiarze XL/XXL.
(rozmiar z metki L, ale jest to amerykańska rozmiarówka i rzeczywiście rozmiar jest jak nasze XL albo nawet XXL). Zainteresowanym mogę podać dokładne wymiary. Info gg 4167273
Stan idealny, wszystkie metki niezerwane, tekturka, folia. Co do ceny na pewno się dogadamy, gdyż mi jest zbędna. Tutaj zdjęcie koszulki:
Odp: Pchli targ - 15/10/2008 15:46
sprzedam telefony motorola V360, wszystkie papiery, ładowarka, karta pamieci 256 mb. Jeszcze z folia na wyswietlaczu, pzdr Sokół
nokia 6280, papiery, ładowarka, karta pamieci 2gb, nowa bateria i obudowa, 400 zł.
nokia N73 520 zł, to samo, papiery, ładowarka, karta 2gb cena 520 zł.
nie wygórowane kontakt Pogoń[email protected] bez Pl znakow
Ostatnio edytowany przez: Sadu, 16 października 2008, 16:03 [1 raz(y)]
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
oraz NOWĄ fajną koszulkę polo END-CLOTHES WITH SOUL! w rozmiarze XL/XXL.
(rozmiar z metki L, ale jest to amerykańska rozmiarówka i rzeczywiście rozmiar jest jak nasze XL albo nawet XXL). Zainteresowanym mogę podać dokładne wymiary. Info gg 4167273
Stan idealny, wszystkie metki niezerwane, tekturka, folia. Co do ceny na pewno się dogadamy, gdyż mi jest zbędna. Tutaj zdjęcie koszulki:
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.