jak masz wjazd do książnicy to polecam tamta czytelnie. podbijasz do babki, mowisz o co ci biega, daje ci numerek, siadasz w wyznaczonym miejscu, czekasz i kobita przynosi wszystko co cie interesi. wiem bo sam kilka dni temu z tego korzystałem, tylko ze z nieco innej tematyki potrzebowałem materiały.
widze ze podobny problem doskwiera;p
pzdr.!
Odp: Pchli targ - 09/09/2008 17:44
Witam,
mam do sprzedania Nokie N79
więcej o telefonie pod adresem Nokia N79
Cena jaka mnie interesuje około 1100 zł (możliwa negocjacja)
Komplet składa się z nowego telefonu i ładowarki
info pod numerem 790550526 lub gg:5967727
Odp: Pchli targ - 11/09/2008 17:49
Otwieracz do butelek Bosman cały metalowy, wzór piłki . Z jednej strony napis Bosman z drugiej herb Sparty Gryfice .
wymiennie za pamiątki Pogoni lub Legii.
jak masz wjazd do książnicy to polecam tamta czytelnie. podbijasz do babki, mowisz o co ci biega, daje ci numerek, siadasz w wyznaczonym miejscu, czekasz i kobita przynosi wszystko co cie interesi. wiem bo sam kilka dni temu z tego korzystałem, tylko ze z nieco innej tematyki potrzebowałem materiały.
pzdr.!
ale ja chce je ogarnac dla siebie a nie w ksiaznicy...
no ja domyslam sie ocb z nimi. zapewne do licencjata ci są potrzebne tudziesz do czegos podobnego. fakt, nie da rady sobie ich wypozyczyc na chawire, ale mozesz wziac poxerować interesujące cie artykuły na miejscu - obok czyt. jest xero
pzdr!
Odp: Pchli targ - 15/09/2008 18:49
...apropos "Gazet Wojennych" znalazłem dzisiaj przypadkiem ale tylko nr. od 1 do 16 i plakaty które były dołączane...
jakby był zainteresowany to podbijać,oddam za pół darmo
pzdr.!
ale ja chce je ogarnac dla siebie a nie w ksiaznicy...
Odp: Pchli targ - 22/09/2008 20:45
Sprzedam konto STEAM do gier: Counter Strike Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast.
Nówka sztuka nie śmigana kosztuje 100 zł. Ja oddam za 35(ostatecznie będziemy się targować).
Konto nie bylo nigdy hackowane, nie bylo na anty cheat. Jeżeli chcesz porezać legalnie na tysiącach serverach w CSS szczerze polecam.
gg profilu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.