Odp: Pchli targ - 26/03/2008 17:15
Potrzebuje zamówić 4 bilety na finał pucharu Niemiec w Berlinie, czy orientuje się ktoś gdzie mogę to zrobić (chodzi o magicznego linka)
Odp: Pchli targ - 27/03/2008 20:53
Mam do sprzedania ok 200 - 300 znaczkow pocztowych od 1950 do 1998 roku.(o bardzo zroznicowanej tematyce,zarówno olimpiady , mistrzostwa świata wielu dyscyplin jak i rożne samochody czy jakies polityczne ,itd) Mozna kupowac pojednyczo jak i hurtowo gg: 6100693
ps: nie mam co z tym zrobic a troszke pieniedzy by sie przydalo
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
super ciuchy super okazje !!!myślę że dla każdego coś dobrego 15 aukcji!!!
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.