Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ArP
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8219 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 21:46
Jop gra strasznie słabo, co piłka to strata, jak go nie zmienimy to będzie nieciekawie

Pogoń Szczecin MKS!
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 21:46

PogońFaN napisał:  
Takiego czegoś to się nie spodziewałem.... przez pierwsze 25 minut my graliśmy z najlepszą drużyną świata czy Austrią...?!?! Wynik w żadnym wypadku nie odzwierciedla gry...

Austria - Boruc 0:1 do przerwy

to my jesteśmy najgorszą drużyną na turnieju. niestety taka prawda- i jeszcze jdno,nawet jak wygramy to bardziej zaszkodzimy Austrii bo my szans na awans nie mamy. zresztą po co?? z takim Jopem czy Wasilewskim to i z Wyspami owczymi można sie palpitacji serca nabawić. i tu kamyczek do ogródka Leo-co oni robili przez ostatnie 4 dni? obrona jeszcze gorsza niż z Niemcami

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 21:54
no nie wytrzymałem teraz-Wawrzyniak nie jest przygotowany na ten poziom,Jop to samo... kurwa a kto jest przygotowany?? nawet Roger jest prezreklamowany..gdzie jest Ebi? co sie dzieje z Krzynówkiem?

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Szymen
Kibic
Na forum od 6435 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:41
No sędzia sędziował pod Austrię, ostatni karny nie porozumienie...;/
ps. biało-czerwona flagi LEGIA dobrze widoczna za bramką.

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:42
w kurwę jebaną mać spodziewałem się że ten jebany sędzia coś takiego zrobi pod koniec, cały mecz gwizdał pod gospodarzy ja pierdole

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:42
Przekupiony skurwysyn !

Niech sobie frajer gwiżdże mecze, ale kurwa u siebie na podwórku ! Zabrać mu licencje !

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:44
Kurwe powinni zawiesić dożywotnio za taki numer!

Pogoń Szczecin MKS!
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:44
no cóż-prawda jest taka że a chorwacją musimy i tak wygrać...austria gdyby przegrała olałaby mecz ze szkopami i nawet zwycięstwo z chorwacja by nam nic nie dało przy zwycięstwie niemców..a tak wszyscy grają o coś...oprócz chorwacji i tu upatruje szanse...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
byku
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:45
Kurwa co za pierdolony żart ! Normalnie to jest żart ! Aż sie trzese z nerwow....Nigdy nie czułem sie az tak oszukany...

Zbylu
Kibic
Na forum od 7387 dni

karny-przeciez to nieporoumienie zwykla walka o piłke jakich w meczu jest kilkadziesiat...slabo Dudka i Jop ,jak zawsze na + Boruc no i Roger pokazał dzisiaj pare ciekawych sztuczek:)Potym co dzisiaj pokazał sedzia mam nadzieje ze szkopy wygraja z Austria i jeszcze raz zaspiewamy Aufwiderzein Austria.

Obrazek gif wstawiony na forum
manywies
Kibic
Na forum od 7175 dni

W jakim miescie gra Polska z chorwacją??

Obrazek jpg wstawiony na forum
kuleK
Kibic
Na forum od 7058 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:47
ZŁODZIEJE ! KURWA JEBAC UEFA !

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:48

Zbylu napisał:  
karny-przeciez to nieporoumienie zwykla walka o piłke jakich w meczu jest kilkadziesiat...slabo Dudka i Jop ,jak zawsze na + Boruc no i Roger pokazał dzisiaj pare ciekawych sztuczek:)Potym co dzisiaj pokazał sedzia mam nadzieje ze szkopy wygraja z Austria i jeszcze raz zaspiewamy Aufwiderzein Austria.

jeszcze raz pisze..czemu nie upiec dwóch pieczeni..a moze chorwaci olają mecz z nami bo tylko tak możemy z nimi wygrać a austria wygra z niemcami i my jedziemy dalej..pod warunkiem ze wygramy z trzy zero..kurwa sam w to nei wierze ale czemu tak moze nie być..a tak poprawdzie my też gola strzeliliśmy ze spalonego...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

manywies napisał:  
W jakim miescie gra Polska z chorwacją??

Klagenfurt.

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Dobrze Boniek mówi, mecz wydrukowany w chuj przez Webba jak można gwizdać takie faule, nie tylko ten na karny przed tym były jeszcze 2-3 z groźnych sytuacji niedaleko naszego pola karnego.
To jest kurwa po prostu skandal! Polska ograbiona z awansu :/

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:52
Kurwa skandal !!!! spalic jebany Wieden !

Ko nie pije,ten kapuje
tomek77
Kibic
Na forum od 6584 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:52
Szacunek dla naszych chłopaków za to co zrobili po strzeleniu bramki przez Rogera. A co do sędziego, to mam nadzieję, że Polacy w anglii dojadą chuja zdrowo.

p.s. I jeszcze pozdrawiam wszystkich, którzy wierzą i kibicują naszej kadrze wypisdując słowa typu "po chuj awansować" "jesteśmy najsłąbszą ekipą na euro". Wypierdalajcie!!! Pewnie cieszycie się, że nas kutasy okradły...

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:55
Dlaczego ten blondas jebany z austrii kartki nie dostał po przepychaniu Bąka na sekundy przed karnym dla mnie również pozostaje tajemnicą.

Zbylu
Kibic
Na forum od 7387 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 22:59

eF^ napisał:  
Dlaczego ten blondas jebany z austrii kartki nie dostał po przepychaniu Bąka na sekundy przed karnym dla mnie również pozostaje tajemnicą.

tak jak mowil Boniek sedzia staral sie caly mecz pomoc pilkarza Austrii,ale pod koniec te faule dyktowane to juz przesada niewspominjac poraz kolejny o karnym.Nienawidze szkopow ,ale po tym meczu wole by oni awansowali w miejsce Austrii no chyba ,ze My cos pokopiemy z Chorwacja.

eM
Kibic
Na forum od 7298 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 12/06/2008 23:00
Walek w chuj poszedl. W zdf malo sie nie zesrali jak czarny walnal bramke ze spalonego , powtorki , zblizenia i wielkie pretensje ale zeby pokazac czy byl karny to juz nikogo nie zainnteresowalo. Jedna szybka migawka i ni widu ni slychu. Coz jak stara prawda mowi 'gospodarzom nawet sciany pomagaja' .
Nie potrafili pokanac Artura normalnie to musieli siegnac po pomoc sprzedajnego sedziny.Jebac takie euro...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763388703 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005