Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czekamy na mistrza - szal... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
DeeMeN.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6671 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 11/11/2008 19:33

antyC napisał:  
prawie dokładnie...

szale do odbioru juz są...proponuje wtorek przed obchodami (godz 10.50 przed pocztą)

Dzisiaj niestety nie mogłem odebrać szala, zresztą pisałem do Ciebie na gadu ale nie odpisujesz więc napiszę tutaj. Kiedy będzie następny termin odbioru szala ?

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Szymon.
Kibic
Na forum od 6699 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 11/11/2008 22:05
Dzięki wielkie za szal

"Amicus certus in re incerta cernitur"-"przyjaciela pewnego poznasz w sytuacji niepewnej
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 12/11/2008 23:55
demne mysle ze ustawimy sie jakos...jest jeszcze ktoś kto nie odebral szala ... lub czasopisma...mam cos dla ciebie :)

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
G_
Kibic
Na forum od 6356 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 13/11/2008 13:12
Jakby ktoś jeszcze się nie zgłosił po szal i już by nie miał zamiaru się zgłosić :D To jestem chętny.
Pozdro

CWKS & MKS
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 13/11/2008 20:47
Podbijam do góry
kto nie dostał szala niech zostawi na [email protected] nick z forum i nr tel... skontaktuje sie
czasopisma napisz tez na meila nr gg swoj i tel

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 22/11/2008 21:40
PODBIJAM W GÓRĘ I MAM NADZIEJĘ ZE TERAZ AUKCJA DOTRWA DO KOŃCA...dla spóźnialskich...
Szalik - Czekamy na mistrza !!!

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: Czekamy na mistrza - szal... - 22/11/2008 22:28
A ja kiedy będę mógł odebrać ten szal? Dałem na siebie namiary na mail'a , ale coś się nie odzywasz ;)

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763374471 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005