Odp: The Lost-Zagubieni - 23/10/2006 20:03
koncowka 5 odcinka Jericho miazdy co odcine kcoraz bardziej mi sie to podoba,tak samo Vanished...a jutro wielki dzien nowy odcinek PB!! po prawie 20dniach czekania!
Odp: The Lost-Zagubieni - 25/10/2006 23:24
Właśnie po obejrzeniu 8 odcinka PB........ jak dla mnie rewelacja ! więcej będe mógł napisać jak ktoś jeszcze z forumowiczów obejrzy
Ostatnio edytowany przez: avelyn, 26 października 2006, 14:03 [1 raz(y)]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: The Lost-Zagubieni - 28/10/2006 09:51
no lost 3x04 jak na razie jest najlepszym odcinkiem s3. w koncu cos sie ruszylo i mnie zainteresowalo klimat tej wyspy mi sie podoba, ludzie martwia sie tylko o przetrwanie - w dupie maja studia, pieniadze i inne pierdoly, bym sie chetnie przetransportowal tam
pb tez dobry byl, tylko tam jest inny rodzaj napiecia typu zlapia ich czy nie zlapia.
jericho ogladam na biezaco - nic nadzwyczajnego, fajnie sie zapowiadalo a z czasem coraz nudniej jest.
dla tych ktorzy lubia troche naciagana rzeczywistosc polacam serial Heroes - calkiem sympatyczny
przez 3 tygodnie w juesej lecial serial Runaway - fajnie sie zapowiadal ale niestety go sciagneli z anteny.
teraz jeszcze czekam na nowy Vanished bo sie grubo skonczyl
Odp: The Lost-Zagubieni - 29/10/2006 16:38
Lost 3x04 - na poczatku myslalem ze spala 3 sezon jednak ten odcinek wszystko zmienil,rewelacyjnie sie zapowiada zobaczymy czy podtrzymaja odpowiedni poziom
Prison Break 2x08 REWELACJA!! zreszta juz sie przyzwyczailem,co chwile szczena w dol i niezle zwroty akcji...
Vanished 2x07 Swietny odcinek niby blachy scenariusz a genialnie nakrecony i tak koncowka!! kto ogladal to wie..
Jericho 2x06 Slaby odcinek,poprzedni mi sie bardziej podobal jednak serial przypadl mi do gustu
a nawet od nocy
do tego nowy Heroes wyszedl, ale pelno grup ripujacych sie porobilo, ripuja na wyscigi i przez to czasami buble wychodza tak jak to z dzisiejszym PB jest. najpierw LOL a pozniej XOR tez z bledem. to samo Heroes
Odp: The Lost-Zagubieni - 01/11/2006 22:31
no ja mam wersję LOL, trochę się ścina przy jakiejś szybszej akcji ale da radę zobaczyć....... no i kolejny bdb odcinek, sam już nie wiem czy będzie jeden specyficzny, czy znowu cały sezon będzie rewelacyjny
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.