dla bardziej doswiadczonych Wampirow chociaz sa pokiereszowani wiec slabszy tez moze sprobowac. Pozdro
Ostatnio edytowany przez: Shivan, 2 lipca 2006, 16:28 [2 raz(y)]
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 02/07/2006 12:38
Tak jak pisałem ta metoda się sprawdza w 50% przypadków. Ale licząc zebrany hajs napewno się sprawdza i sama gra nabiera więcej smaku niż łupanie po 2-5 sztuk. Napisze jeszcze że sam atakuje tylko wtedy kiedy wydam hajs który mam bo po co przy ew. porażce go tracić?
PS. Wczoraj dostałem propozycję od Vampires Power (ok. 35 miejsce w klasyfikacji wampirów) i dziś od Vamp Rullez (6 miejsce) ale olewam to bo do PogońOnLine dołącze tylko... najpierw chce do ok. 10 poziomu dojść i kupić parę bajerków...
Ostatnio edytowany przez: BTR, 2 lipca 2006, 12:43 [1 raz(y)]
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Dokladnie tak jak ja. A od Vamp Rullez to juz nawet drugi raz. VasyL tez dostal wiem bo widzialem . Nie moge ogarnac tego Premium, jak komus sie udalo , a wiem ze tacy sa to niech da znac, place odrazu na konto. A dodatkowo przystepuje do klanu
Moj Wampirek to Don Shivanus
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
To znajdz jakis klan na tym poziomie, zaatakuj jednego z ich czlonkow najlepiej najlepszego, napisz mu wiadomosc, ze jest pedalem i spalimy go w piecu jesli za 2 godziny nie bedzie mial 10000 sztuk złota, jesli bedzie mial to fajnie jak nie to mu rozjebiemy klan
Szczecinska Brac
1. Osoby ponizej 5 lvl maja range "Kandydat" i musza w ciagu 5 dni awansowac na 5 lvl
2. Po osiagnieciu 5 lvl ranga zmienia sie na "Członek klanu"
3.Co tydzien 25 sztuk złota na rzecz klanu - inaczej OUT! Za cos czynsze musimy placic, a same sie nie zaplaca
4. Jesli ktos wam podpadnie i nie dajecie sobie rady to pisac odrazu na forum zrobi sie pozadek o ile bedzie taka mozliwosc, ale zawsze sie cos wymysli
5. Jebac TVK!
Ostatnio edytowany przez: Piona!, 3 lipca 2006, 02:06 [1 raz(y)]
ale tak co pol godzinki sprawdzam az trafie , a takze jego kumpla z klanu, a co.
kachlan 53
Ostatnio edytowany przez: Shivan, 5 lipca 2006, 16:55 [1 raz(y)]
Szczecinska Brac
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.