Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chyba sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie Jeżeli zdałeś teorie, a nie zdałeś praktyki to na podejście do kolejnego egzaminu praktycznego masz 6 miesięcy. W przeciwnym razie będziesz musiał zdawać i teorię i praktykę. Tak jest z tego co pamiętam w dzienniku ustaw, ale niech Ali mnie poprawi jeśli się mylę Ja się dopiero uczę
Chyba, że Ci chodzi o to ile się czeka na egzamin. Z tego co wiem to chyba ok. 2 miesięcy w tym momencie. Dosyć spory ruch.
A co do wyboru szkoły jazdy to proste, że AUTOMANIAK :p
Aha no i sam kurs jest ważny bezterminowo. Ci co robili kurs chyba jeszcze kolo 1998 roku to juz mają problem. Teraz z tego co pamietam jest bezterminowo
pzdr
Ostatnio edytowany przez: pablo_mks, 2 grudnia 2007, 16:56 [1 raz(y)]
Ja mam pytanie dot. egzaminu ? Czy jest jakiś maksymalny limit kiedy się można zapisać na egzamin po poprzednim ? Przykładowo nie zdaje dzisiaj to kiedy mogę się najpóźniej zapisać następny raz ? Bo wiem, że np teoria zdana jest ważna chyba 6 miechów jak ktoś się nie zapisuje..
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chyba sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie Jeżeli zdałeś teorie, a nie zdałeś praktyki to na podejście do kolejnego egzaminu praktycznego masz 6 miesięcy. W przeciwnym razie będziesz musiał zdawać i teorię i praktykę. Tak jest z tego co pamiętam w dzienniku ustaw, ale niech Ali mnie poprawi jeśli się mylę Ja się dopiero uczę
Chyba, że Ci chodzi o to ile się czeka na egzamin. Z tego co wiem to chyba ok. 2 miesięcy w tym momencie. Dosyć spory ruch.
A co do wyboru szkoły jazdy to proste, że AUTOMANIAK :p
Aha no i sam kurs jest ważny bezterminowo. Ci co robili kurs chyba jeszcze kolo 1998 roku to juz mają problem. Teraz z tego co pamietam jest bezterminowo
pzdr
Mlody ma racje. Kurs po 1998 r. jest ważny bezterminowo - chyba, że wkrótce wejdą jakies istotne zmiany w programie kursu szkoleniowego to na pewno stare kursy stracą ważność. Czyli jeśli ktoś ma zaświadczenie wydane po 01.07.1998r to jest kurs jest cały czas ważny. Natomiast jeżeli od daty poprzedniego egzaminu do kolejnego upłynie więcej niż 6 miesięcy to trzeba jeszcze raz zdawać egzamin teoretyczny. Wiec smielaq zapisuj sie szybko bo dlugo się czeka (ok.6 tyg.)
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
A jeśli chodzi o kat. C Ktoś gdzieś przecierał szlaki? Kogo możecie polecić.?
polecam jezierskiego ul. mazowiecka, od al.wyzwolenia( baza transportowa pogotowia). tam tez teoria , plac manewrowy szczawiowa. fajni instruktorzy zwlaszcza na teorii.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.