Odp: poranny temat agresywny - 16/10/2006 21:00
DzeM dziala dziala, polecam
Co do narzekania na szkole, kiedys bedziecie wspominac ten czas jako najlepszy okres w zyciu. Ja moze nie jestem jakims zgredem starym, ale mam troche lat. Dzisiaj jakby ktos zaproponowal mi pojscie do szkoly od 8 do 16, to bym po nogach go calowal, zamiast do zjebanej tyry isc. Poki mozecie przedluzajcie sobie wakacje i studiujcie Potem czeka was szare i chujowe zycie
Odp: poranny temat agresywny - 16/10/2006 22:11
Kurwa, wychodzisz z domu to pizdzi strasznie, wracasz, bez bluzy mozna chodzic. No ja jebie skad ktos taka pogode wytrzasnal? Albo kurwa cieplo albo zimno. A jutro znowu trzeba wstac o 6... Kurwa! Jebac komunikacje miejska.
w ciągu 2 tygodni po raz drugi chory no wkurwić sie można ...
Ja mam tak samo we wtorek i srodr mnie niebylo bo nadgarstek rozjebałem ! A dziś kurwa obudziłem sie z bólem kregosłupa i mam kolejne 3 dni w plecy i kurewski ból ;/
Ja mam tak samo we wtorek i srodr mnie niebylo bo nadgarstek rozjebałem ! A dziś kurwa obudziłem sie z bólem kregosłupa i mam kolejne 3 dni w plecy i kurewski ból ;/
Nie narzekajcie, 3tydzien bez szkoly leci, a jeszcze w gips mi prawdopodobnie w Poniedzialek wloza, wiec SIE MA
Nie narzekajcie, 3tydzien bez szkoly leci, a jeszcze w gips mi prawdopodobnie w Poniedzialek wloza, wiec SIE MA
Odp: poranny temat agresywny - 18/10/2006 17:09
Kurwa wstawać codziennie o 6 rano,na dworze piździawa że chuj, w szkole też kurwa tak zimno że ja pierdole (chociaż dzis zaczęli grzać) i wogóle jebany świat.
Odp: poranny temat agresywny - 18/10/2006 17:44
Wkurwiają mnie faceci za to że:
są jeb*nymi alkoholikami
a jak już wypiją to pierd*lą byle co co rani drugie osoby
mają kobiety w dupie i to co one myślą
są prostackimi świniami i egoistami
wolą procenty z kumplem niż chwile z dziewczyną
KŁAMIĄ!!!!!!!!!!
są jeb*nymi alkoholikami
KŁAMIĄ!!!!!!!!!!
...nie wrzucalbym wszystkich do jednego worka droga kolezanko
...apropos jak zwykle 5.50 z wyra... i co zrobic jakos trzeba egzystowac...
są jeb*nymi alkoholikami
KŁAMIĄ!!!!!!!!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763421535 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.