Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Captain Tsubasa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 8066 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 08:09
O ja pier**** heheheh.....Amiga :D:D:D....Moja 600, SWOS, lamanie "dzoistikow", ach bedzie tzreba sie zaglebic w ten temacik ;)(hehe, Misaku tez lubilem )....

Sami przeciw wszystkim!!!
kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 09:01
http://www.insomnia.pl/temat121648_strona1/ znalazlem kolejny temat na jakims forum na necie o tej bajecze :) az 10 stron ma , moze jakies linki beda dzialac jeszcze

ted
Kibic
Na forum od 8794 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 09:30

Patyk napisał:  
O ja pier**** heheheh.....Amiga :D:D:D....Moja 600, SWOS, lamanie "dzoistikow", ach bedzie tzreba sie zaglebic w ten temacik ;)(hehe, Misaku tez lubilem )....

to były czasy !!
SWOS, Mortal, ....(nieprzespane noce :) )

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Daro81
Kibic
Na forum od 8108 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 16:13

malolat_ps napisał:  

Bator napisał:  
Skoro wracamy do dzieciństwa to czy miał ktoś Amige500? Bo ja kilka lat śmigałem w jedyną gre jaka nigdy się nie nudziła...Sensible World Of Soccer.Grałem Pogonią każdy mecz przez 15 sezonów (bo po tylu gra się kończyła :( ) i każdy wygrywałem po 5,10 do zera ale i tak mi się podobało,a gre urozmaicałem sobie kupując zawodników z zagranicy i...oddając ich do innych klubów.Po 15 sezonach Polskie kluby miały już tylko ''moich'' zawodników... :D

ja mialem amige 500 + i SWOSa pamietam doskonale ! ile mikrostyow mi w joistikach powysiadalo od " podkrecania " i " dlugich pilek " ....

i nie 15 a 20 lat i byla to opcja CARRIER ! SWOS byl za mocny na PC to sie w to inaczej gra ...

Hehe dokladnie, niejeden joystick padl na tej gierce, na PC probowalem do tego wrocic ale to nie to: bez joya nie ma nawet co podchodzic, na klawiaturze ciezko w to zagrac.. W SWOSie jak na tamte (i w sumie na te tez) czasy imponowala liczba lig i sklady zespolow z calego swiata, granie Pogonka to bylo cos:)
MK2 tak samo, wyginanie joya zeby wykonac jakiegos fatala.. Sciagnalem na PC- nie wiedzialem jak poprzestawiac przyciski wiec dalem na luz a chetnie bym w to pogral.
Cannon Fodder 1 i 2, to samo- kazdego straconego zolnierza bylo szkoda, szczegolnie pierwszych dwoch: Jools i Joops czy jakos tak:) Gierka z klimatem.
Z jeszcze starszych z to River Raid z Atari, ustawianie magnetofonu, wychodzenie z pokoju jak sie wgrywala zeby zaskoczylo, dobre czasy lol

stahu
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 16:34
Ja tam na Comodore 64 dnie i noce grałem w Bulder Das (jakoś tak ale chodziło się krecikiem i zbierało diamenty) , Tang no i oczywiscie Mario.

ps może admini zmienią nazwe tematu na bardziej ogólną

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 16:52
no to co macie gdzies linka do Franko :D wkoncu moje rejony ta gierka hehe

apropos Pegazusa i Commodorca to pamietam jak wszysczy moi kuzyni grlaismy w Commodorca a pozniej w Pegazusa, raz usiedlismy do nich tak po obiedzie a skonczylismy po 2 w nocy heheh :D
mialem gdzies stronke z Emulatorem i gierkami na Commodorca, tylko szukaj ja teraz :/

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 17:10

stahu napisał:  
Ja tam na Comodore 64 dnie i noce grałem w Bulder Das (jakoś tak ale chodziło się krecikiem i zbierało diamenty) , Tang no i oczywiscie Mario.

o tak C-64, to bylo cos :P Boulder Dash, River Ride, cos na ksztalt Mario + Aztec (to juz gra "nowsza" ;) )... ... :P
Ostatnio po generalnym remoncie Rodzice wyrzucili caly sprzecior, lacznie z radiem do C 64 i kasetami z gierkami :( przyznam, ze placz byl ...

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 17:38

Shee napisał:  

stahu napisał:  

o tak C-64, to bylo cos :P Boulder Dash, River Ride, cos na ksztalt Mario + Aztec (to juz gra "nowsza" ;) )... ... :P
Ostatnio po generalnym remoncie Rodzice wyrzucili caly sprzecior, lacznie z radiem do C 64 i kasetami z gierkami :( przyznam, ze placz byl ...

dobra gra tez byla Indiana Jones pamietam ze klucze sie zbieralo :D

Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 18:08

Porto napisał:  

apropos Pegazusa i Commodorca to pamietam jak wszysczy moi kuzyni grlaismy w Commodorca a pozniej w Pegazusa, raz usiedlismy do nich tak po obiedzie a skonczylismy po 2 w nocy heheh :D
mialem gdzies stronke z Emulatorem i gierkami na Commodorca, tylko szukaj ja teraz :/

heh a moj kuzyn jest tam bossem :)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
dzm
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 18:16

Ze Dario napisał:  
ustawianie magnetofonu, wychodzenie z pokoju jak sie wgrywala zeby zaskoczylo, dobre czasy lol

hahahha widze ze nie tylko ja mialem taki sposob na uruchomienie gry :P morda mi sie cieszy jak to czytam... udane dziecinstwo z jostickiem w rekach :]

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
DANI
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 20:17
A pamieta ktos takie futurystczne wyscigi??

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 20:26

KloceK napisał:  

Porto napisał:  

a twoj kuzyn jaki przydomek ma ??

tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 20:32

Porto napisał:  

KloceK napisał:  

Porto napisał:  

czy tylko ja tu nie wiem o co chodzi w tej grze? :P

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 20:43

senses napisał:  

Porto napisał:  

KloceK napisał:  

Porto napisał:  

chyba tak ale ty mlody jestes to mozesz nie wiedziec chociaz moj brat ma dyszke na karku i wie o co loto :D hehe

tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 20:47

Porto napisał:  

senses napisał:  

Porto napisał:  

KloceK napisał:  

Porto napisał:  

chyba tak ale ty mlody jestes to mozesz nie wiedziec chociaz moj brat ma dyszke na karku i wie o co loto :D hehe

czyli że ja jakiś pierdolniety jestem?? ;P :D jakoś nie kojarze tej gry kwasny

Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 20:51
hehe moze i jestes lol
zartuje oczywiscie :) nie no mozesz nie znac tej gierki nie kazdy ja zna

kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Captain Tsubasa - 26/11/2005 09:14
fajna tez byla gierka allo allo, na wzor serialu :) a w settlers 1 to zbudowalem wszystko co bylo mozliwe na kazdej mapie :) a w sensible word of soccer, guzik m i milion dolarow na koncie i w Pogońi juz najlepsi pilkarze

dzm
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Captain Tsubasa - 26/11/2005 15:46
Tsubasa_Intro :)

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cz
Kibic
Na forum od 7739 dni

Odp: Captain Tsubasa - 26/11/2005 18:49
Sensible niezapomniane wieczory:) tak samo jak cannon fodder 1 i 2,desert eagle,total recal.Jedna z lepszych gier na Amige 500 byl Jurrasic Park.Szczegolnie pierwsza plansza byla mocna.Ugh pamietam ale niezabardzo mi sie podobala,za duzo joystickow na niej poszlo:P co do Franko to kultowa pozycja w Szczecinie swego czasu.

www.sectorshop.net
tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Captain Tsubasa - 26/11/2005 18:57

Czarny85 napisał:  
Sensible niezapomniane wieczory:) tak samo jak cannon fodder 1 i 2,desert eagle,total recal.Jedna z lepszych gier na Amige 500 byl Jurrasic Park.Szczegolnie pierwsza plansza byla mocna.Ugh pamietam ale niezabardzo mi sie podobala,za duzo joystickow na niej poszlo:P co do Franko to kultowa pozycja w Szczecinie swego czasu.

Cannon... :D małe ludziki biegające i strzelajace :D:D:D:D lol zajebista giera... :D ja wolalem Gola na pegazusie niż Sensible :D pzdr.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448192 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005