Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 08:09
O ja pier**** heheheh.....Amiga ....Moja 600, SWOS, lamanie "dzoistikow", ach bedzie tzreba sie zaglebic w ten temacik (hehe, Misaku tez lubilem )....
Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 09:01
http://www.insomnia.pl/temat121648_strona1/ znalazlem kolejny temat na jakims forum na necie o tej bajecze az 10 stron ma , moze jakies linki beda dzialac jeszcze
Hehe dokladnie, niejeden joystick padl na tej gierce, na PC probowalem do tego wrocic ale to nie to: bez joya nie ma nawet co podchodzic, na klawiaturze ciezko w to zagrac.. W SWOSie jak na tamte (i w sumie na te tez) czasy imponowala liczba lig i sklady zespolow z calego swiata, granie Pogonka to bylo cos
MK2 tak samo, wyginanie joya zeby wykonac jakiegos fatala.. Sciagnalem na PC- nie wiedzialem jak poprzestawiac przyciski wiec dalem na luz a chetnie bym w to pogral.
Cannon Fodder 1 i 2, to samo- kazdego straconego zolnierza bylo szkoda, szczegolnie pierwszych dwoch: Jools i Joops czy jakos tak Gierka z klimatem.
Z jeszcze starszych z to River Raid z Atari, ustawianie magnetofonu, wychodzenie z pokoju jak sie wgrywala zeby zaskoczylo, dobre czasy
Odp: Captain Tsubasa - 25/11/2005 16:34
Ja tam na Comodore 64 dnie i noce grałem w Bulder Das (jakoś tak ale chodziło się krecikiem i zbierało diamenty) , Tang no i oczywiscie Mario.
ps może admini zmienią nazwe tematu na bardziej ogólną
apropos Pegazusa i Commodorca to pamietam jak wszysczy moi kuzyni grlaismy w Commodorca a pozniej w Pegazusa, raz usiedlismy do nich tak po obiedzie a skonczylismy po 2 w nocy heheh
mialem gdzies stronke z Emulatorem i gierkami na Commodorca, tylko szukaj ja teraz :/
Ja tam na Comodore 64 dnie i noce grałem w Bulder Das (jakoś tak ale chodziło się krecikiem i zbierało diamenty) , Tang no i oczywiscie Mario.
o tak C-64, to bylo cos Boulder Dash, River Ride, cos na ksztalt Mario + Aztec (to juz gra "nowsza" )... ...
Ostatnio po generalnym remoncie Rodzice wyrzucili caly sprzecior, lacznie z radiem do C 64 i kasetami z gierkami przyznam, ze placz byl ...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
o tak C-64, to bylo cos Boulder Dash, River Ride, cos na ksztalt Mario + Aztec (to juz gra "nowsza" )... ...
Ostatnio po generalnym remoncie Rodzice wyrzucili caly sprzecior, lacznie z radiem do C 64 i kasetami z gierkami przyznam, ze placz byl ...
dobra gra tez byla Indiana Jones pamietam ze klucze sie zbieralo
no to co macie gdzies linka do Franko wkoncu moje rejony ta gierka hehe
apropos Pegazusa i Commodorca to pamietam jak wszysczy moi kuzyni grlaismy w Commodorca a pozniej w Pegazusa, raz usiedlismy do nich tak po obiedzie a skonczylismy po 2 w nocy heheh
mialem gdzies stronke z Emulatorem i gierkami na Commodorca, tylko szukaj ja teraz :/
heh a moj kuzyn jest tam bossem
a twoj kuzyn jaki przydomek ma ??
czy tylko ja tu nie wiem o co chodzi w tej grze?
chyba tak ale ty mlody jestes to mozesz nie wiedziec chociaz moj brat ma dyszke na karku i wie o co loto hehe
heh a moj kuzyn jest tam bossem
a twoj kuzyn jaki przydomek ma ??
czy tylko ja tu nie wiem o co chodzi w tej grze?
chyba tak ale ty mlody jestes to mozesz nie wiedziec chociaz moj brat ma dyszke na karku i wie o co loto hehe
czyli że ja jakiś pierdolniety jestem?? jakoś nie kojarze tej gry
Odp: Captain Tsubasa - 26/11/2005 09:14
fajna tez byla gierka allo allo, na wzor serialu a w settlers 1 to zbudowalem wszystko co bylo mozliwe na kazdej mapie a w sensible word of soccer, guzik m i milion dolarow na koncie i w Pogońi juz najlepsi pilkarze
Odp: Captain Tsubasa - 26/11/2005 18:49
Sensible niezapomniane wieczory tak samo jak cannon fodder 1 i 2,desert eagle,total recal.Jedna z lepszych gier na Amige 500 byl Jurrasic Park.Szczegolnie pierwsza plansza byla mocna.Ugh pamietam ale niezabardzo mi sie podobala,za duzo joystickow na niej poszlo co do Franko to kultowa pozycja w Szczecinie swego czasu.
Sensible niezapomniane wieczory tak samo jak cannon fodder 1 i 2,desert eagle,total recal.Jedna z lepszych gier na Amige 500 byl Jurrasic Park.Szczegolnie pierwsza plansza byla mocna.Ugh pamietam ale niezabardzo mi sie podobala,za duzo joystickow na niej poszlo co do Franko to kultowa pozycja w Szczecinie swego czasu.
Cannon... małe ludziki biegające i strzelajace zajebista giera... ja wolalem Gola na pegazusie niż Sensible pzdr.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448192 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.