Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Wybory prezydenckie 2005 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ace
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7574 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 14/09/2005 18:46
Jak mozna płakac po kim kto jest tak słaby psychicznie ? TO jakby Putni powiedział Cimoszewiczowi cos niemiłęgo to ten by się rozpłakał?

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści.

1973
Kibic
Na forum od 7866 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 14/09/2005 19:27
Wybory prezydenckie moim zdaniem powinny miec swoja robocza nazwe a mianowicie; "wyscig swin do koryta"

kamyk
Kibic
Na forum od 8513 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 14/09/2005 23:05

Arturo napisał:  

kamyk napisał:  
Kaczor- umowmy sie, inwestycje w centrali sa zablokowane tak jak w sz-nie przez jurasa.
Cimoszewicz- mimo ze sie dzis wycofal to komuch. On i jego SLD w ostatnich 4 latach pokazali na co ich stac.
Lepperiada- no comment. Niech spierdala do klewek i talibow szuka.
Borowski- totalne dno. Wszyscy mysleli ze SdPl wybije sie z blota SLD a tu ni chuja. Koles nic soba nie prezentuje.
Gertych- buehehehe, niech tylko zapuka do moich drzwi to kopa wylapie. Jakie on wogle bajki opowiada.
Korwin-Mikke-jemu to najlepiej radze zeby wiecej nie startowal na prezydenta bo tylko co 5 lat kase traci. Koles - porazka.
Bochniarz- dziwna dla mnie kandydatura z rak demokraci.pl. Gdyby startowal Frasyniuk moznaby sie zastanowic.
Kalinowski- nie rob wioski!!!
Jedyny kandydat na ktorego mozna oddac glos to Tusk. Bo ktozby inny???????????

Donald chyba jestes smieszny? on sie na prezydenta nie nadaje, prezydent musi wzbudzac szacunek on jest smieszny (nie chodzi mi o jego imie i to ze sepleni a ogolnie o jego osobe). W jednym z jego wystapien mowil ze w swojej kampanii stara sie nie najezdzac na innych, a za chwile zaczal zarzucac kretactwa wszystkim dookola. Inna sprawa: czlowiek godny stanowiska prezydenta nie musi uzywac tylu plakatow w kampanii (wszedzie jego ryj widze, "Prezydent Tusk", prezydentem to on jeszcze nie jest!) a zdobywac przez swoj program,pomysly na zmiany, dzialanie itp. poparcie. Jedyny dobry kandydat w tej chwili to Borowski, człowiek potrafił sie przyznac do bledow lewicy, nie godzil sie byc w parti gdzie przekrety wziely gore. Nawet prawica wypowiada sie o nim w dobrym tonie. To jest jedyny czlowiek ktory moze pogodzic Polakow. Dosc tej nienawisci!

Stary o czym Ty wogle mowisz???? Cimoszewicz sie prawie poplakal. Jezeli nic nie mial do zarzucenia to dla czego zrezygnowal?? moze bylo cos jeszcze o czym nie wiemy?? Borowski to cipa grochowa ktora juz w Polsce sie narzarla z koryta i to nie tylko panstwowego i jakos juz mu wyborcy nie ufaja. Polsce potrzeba silnego czlowieka ktory m.in. zalagodzi kryzys z Rosja... nie jak to lizidupa Kwachu dzieki ktoremu widac jak wyszlo.

Ace dobrze napisal: a na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci.

Nie dosc ze sie zajedli za komuny i teraz merolami i beemkami smigaja, tylki w ogrodkowych basenach mocza to jeszcze do wladzy chca. Czy nie dosc SLD napierdolilo w ostatnich 4 latach???

No hello!!!! O czym my wogle rozmawiamy??????????????????

ArP
Kibic
Na forum od 8324 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 15/09/2005 02:31
A może ty nie wiesz o czym mówisz? jak Tusk ma załagodzić spór z Rosją skoro po tym wyjeżdzie na Białoruś go tam nie nawidzą??
Nie mówie, że Borowski to zajebisty kandydat, ale z tych wszystkich najbardziej normalny i na pewno nie będziemy musieli się za niego wstydzić. Wk.... mnie to co robiło SLD i mam tą partie głęboko w dupie, ale nie każdy człowiek lewicy to przekrętas. Poza tym skąd jesteś taki pewny czy jeżeli wygra wybory inna partia niż lewicowa znów nie będzie przekrętów? Na pewno będą i jak to ktoś dobrze już napisał jest to wyścig świn do koryta i w tym wyścigu trzeba wybrać mniejsze zło.

Pogoń Szczecin MKS!
kamyk
Kibic
Na forum od 8513 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 15/09/2005 11:31

Arturo napisał:  

............. jest to wyścig świn do koryta i w tym wyścigu trzeba wybrać mniejsze zło.

sam sobie wlasnie odpowiedziales !!!

Bzyku
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 16/09/2005 22:57
C.I.M.O.S.Z.E.W.I.C.Z. -
Cichaczem Inwestycje Maklerskie Orlenu Specjalnie Zataił Elektorat Wyrolował I Czternastego Zrezygnował

mikka
Kibic
Na forum od 7861 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 17/09/2005 23:55
Do Vasyl-Zawodowy Szaman

W zachodniopomorskim jeszcze nikt nie utworzył NOPu?

odwiedz to

http://wielkapolska1.myfreebb.com/

i patrz poniżej

Ostatnio edytowany przez: mikka, 18 września 2005, 01:13 [1 raz(y)]

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
AMS
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 19/09/2005 19:49
Bylem teraz krotko w kraju i musze powiedziec ze telewizja to tylko wybory i stare filmy,a ja sie kurwa zastanawiam skad ci kandydaci maja tyle szmalu na reklame i pokazywanie swoich zalosnych spotow
Pozatym wszyscy wszystkich oskarzaja i to dosc dosadnie i dlatego ja nie widze kandydata bo co to za polityka jezeli slychac tylko ze ten to a tamten pierdolil tesciowa kogos,normalnie nuda i wyglada to jak kabaret "powaznych"ludzi

A ja i tak wierzyc nie przestane...
kamyk
Kibic
Na forum od 8513 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 19/09/2005 22:37

Pogon v Wieden napisał:  
Bylem teraz krotko w kraju i musze powiedziec ze telewizja to tylko wybory i stare filmy,a ja sie kurwa zastanawiam skad ci kandydaci maja tyle szmalu na reklame i pokazywanie swoich zalosnych spotow

spoty reklamowe w publicznej telewizji i publicznym radiu sa przewidziane podczas kampani wyborczej dla partii badz kandydatow na prezydenta bezplatnie - taka rola mediow publicznych zeby kazdy mial szanse sie pokazac

tribu
Kibic
Na forum od 7977 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 19/09/2005 22:43
tak smigajac po necie kilka fajnych fotek znalazlem:)
Obrazek jpg wstawiony na forum

100% PD
U-96
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 19/09/2005 22:47
a ja mam takie pytanie: gdzie sie znajduje lokal wyborczy dla mieszkancow Alei Wyzwolenia ??

Szlugi, wóda, gołe baby !
drewniak
Kibic
Na forum od 7475 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 21/09/2005 18:09
dzwonil moze do ktoregos z was jakis polityczny debil??bo do mnie przed chwila dzwonil i mowil,ze bardzo zaluje i przeprasza za swoje wczesniejsze bledy i chcialby,abym oddal glos na niego,zeby rzeczy z przeszlosci mogl naprawic teraz.oni sa popierdoleni,niedlugo condony beda z ich podobiznami i autografami

spagetti
Kibic
Na forum od 8180 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 21/09/2005 21:47
Ogladal ktos dzis na Tvp Szczecin jakis program wyborczy w ktorym byl mlodzi politycy wszystkich ugrupowan i LESZEK BUBEL?Kto nie ogladal to niech zaluje.Cyrk.Tyrali go jak psa:D cytuje jego zdanie,,wy idzcie do pracy anie do studia albo 10 lat do odsiadki,,:D

,,Vi är överallt,,- POGON
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 21/09/2005 22:55
A debatę w Lublinie o polityce zagranicznej ktoś z was oglądał?
Jak Lepper mówił o raporcie CIA? :D Chyba Talibowie w Klewkach mu ten raport zostawili :D

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
pm53
Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 07:40

kamyk napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  

spoty reklamowe w publicznej telewizji i publicznym radiu sa przewidziane podczas kampani wyborczej dla partii badz kandydatow na prezydenta bezplatnie - taka rola mediow publicznych zeby kazdy mial szanse sie pokazac

Nie jest tak do końca. Bezpłatne spoty są pokazywane w blokach i przy wyborach parlamentarnych tylko w Regionalnych TV. To co głównie się pojawia w TYP1 i 2 to są płatne audycje wyborcze.
W TVP3 poszli po rozum do głowy i blok bezpłatny jest od 19:00 do 20:00, wtedy gdy wszyscy siedzą i oglądają Fakty, Wiadomości czy też Dobranockę :)

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
Shivan
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 10:11
haslo wyborcze powinno brzmiec "Wybierz swojego zlodzieja, ten ktorego wybierzesz w nagrode Cie okradnie!".

Pozostaje tylko pytanie, czy wybrac starego "sprawdzonego" ktory juz sie troche nachapal, czy tez calkowicie nowego "glodnego sukcesu :) "

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
spagetti
Kibic
Na forum od 8180 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 11:07

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

spagetti napisał:  
Ogladal ktos dzis na Tvp Szczecin jakis program wyborczy w ktorym byl mlodzi politycy wszystkich ugrupowan i LESZEK BUBEL?Kto nie ogladal to niech zaluje.Cyrk.Tyrali go jak psa:D cytuje jego zdanie,,wy idzcie do pracy anie do studia albo 10 lat do odsiadki,,:D

Ten pajac przynosi wstyd nacjonalistom...
Skad on bierze kase na kampanie?

a co on ma za kampanie?:D Jego spot reklamowy wygrywabuhaha

,,Vi är överallt,,- POGON
kibic24
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 11:19
ja wybieram mniejsze zlo po- i donalda tyskiego

Bzyku
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 13:54

qbajag napisał:  
A debatę w Lublinie o polityce zagranicznej ktoś z was oglądał?
Jak Lepper mówił o raporcie CIA? :D Chyba Talibowie w Klewkach mu ten raport zostawili :D

A Mazowieckiego jak wygwizdali, to bełkotał dobre kilka minut, bo zapomniał co ma mówić...

...cóż jacy politycy, taka publiczność...

seeedzik
Kibic
Na forum od 8128 dni

Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 13:57
Ja tam oddam glos na Donalda, Kaczory pachna mi panstwem policyjnym, a co do Donalda to jedne mnie strasznie bawi, jak on pojedzie do stanow to przecierz jak go przedstawia to zamiast Donald Tusk bedzie Donald "Dusk" (czy nawet "Duck" :] )

LatarnikWyborczy - polecam mozna sprawdzic do jakiej partii jest sie najblizej programowo mi wyszlo PO i KPEiR :] a najdalej mi do Platformy Koriwna

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772448102 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005