Stary o czym Ty wogle mowisz? Cimoszewicz sie prawie poplakal. Jezeli nic nie mial do zarzucenia to dla czego zrezygnowal?? moze bylo cos jeszcze o czym nie wiemy?? Borowski to cipa grochowa ktora juz w Polsce sie narzarla z koryta i to nie tylko panstwowego i jakos juz mu wyborcy nie ufaja. Polsce potrzeba silnego czlowieka ktory m.in. zalagodzi kryzys z Rosja... nie jak to lizidupa Kwachu dzieki ktoremu widac jak wyszlo.
Ace dobrze napisal: a na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci.
Nie dosc ze sie zajedli za komuny i teraz merolami i beemkami smigaja, tylki w ogrodkowych basenach mocza to jeszcze do wladzy chca. Czy nie dosc SLD napierdolilo w ostatnich 4 latach
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 15/09/2005 02:31
A może ty nie wiesz o czym mówisz? jak Tusk ma załagodzić spór z Rosją skoro po tym wyjeżdzie na Białoruś go tam nie nawidzą??
Nie mówie, że Borowski to zajebisty kandydat, ale z tych wszystkich najbardziej normalny i na pewno nie będziemy musieli się za niego wstydzić. Wk.... mnie to co robiło SLD i mam tą partie głęboko w dupie, ale nie każdy człowiek lewicy to przekrętas. Poza tym skąd jesteś taki pewny czy jeżeli wygra wybory inna partia niż lewicowa znów nie będzie przekrętów? Na pewno będą i jak to ktoś dobrze już napisał jest to wyścig świn do koryta i w tym wyścigu trzeba wybrać mniejsze zło.
W zachodniopomorskim jeszcze nikt nie utworzył NOPu?
odwiedz to
http://wielkapolska1.myfreebb.com/
i patrz poniżej
Ostatnio edytowany przez: mikka, 18 września 2005, 01:13 [1 raz(y)]
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 19/09/2005 19:49
Bylem teraz krotko w kraju i musze powiedziec ze telewizja to tylko wybory i stare filmy,a ja sie kurwa zastanawiam skad ci kandydaci maja tyle szmalu na reklame i pokazywanie swoich zalosnych spotow
Pozatym wszyscy wszystkich oskarzaja i to dosc dosadnie i dlatego ja nie widze kandydata bo co to za polityka jezeli slychac tylko ze ten to a tamten pierdolil tesciowa kogos,normalnie nuda i wyglada to jak kabaret "powaznych"ludzi
Bylem teraz krotko w kraju i musze powiedziec ze telewizja to tylko wybory i stare filmy,a ja sie kurwa zastanawiam skad ci kandydaci maja tyle szmalu na reklame i pokazywanie swoich zalosnych spotow
spoty reklamowe w publicznej telewizji i publicznym radiu sa przewidziane podczas kampani wyborczej dla partii badz kandydatow na prezydenta bezplatnie - taka rola mediow publicznych zeby kazdy mial szanse sie pokazac
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 21/09/2005 18:09
dzwonil moze do ktoregos z was jakis polityczny debil??bo do mnie przed chwila dzwonil i mowil,ze bardzo zaluje i przeprasza za swoje wczesniejsze bledy i chcialby,abym oddal glos na niego,zeby rzeczy z przeszlosci mogl naprawic teraz.oni sa popierdoleni,niedlugo condony beda z ich podobiznami i autografami
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 21/09/2005 21:47
Ogladal ktos dzis na Tvp Szczecin jakis program wyborczy w ktorym byl mlodzi politycy wszystkich ugrupowan i LESZEK BUBEL?Kto nie ogladal to niech zaluje.Cyrk.Tyrali go jak psa cytuje jego zdanie,,wy idzcie do pracy anie do studia albo 10 lat do odsiadki,,
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 21/09/2005 22:55
A debatę w Lublinie o polityce zagranicznej ktoś z was oglądał?
Jak Lepper mówił o raporcie CIA? Chyba Talibowie w Klewkach mu ten raport zostawili
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
spoty reklamowe w publicznej telewizji i publicznym radiu sa przewidziane podczas kampani wyborczej dla partii badz kandydatow na prezydenta bezplatnie - taka rola mediow publicznych zeby kazdy mial szanse sie pokazac
Nie jest tak do końca. Bezpłatne spoty są pokazywane w blokach i przy wyborach parlamentarnych tylko w Regionalnych TV. To co głównie się pojawia w TYP1 i 2 to są płatne audycje wyborcze.
W TVP3 poszli po rozum do głowy i blok bezpłatny jest od 19:00 do 20:00, wtedy gdy wszyscy siedzą i oglądają Fakty, Wiadomości czy też Dobranockę
Pozostaje tylko pytanie, czy wybrac starego "sprawdzonego" ktory juz sie troche nachapal, czy tez calkowicie nowego "glodnego sukcesu "
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Ogladal ktos dzis na Tvp Szczecin jakis program wyborczy w ktorym byl mlodzi politycy wszystkich ugrupowan i LESZEK BUBEL?Kto nie ogladal to niech zaluje.Cyrk.Tyrali go jak psa cytuje jego zdanie,,wy idzcie do pracy anie do studia albo 10 lat do odsiadki,,
Ten pajac przynosi wstyd nacjonalistom...
Skad on bierze kase na kampanie?
a co on ma za kampanie? Jego spot reklamowy wygrywa
Odp: Wybory prezydenckie 2005 - 22/09/2005 13:57
Ja tam oddam glos na Donalda, Kaczory pachna mi panstwem policyjnym, a co do Donalda to jedne mnie strasznie bawi, jak on pojedzie do stanow to przecierz jak go przedstawia to zamiast Donald Tusk bedzie Donald "Dusk" (czy nawet "Duck" )
LatarnikWyborczy - polecam mozna sprawdzic do jakiej partii jest sie najblizej programowo mi wyszlo PO i KPEiR a najdalej mi do Platformy Koriwna
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772448102 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.