Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> FM 2006 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zalayeta
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7481 dni

Odp: FM 2006 - 14/11/2005 16:44

śmielaq89 napisał:  
Rzadko ostatnio bywam na necie i nie jestem w temacie. Czy była już premiera FM 2006 po polsku ? Jeśli nie to kiedy będzie ? Ewentualnie czy jest dostępne jakieś spolszczenie ?

Polska premiera Fm 2006 miała miejsce 4 listopada.

PS do końca życia !
byku
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: FM 2006 - 14/11/2005 16:52
U mnie wymiata Krzysztof Kurowski z rezerw.Z umiejetnosci nie wydaje sie ,ze jest jakos specjalnie dobry ale jak go wzialem do pierwszego skladu z koniecznosci(kontuzje podstawowych graczy) to strzelil gola w pierwszym meczu.Teraz na 10 meczow ma 13 goli , zaliczyl juz dwa hat-tricki ! Mam tez w skladzie Scorze-napawde dobry , polecam wstawienie do 1 skladu Hernackiego i Celebana , warto pokusic sie o sprowadzenie na prawa pomoc M.Sokolowskiego z Groclinu,kosztowal 1,9 mln ale naprawde warto bylo.

Ostatnio edytowany przez: byku, 14 listopada 2005, 17:45 [1 raz(y)]

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: FM 2006 - 14/11/2005 17:18
No więc czy może ktoś mi nagrać polską wersję FM 2006 (lub angielską jeżeli istnieje spolszczenie) ?
Daje oczywiście płytkę i dokładam dwa browce :] Wiadomo jakie :P Moje gg: 7442915

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
nara
Kibic
Na forum od 7618 dni

**

Odp: FM 2006 - 14/11/2005 17:21

śmielaq89 napisał:  
No więc czy może ktoś mi nagrać polską wersję FM 2006 (lub angielską jeżeli istnieje spolszczenie) ?
Daje oczywiście płytkę i dokładam dwa browce :] Wiadomo jakie :P Moje gg: 7442915

Ja mogę...odezwij się na gg

L.
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: FM 2006 - 14/11/2005 21:27
Kto mi wytlumacz jak odpalic ta gre?? Ma plik MDF i MDS i to wszystko, ale co dalej to nie wiem? Czekam na szybka odpowiedz, jakby co to gg w profilu

MW'03
Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2006 - 14/11/2005 21:49

Lissek napisał:  
Kto mi wytlumacz jak odpalic ta gre?? Ma plik MDF i MDS i to wszystko, ale co dalej to nie wiem? Czekam na szybka odpowiedz, jakby co to gg w profilu

1. Sciagasz Alkohol 120%
2. Instalujesz go:)
3. Właczasz go :]
4. Tworzysz dysk wirtulany jak bedzie po polsku to nie bedziesz mial z tym najmniejszego problemu, poniewaz wszytko pisze:)
5. Nastepnie w tym dysku montujesz obraz FM'u
6. Dalej mowic chyba nie musze:]
7. Powodzenia

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Pepe
Kibic
Na forum od 7307 dni

Odp: FM 2006 - 16/11/2005 19:02
Uzywam deamona no i zrobilem wszystko tak jak powinno byc w anti blaxie ustawilem tak jak powinno byc a dalej mi wyskakuje zebym wlozyl plyte do napedu...czego to moze byc przyczyna?

Jakie maja byc dokladne ustawienia alcohola?o ile takie sa...ale jezeli cokolwiek trzeba tam zmienic to prosze o wskazowke...

Czy moglby ktos w jednym poscie napisac pokolei kroki jakie trzeba zrobic zeby uruchomic ta gre? z daemonem

Oto wszystko co zrobilem:
Obrazek png wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: Pepe, 16 listopada 2005, 20:42 [4 raz(y)]

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: FM 2006 - 18/11/2005 20:01
Czy obecnie obecne jest tylko tylko to spolszczenie w którym niektóre opcje są dalej po angielsku ?

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: FM 2006 - 18/11/2005 20:36

śmielaq89 napisał:  
Czy obecnie obecne jest tylko tylko to spolszczenie w którym niektóre opcje są dalej po angielsku ?

Ja mam to spolszczenie i wszystkie opcje są w języku polskim spolszczenie

PS do końca życia !
prts
Kibic
Na forum od 7758 dni

*

Odp: FM 2006 - 18/11/2005 21:01
Mi sie wydaje, ze problem dotyczy glownie tego, ze gra ta chodzi poprawnie tylko i wylacznie pod Wina XP, dlatego nie mozecie poprawnie utworzyc obrazu gry...

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: FM 2006 - 18/11/2005 22:24

zalayeta napisał:  

śmielaq89 napisał:  

Może źle wgrałem patcha. Bo wziąłem klinkąłem na istalke patcha i się pokazało okno z wyborem plików to wziąłem fm.exe i się zaczęło isntalować. Czy dobrze ? Jeśli źle to niech kto napisze jak wgrywać patcha. Dzięki.

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: FM 2006 - 18/11/2005 22:32

śmielaq89 napisał:  
Może źle wgrałem patcha. Bo wziąłem klinkąłem na istalke patcha i się pokazało okno z wyborem plików to wziąłem fm.exe i się zaczęło isntalować. Czy dobrze ? Jeśli źle to niech kto napisze jak wgrywać patcha. Dzięki.

Ale wgrywałeś tego patcha 6.01 coś tam..czy tylko samą nakłądkę na fm.exe??

PS do końca życia !

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: FM 2006 - 18/11/2005 23:11
Patcha 6.0.1...

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: FM 2006 - 19/11/2005 08:19

śmielaq89 napisał:  
Patcha 6.0.1...

No to powinnobyć wszystko dobrze ....Zresztą jak coś to mozesz podbic na gg w razie jakiś niejasności

PS do końca życia !
domel
Kibic
Na forum od 7325 dni

Odp: FM 2006 - 19/11/2005 09:02

Pirat napisał:  
Mi sie wydaje, ze problem dotyczy glownie tego, ze gra ta chodzi poprawnie tylko i wylacznie pod Wina XP, dlatego nie mozecie poprawnie utworzyc obrazu gry...

Ja mam Windows Milenium i chodzi mi bez problemów.

Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2006 - 19/11/2005 15:43

domel napisał:  

Pirat napisał:  

Ja mam Windows Milenium i chodzi mi bez problemów.

dzis, postanowilem kupic FM 2006(u piratow oczywiscie) na plytce mialem alkohola i antiblaxa a takze oczywiscie obraz gry oto instrukcja ktora byla na plycie

2. Zainstaluj program alcohol 120%
3. otworz cracka do alcohola i daj patch.
4. Włącz alcohol 120% i wejdz w napędzy wirtualne
5. W napedzch zmien liczbe na wiekszo od zera
6. Wejdz w emulacje i zaznacz wszystko
7. Wejdz w emulacje-opcje dodatkowe i zaznacz wszystko i klikni ok.
8. W wirtualnym napędzie zmontuj obaz Football manager.mds
9. zainstaluj program anti-blaxx
10.Włacz anti-blaxxa i wybierz English
11.W wyświetlony oknie kliknij na trzy kropki ponizej alcohol 120% i wybierz miejsce w ktorym jest zainstalowany(plik exe.)
12.Kliknij na First Game i z Protection wybierz SecuRom 7 a ponizej game klikni na trzy kropki i wskaż miejsce zainstlowania gry Football manager(domyślnie C:Program FilesSport interactiveFootball manager) tam wskaż plik FM.exe. Program zada pytanie o nazwe skródu prosze nazwac go fm
13.Kliknij na dole na ikone anti-blaxxa i kliknij exit.
14.Z folderu z anti-blaxx wejdz w folder crack do anti-blaxx klikni PPM na znajdujacy sie tam plik i zanacz kopiuj.
15. Przejdz do folderu gdzie zainstalowany jest anti-blaxx i gdy pojawi sie taka sama ikonka kliknijPPM i daj wklej. Na pytanie o zamiane daj tak.
16. Uruchom anti-blaxxa.
17. Na jego ikonke pojawiajaca sie kolo zegara(plyta) kliknij PPM wejdz w run game i zaznacz fm.
18. Miłej zabawy.

punktu 14 i 15 nie rozumialem wiec skopiowalem to co bylo do folderu z antiblaxxe i bylo git
a spolszczenie podane jest powyzej

Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2006 - 20/11/2005 16:00

zalayeta napisał:  

śmielaq89 napisał:  

You have requested the file polish.ltc (16431039 Bytes). This file has been downloaded 5968 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

jak chce sciagnac wyskakuje takie cos:(

moglby mi ktos wyslac spolszczenie na [email protected]

Cycek.
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: FM 2006 - 20/11/2005 16:07

Szczeper napisał:  

zalayeta napisał:  

śmielaq89 napisał:  

You have requested the file polish.ltc (16431039 Bytes). This file has been downloaded 5968 times already.

Pod ta wiadomoscia zaczyna ci sie liczyc czas(kilkadziesiat sekund) czekasz chwile i pojawia ci sie link do siciagniecia

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Szczeper
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: FM 2006 - 20/11/2005 16:19

czoczo napisał:  

Szczeper napisał:  

zalayeta napisał:  

śmielaq89 napisał:  

Pod ta wiadomoscia zaczyna ci sie liczyc czas(kilkadziesiat sekund) czekasz chwile i pojawia ci sie link do siciagniecia

wiem juz nie raz z tamtad sciagalem, jednak tamtym razem zadnych sekund nie bylo, z tego co tam rozumialem to juz limit sie wyczerpal czy cos, ale wlasnie sciagam spolszczenie i mam nadzieje ze bedzie znim wszystko w porzadku:)

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: FM 2006 - 20/11/2005 16:40
kto ma cracka do tej gry? albo linka...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437158 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005