Odp: FM 2006 - 14/11/2005 16:52
U mnie wymiata Krzysztof Kurowski z rezerw.Z umiejetnosci nie wydaje sie ,ze jest jakos specjalnie dobry ale jak go wzialem do pierwszego skladu z koniecznosci(kontuzje podstawowych graczy) to strzelil gola w pierwszym meczu.Teraz na 10 meczow ma 13 goli , zaliczyl juz dwa hat-tricki ! Mam tez w skladzie Scorze-napawde dobry , polecam wstawienie do 1 skladu Hernackiego i Celebana , warto pokusic sie o sprowadzenie na prawa pomoc M.Sokolowskiego z Groclinu,kosztowal 1,9 mln ale naprawde warto bylo.
Ostatnio edytowany przez: byku, 14 listopada 2005, 17:45 [1 raz(y)]
Odp: FM 2006 - 14/11/2005 17:18
No więc czy może ktoś mi nagrać polską wersję FM 2006 (lub angielską jeżeli istnieje spolszczenie) ?
Daje oczywiście płytkę i dokładam dwa browce Wiadomo jakie Moje gg: 7442915
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: FM 2006 - 14/11/2005 21:27
Kto mi wytlumacz jak odpalic ta gre?? Ma plik MDF i MDS i to wszystko, ale co dalej to nie wiem? Czekam na szybka odpowiedz, jakby co to gg w profilu
1. Sciagasz Alkohol 120%
2. Instalujesz go
3. Właczasz go
4. Tworzysz dysk wirtulany jak bedzie po polsku to nie bedziesz mial z tym najmniejszego problemu, poniewaz wszytko pisze
5. Nastepnie w tym dysku montujesz obraz FM'u
6. Dalej mowic chyba nie musze
7. Powodzenia
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: FM 2006 - 16/11/2005 19:02
Uzywam deamona no i zrobilem wszystko tak jak powinno byc w anti blaxie ustawilem tak jak powinno byc a dalej mi wyskakuje zebym wlozyl plyte do napedu...czego to moze byc przyczyna?
Jakie maja byc dokladne ustawienia alcohola?o ile takie sa...ale jezeli cokolwiek trzeba tam zmienic to prosze o wskazowke...
Czy moglby ktos w jednym poscie napisac pokolei kroki jakie trzeba zrobic zeby uruchomic ta gre? z daemonem
Oto wszystko co zrobilem:
Ostatnio edytowany przez: Pepe, 16 listopada 2005, 20:42 [4 raz(y)]
Odp: FM 2006 - 18/11/2005 21:01
Mi sie wydaje, ze problem dotyczy glownie tego, ze gra ta chodzi poprawnie tylko i wylacznie pod Wina XP, dlatego nie mozecie poprawnie utworzyc obrazu gry...
Może źle wgrałem patcha. Bo wziąłem klinkąłem na istalke patcha i się pokazało okno z wyborem plików to wziąłem fm.exe i się zaczęło isntalować. Czy dobrze ? Jeśli źle to niech kto napisze jak wgrywać patcha. Dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Może źle wgrałem patcha. Bo wziąłem klinkąłem na istalke patcha i się pokazało okno z wyborem plików to wziąłem fm.exe i się zaczęło isntalować. Czy dobrze ? Jeśli źle to niech kto napisze jak wgrywać patcha. Dzięki.
Ale wgrywałeś tego patcha 6.01 coś tam..czy tylko samą nakłądkę na fm.exe??
Mi sie wydaje, ze problem dotyczy glownie tego, ze gra ta chodzi poprawnie tylko i wylacznie pod Wina XP, dlatego nie mozecie poprawnie utworzyc obrazu gry...
Ja mam Windows Milenium i chodzi mi bez problemów.
Ja mam Windows Milenium i chodzi mi bez problemów.
dzis, postanowilem kupic FM 2006(u piratow oczywiscie) na plytce mialem alkohola i antiblaxa a takze oczywiscie obraz gry oto instrukcja ktora byla na plycie
2. Zainstaluj program alcohol 120%
3. otworz cracka do alcohola i daj patch.
4. Włącz alcohol 120% i wejdz w napędzy wirtualne
5. W napedzch zmien liczbe na wiekszo od zera
6. Wejdz w emulacje i zaznacz wszystko
7. Wejdz w emulacje-opcje dodatkowe i zaznacz wszystko i klikni ok.
8. W wirtualnym napędzie zmontuj obaz Football manager.mds
9. zainstaluj program anti-blaxx
10.Włacz anti-blaxxa i wybierz English
11.W wyświetlony oknie kliknij na trzy kropki ponizej alcohol 120% i wybierz miejsce w ktorym jest zainstalowany(plik exe.)
12.Kliknij na First Game i z Protection wybierz SecuRom 7 a ponizej game klikni na trzy kropki i wskaż miejsce zainstlowania gry Football manager(domyślnie Crogram FilesSport interactiveFootball manager) tam wskaż plik FM.exe. Program zada pytanie o nazwe skródu prosze nazwac go fm
13.Kliknij na dole na ikone anti-blaxxa i kliknij exit.
14.Z folderu z anti-blaxx wejdz w folder crack do anti-blaxx klikni PPM na znajdujacy sie tam plik i zanacz kopiuj.
15. Przejdz do folderu gdzie zainstalowany jest anti-blaxx i gdy pojawi sie taka sama ikonka kliknijPPM i daj wklej. Na pytanie o zamiane daj tak.
16. Uruchom anti-blaxxa.
17. Na jego ikonke pojawiajaca sie kolo zegara(plyta) kliknij PPM wejdz w run game i zaznacz fm.
18. Miłej zabawy.
punktu 14 i 15 nie rozumialem wiec skopiowalem to co bylo do folderu z antiblaxxe i bylo git
a spolszczenie podane jest powyzej
Czy obecnie obecne jest tylko tylko to spolszczenie w którym niektóre opcje są dalej po angielsku ?
Ja mam to spolszczenie i wszystkie opcje są w języku polskim spolszczenie
You have requested the file polish.ltc (16431039 Bytes). This file has been downloaded 5968 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
Czy obecnie obecne jest tylko tylko to spolszczenie w którym niektóre opcje są dalej po angielsku ?
You have requested the file polish.ltc (16431039 Bytes). This file has been downloaded 5968 times already.
Pod ta wiadomoscia zaczyna ci sie liczyc czas(kilkadziesiat sekund) czekasz chwile i pojawia ci sie link do siciagniecia
wiem juz nie raz z tamtad sciagalem, jednak tamtym razem zadnych sekund nie bylo, z tego co tam rozumialem to juz limit sie wyczerpal czy cos, ale wlasnie sciagam spolszczenie i mam nadzieje ze bedzie znim wszystko w porzadku
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437158 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.