Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 15/01/2006 19:35
Po dobrym spotkaniu i paru ladnych golach (szczegolnie ten na 1:1) wygrywamy z Pa nowa Gliwice 5:3, przez cale spotkanie dosyc dobry doping (momentami prowadzony takze z lewej strony hali) a z oprawy oczywiscie serpentyny
reasumujac warto bylo dzisiejsze popoludnie poswiecic haloweczce...
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 15:45 [1 raz(y)]
PS: moj znajomy zgubił prawdopodobnie na meczu odtwarzacz mp3.
Uczciwego znalezce prosze o kontakt na moje gadu - 3996648...dla osoby która znalazła odtwarzacz przeznaczona jest nagroda
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 15 stycznia 2006, 20:46 [2 raz(y)]
SHPU pomyliłeś strony:>? moim zdaniem przez mozna powiedziec cale spotkanie byl prowadzony doping,jak nie z prawej,to z lewej strony ale częstszy z prawej.A ogólem na boisku nawet dobre widowisko i brawa za wygraną !!!
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 16/01/2006 09:53
No to poraz pierwszy byłem na meczu Pogoń 04 i musze powiedzieć ze jestem zadowolony z tego co zobaczyłem, jest to świetna odskocznia od przerwy zimowej tylko szkoda że tak widoczny jest brak hali w Szczecinie.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Pogoń 04 Szczecin - futsal - 18/01/2006 15:31
Sory ale nie chce mi się szukać. Chce się w końcu wybrać na mecz Pogoni 04. Kiedy jest następny mecz, o której, po ile są bilety, gdzie sie kupuje i czy można gdzieś wcześniej kupić ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Sory ale nie chce mi się szukać. Chce się w końcu wybrać na mecz Pogoni 04. Kiedy jest następny mecz, o której, po ile są bilety, gdzie sie kupuje i czy można gdzieś wcześniej kupić ?
Nastepny za tydzien w piatek chyba o 20 a biletow nie ma.......pozdro
Nastepny meczyk jest 27 Stycznia tj. w piatek o godz. 20 a rywalem bedzie Clearex Chorzow czyli Mistrz Polski, normalnie wjazd jest bezpłatny ale mozesz zakupic bilet za 2 plny i wtedy bierzesz udzial w konkursie w przerwie meczu...
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 15:47 [1 raz(y)]
mam pytanie bo nie interesuje sie fustalem ile trwa mecz fustalu?
2x 20minut.
z tym,że czas leci tylko gdy piłka jest w trakcie gry.Czas jest stopowany np przy wybiciu autu.
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Znowu ode mnie bedzie dobra ekipa. Doping musi byc... zapraszam wszystkich do wlaczenia sie do dopingu pozdro 4 all.
jesli ta ekipa bedzie taka jak ostatnio to naprawde jest "DOBRA" (banda dzieciackow 11-13 lat bluzgajacych na lewo i prawo, szpanujacych przed wytapetowanymi 13) oczywiscie bez napinki.........pozdro
Znowu ode mnie bedzie dobra ekipa. Doping musi byc... zapraszam wszystkich do wlaczenia sie do dopingu pozdro 4 all.
jesli ta ekipa bedzie taka jak ostatnio to naprawde jest "DOBRA" (banda dzieciackow 11-13 lat bluzgajacych na lewo i prawo, szpanujacych przed wytapetowanymi 13) oczywiscie bez napinki.........pozdro
dlatego ja siedze obok młyna bo to co tam jest robi sie czasem przykre . Pozdrawiam i mam nadzieje ze teraz w "młynie" bedzie wiecej osób i starszych . Pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763350540 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.