Odp: Małyszomania 2004/2005- czyli wszystko o skokach - 07/01/2007 19:01
Przyszedł porządny, zagraniczny trener, poukładał to i są tego efekty. Małysz z pewnością ma duże możliwości - treningi, kwalifikacje i czołowe miejsca. Przychodzi konkurs i jest gorzej. Ale warto zauważyć, że zawsze utrzymuje światowy poziom z tych starszych doświadczonych skoczków.
Stoch naprawdę mi imponuje - zrobił ogromny postęp i skacze regularnie. Brawo dla niego i oby tak dalej się rozwijał.
Tak sobie myślę, że gdyby tak te wiecznie młode Mateje i Skupnie były w przyzwoitej chociaż formie, to mielibyśmy nawet niezłą drużynę Ale na nich liczyć nie można - od 12 lat uczą się skakać i chyba się już nie nauczą... Pozostają więc inni. Tyle, że im bliżej do poziomu reprezentacji Korei...
W zasadzie mamy dwójkę dobrych skoczków i... długo nic.
Oj nie załapie bo widac ze ma poukladane w głowie , i ma mądrych rodzicow . Apropos Rutkowskiego , co się teraz z nim dzieje A i co do konkursu dzisiejszego to w sumie dobrze było .Małysz jest w stabilnej formie a szczyt przyjdzie na MŚ .A Stoch rewelacja
A skąd wiesz, że ma poukładane w głowie? A odnośnie Rutkowskiego niby skończył melanżować i wziął się za treningi i chce wrócić do kadry. A taki Morgensten, od którego był lepszy Rutkowski w Mistrzostwach Świata juniorów skacze na wysokim poziomie.
Co jak co, ja tam licze dalej na Roberta Mateje, że w końcu się przebudzi
Siedzi w pubie żłopiąc przy stoliku kolejnego browara...
Ja pierdziele żeby tak się zmarnować - drzwi do wielkiej kariery miał otwarte... Szczerze mówiąc nie wierze w jego mocny powrót do skoków... O Stocha jestem spokojny, robi swoje i stara się walczyć z najlepszymi.
P.S. A co z Murańką? Ile on ma teraz lat? 13?
Co jak co, ja tam licze dalej na Roberta Mateje, że w końcu się przebudzi lol
Mateja przebudza się już druga dekadę - może wreszcie się uda...
Oj nie załapie bo widac ze ma poukladane w głowie , i ma mądrych rodzicow . Apropos Rutkowskiego , co się teraz z nim dzieje A i co do konkursu dzisiejszego to w sumie dobrze było .Małysz jest w stabilnej formie a szczyt przyjdzie na MŚ .A Stoch rewelacja
A skąd wiesz, że ma poukładane w głowie?
Ojciec Stocha jest bodaj psychologiem dzieciecym i juz kiedys Kuttin chwalil Kamila za to ze zostal wychowany na profesjonaliste - nie ekscytuje sie pojedynczymi probami i nie zalamuje sie niepowodzeniami. Robi swoje, slucha rad i nie ma z nim zadnych problemow. Co do Rutkowskiego to jakby sie naprawde postaral to moze wrocilby jeszcze do dawnej formy dlugimi i mozolnymi treningami, bo ze skoczkami jest tak jak mowil Szaranowicz - jak jest mlody i zaczyna skakac swietnie, to potem wpada w dolek, ale po jakims czasie dojrzewa i jego talent eksploduje ponownie. Tylko czy Rutkowski jest w stanie poswiecic sie skokom i zrezygnowac z imprezowania?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Hehe Mateja 2 na treningach, pokaże wszystkim że wcale nie potrzeba mu 20 lat żeby zaczął dobrze skakać bo "tylko" 15 mu wystarczy, a tak na serio to niepamiętam tak dobrze skakających wszystkich polaków
Szczerze śmiem w to wątpić Treningi to nie wszystko, jak się ostatnio mogliśmy przekonać, ale dobrze przynajmniej, że w seriach próbnych oddaje spoko skoki. Choć ja osobiście Mateję lubię i życzę mu jak najlepiej.
Co do formy naszych - odpowiedź jest jasna: Lepistoe. Odszedł Kuttin, zatrudniono dobrej klasy trenera i od razu inaczej to wygląda. Jest jednak jeszcze sporo do poprawy, ale zmierza ku lepszemu.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763389676 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.