Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Rusza magazyn Ligowy w TVN.... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7973 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:19
Ten w pinglach powinien dostac Marwina 2005 1 miejsce

MW'03
x-pack
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:29
Spoxnilem sie keidy bedzie jakas powtorka ???? ...............pozdro

Szczecińska albo Zadna
barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:30
troche loga im sie pomieszaly :D ... no i jaka radosc ze tabela sie pokazala :D

X-PACK napisał:  
Spoxnilem sie keidy bedzie jakas powtorka ???? ...............pozdro

o 01:05 na TVN 24

POGOŃ SZCZECIN!
Cinek
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:31
powiedziec, ze ten program jest slaby to ujma dla slabych programow, ten program jest chujowy na maksa, juz sam glupi wyraz twarzy tego goscia z "Rzeczpospolitej" sprawia, ze nie chce sie ogladac, o tresci to nawet szkoda pisac...a najgorsze jest to, ze wszystkie programy w tvn sa na takim poziomie, uwaga, rozmowy w toku i inne syfy sa z dupy wyjete, a wiele osob traktuje je powaznie i wierzy we wszystko co uslysza...zenada

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Szołn
Kibic
Na forum od 7837 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:32
Buehehe, numer z logami klubów powalił mnie z krzesła :D Boshe, jak to ma tak wyglądać, to ja wysiadam :)

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
SamAxe
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:34

Szołn napisał:  
Buehehe, numer z logami klubów powalił mnie z krzesła :D Boshe, jak to ma tak wyglądać, to ja wysiadam :)

No bez kitu przy Arce zajebali logo Gks Katowice . Przy Łęcznej logo Arki ... jeszcze coss przeczyłem? ...

Ten program jest prymitywny ... i tyle

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8893 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:34
obejrzalem caly... i zaluje, nic ciekawego, nic sie nie dowiedzialem, jakies bzdurne teksty, ciagle ciesza sie prowadzacy, rzucaja zarty jakby prowadzili maraton usmiechu...
bledy bledy bledy..... eeh. herby pomylic.... Pogon-Polonia...... zenada... jeszcze aby te herby ladne byly... a to dalej kurczaki jakies,

ogolnie wielki smiech

chrisxx
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:36
Przesadzony program, co chwile bledy:D Panowie powinni obejrzec z 2 razy Lige+ jak sie prowadzi program na luzie, lecz zachowujac pelen profesjonalizm...Relacje z meczow tez kiepskie, skupiaja sie na pierdolach (wegiel) a nie na meczu.

Yanek
Kibic
Na forum od 7421 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:39
i ten tekst na koncu mnie rozjebal "o Wisle Krakow bedziemy mowic duzo, nawet bardzo duzo" Kur... zeby jeszcze kupy nie zrobil z wrazenia....Boze co za czlowiek...

Wojtas.
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:41
Ważne ,że są bramki :) a koleś w brylach dla mnie wymiata

Tylko Pogoń!
Derian
Kibic
Na forum od 7626 dni

*

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:47
logo ksp przy Pogoni, Milar jest brazylijczykiem, w końcówce strzelał Kaźmierczak (a w rzeczywistości był to Łabędzki) - Boże, widzisz i nie grzmisz. te ich "śmieszne" gagi (wcześniej Włodarczyk, teraz Burkhardt) to kompletna żenada. dane dotyczące spalania węgla też mnie chuj obchodzą. jeśli ktoś dalej będzie się upierał że Wdowczyk to fachowiec to niech sobie obejrzy ten program. Ja bym nigdy nie sponsorował takiego programu swoim nazwiskiem....a w naszym herbie dalej hipopotam na pasiastym tle....

qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 00:50
Żałosny ten program...na szczęście od poniedziałku będe miał w końcu Canal +

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
A K
Kibic
Na forum od 7929 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 01:13

Cinek84 napisał:  
powiedziec, ze ten program jest slaby to ujma dla slabych programow, ten program jest chujowy na maksa, juz sam glupi wyraz twarzy tego goscia z "Rzeczpospolitej" sprawia, ze nie chce sie ogladac, o tresci to nawet szkoda pisac...a najgorsze jest to, ze wszystkie programy w tvn sa na takim poziomie, uwaga, rozmowy w toku i inne syfy sa z dupy wyjete, a wiele osob traktuje je powaznie i wierzy we wszystko co uslysza...zenada

Nic dodać nic ujac:/

PS!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 05:06
Wlasnie widze ze cale skroty meczow sa na onecie oczywiscie gratis... mozna sobie dac spokoj z TVNem jak ktos C+ nie ma :]

Obrazek gif wstawiony na forum
Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 09:17
No już chyba wszystko zostało w tym temacie powiedziane :). Podsumowując: DNO KURWA.

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Pik Nik
Kibic
Na forum od 7604 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 11:50
A najlepsze, że Sitnicki, który by to poprowadził 1000 razy lepiej, robi tylko parę komentarzy do skrótów... Ale Kalinowski się promuje... :P

RosSi
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 12:02

Derian napisał:  
logo ksp przy Pogoni, Milar jest brazylijczykiem, w końcówce strzelał Kaźmierczak (a w rzeczywistości był to Łabędzki) - Boże, widzisz i nie grzmisz. te ich "śmieszne" gagi (wcześniej Włodarczyk, teraz Burkhardt) to kompletna żenada. dane dotyczące spalania węgla też mnie chuj obchodzą. jeśli ktoś dalej będzie się upierał że Wdowczyk to fachowiec to niech sobie obejrzy ten program. Ja bym nigdy nie sponsorował takiego programu swoim nazwiskiem....a w naszym herbie dalej hipopotam na pasiastym tle....

chociaż jak pokazywali mecz to herb był normalny.. tak poważnie to te chlopaki nie maja doswiadczenia, za pol roku mozna sie spodziewac jakichs postepow

byku
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 12:05
Ten z Rzeczpospolitej przynajmniej sie troche zna na pilce i jak pokazali przy Dzwigale herb Pogońi to i tak powiedzial "Dariusz Dzwigala - polonia" a ten drugi jak przy Edim byl herb poloni to przeczytal " Edi-polonia".Ziom z tvnu nie ma wiedzy tylko mowi to co mu napisza.

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 12:10

Pa.S napisał:  

Szołn napisał:  

No bez kitu przy Arce zajebali logo Gks Katowice . Przy Łęcznej logo Arki ... jeszcze coss przeczyłem? ...

Ten program jest prymitywny ... i tyle

Nam dali Logo Poloni Zagłebiu Nasze :d Poloni dali Legi

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
maluch69
Kibic
Na forum od 7839 dni

Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN.... - 28/07/2005 12:28
Moze sie myle, ale w koncowce spotkania to Celeban dogrywal do Milara, a oni powiedzieli, ze to Edi. Ogolnie to mam takie samo zdanie o tym programie jak Wy, tylko sie ciesze, ze w koncu cos sie pojawilo. Krytykowac, az tak bardo ich nie bede, bo jak juz ktos tu napisal to dopiero poczatek, moze za kilka kolejek bedzie juz to fajnie wygladalo.

miejsce na Twoja reklame.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442616 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005