Odp: R. Majdan - 01/07/2006 13:11
Większość opini jest jak najbardziej pozytywna.
Przyjście a raczej powrót Majdan to na pewno dobra wiadomość.
Majdan i Peskovic są mniej wiecej na równym poziomie (no może z lekką przewagą Majdana) pod względem umiejętności, ale Radek to prawdziwy Portowiec, a nad Borisem nadal ciązy jego przesłość.
Niezbyt chwalebna przeszłość, która została zapomniana dzięki dobrej postawie na bramce itd.
Jest przecież mały problem, mamy dówch dobrych ( i stosunkowo, jak na obecne realia) drogich piłkarzy.
Przed przyjściem Majdana, nie mieliśmy zmiennika na pozycji bramkarza, Bartosz Fabiniak z góry skazany został na grzanie ławy dlatego może i słusznie przedłużono wypożyczenie, gdzie przynajmniej grał w wyjściowym składzie. Potrzebowaliśmy zmiennika, a moim zdaniem Bartosz Fabiniak z powodzeniem mogł konkurować o miejsce w bramce Pogoni.
Może dobrym rozwiązaniem było by puszczecnie wolno Peskovica i powót Fabiniaka, ale na to jest już za późno. Na pewno byo by taniej.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: R. Majdan - 01/07/2006 14:05
A zatrudnienie Kurasa to niby co? Wiadomo ze tak samo zagranie pod publiczke bo nie ma co sie oszukiwac - Mario nie jest jakims wybitnym trenerem.
Ptaszysko chce odwrocic uwage od swoich brazylijek i zrobił to zatrudniając Majdana.NIe było to szczere zagranie z jego strony ale ja sie cieszę , bo znowu będziemy mieli w kadrze zawodnika ktory w Szczecinie sie urodził i ma Pogon w sercu.
Poza tym moze nie znam sie super na piłce ale wydaje mi sie ze warto miec w druzynie dwoch wartosciowych bramkarzy.Dziwie sie jednak że naszym forumowym "ekspertom" to nie pasuje.
Rozgrywki są długie .Zdarzaja sie kartki , kontuzje i co wtedy? Będzie bronił jakis chłopaczek ktory sezon wczesniej grał w IV lidze?
nie lubie byc manipulowana, nie lubie,jak gra mi sie na nosie i nie lubie, gdy ktos wyprawia zenujacy i histeryczny teatrzyk.... Kij i marchewka rzadzi...
Czego chce? Pytanie retoryczne
PS. To forum satyryczne w takim razie, jak mnieniam? Wypij wiecej PiWa, moze wyluzujesz albo poszerza Ci sie horyzonty
pozdrawiam serdecznie
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: R. Majdan - 01/07/2006 15:09
Wiadomo ze zatrudnienie Majdana ma na celu poprawienie stosunkow z kibicami, tak jak mialo to miejsce w przypadku Kurasa, bo Cwikly widza ze grunt im sie pod nogami pali i moze byc tak ze nie wazne gdzie Pogon bedzie rozgrywac mecze - Szczecinie czy Gutowie Malym, bo i tak na trybunach bedzie pusto, ale dla mnie osobiscie jest to najlepsza wiadomosc od 2 lat, Kuras i Majdan to obecnie 2 osoby dla ktorych warto jednak przejsc sie ne mecz...
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
A ja Ci powiem, ze dobrze ze Majdan wraca, ale dzialanie Ptaka to zamkniecie na chwile ust kibicom i przeczekanie do czasu wyborow samorzadowych. Po wyborach, jesli miasto nie ulozy sie z nim to sper....Wywalajac Kurasa i Majdana. Bedzie wysuwal argumenty, ze zaczal sprowadzac prawdziwych portowcow, ludzi, ze Szczecina a nikt tu z nim niechce wspolpracowac. Ja temu czlowiekowi od poczatku nie wierze.
Czytajac Wasze wypowiedzi mozna wywnioskowac ze jestescie niezadowoleni z powrotu Majdana, i to sa kibice ... Kazde dzialanie Ptaka jest przez kibicow krytykowane i te ZLE i te DOBRE, to czego Wy wogule chcecie bo to juz sie smieszne zaczyna robic co Wy tu wypisujecie.
nie lubie byc manipulowana, nie lubie,jak gra mi sie na nosie i nie lubie, gdy ktos wyprawia zenujacy i histeryczny teatrzyk.... Kij i marchewka rzadzi...
Czego chce? Pytanie retoryczne
PS. To forum satyryczne w takim razie, jak mnieniam? Wypij wiecej PiWa, moze wyluzujesz albo poszerza Ci sie horyzonty
pozdrawiam serdecznie
OK tylko nigdzie nie zaznaczyłaś ze cieszysz sie z powrotu Radka... Wiadomo nikt nie lubi być manipulowanym jednak Majdan to Majdan i czy to tylko zagrywka czy też nie mam to w dupie.. Ciesze pape bo wrocił człowiek, dla ktorego Pogoń to wiecej niż klub, a jezeli ktoś mowi "etam" to go zbytnio nie interesuje ze wrocił syn marnotrawny. Ty jak i większość podchodzicie do sprawy jako gra Ptaszyska, ja zaś czekam z niecierpliwością na mecz z jego udziałem w barwach Pogonii... Pozdro kolezanko
Odp: R. Majdan - 01/07/2006 22:12
Nie ukrywam iz ciesze sie bardzo z powrotu Radzia do Grodu Gryfa aczkolwiek wielka szkoda ze wraca akurat w tak beznadziejnym jak dla mnie okresie gdzie tradycja podtrzymywana jest sztucznie przez ptakowy przeszczep...
Nie ukrywam iz ciesze sie bardzo z powrotu Radzia do Grodu Gryfa aczkolwiek wielka szkoda ze wraca akurat w tak beznadziejnym jak dla mnie okresie gdzie tradycja podtrzymywana jest sztucznie przez ptakowy przeszczep...
mam podobne zdanie, mialem tez takie jak przychodzil Kuras.
Bardzo chcialem zeby wrocili, ale nie w tym czasie i z takim szefostwem; ale skoro juz wrocili to
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
mam podobne zdanie, mialem tez takie jak przychodzil Kuras.
Bardzo chcialem zeby wrocili, ale nie w tym czasie i z takim szefostwem; ale skoro juz wrocili to
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
OK tylko nigdzie nie zaznaczyłaś ze cieszysz sie z powrotu Radka... Wiadomo nikt nie lubi być manipulowanym jednak Majdan to Majdan i czy to tylko zagrywka czy też nie mam to w dupie.. Ciesze pape bo wrocił człowiek, dla ktorego Pogoń to wiecej niż klub, a jezeli ktoś mowi "etam" to go zbytnio nie interesuje ze wrocił syn marnotrawny. Ty jak i większość podchodzicie do sprawy jako gra Ptaszyska, ja zaś czekam z niecierpliwością na mecz z jego udziałem w barwach Pogonii... Pozdro kolezanko
Kolego drogi, wnioskuje po Twej wypowiedzi, ze cel Antoska osiagniety ...
"Łubu dubu, łubudubu, niech nam żyje prezes naszego klubu... "
To byłam ja, Shee, pospolity Forumowicz, ktory osmiela sie nie podniecac mysla powrotu Majdana...
pozdrawiam Kolege
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
...nie wiem po czym wnosisz ze dopiero teraz jestem przeciwny ptakowi i jego zagraniom..?! od samego poczatku bylem nastawiony anty do samego ptaszora jak i jego pomyslowych manewrow (przenosiny itd.) a takze do calej jego swity; lopinskich i innych fajfusow... tylko coz z tego jesli jedynie maly odsetek ludzi ma podobne spojrzenie na to wszystko... codzien rano budze sie i zadaje sobie jedno pytanie; kiedy w koncu "przetniemy ten wrzod"...?!
Odp: R. Majdan - 02/07/2006 21:54
większość przeciw a jednak doszło do czego doszło latem 2003 roku
to jest najlepsze w tym wszystkim
trzeba to naprawic a nie jakiś doping czy oprawy
Odp: R. Majdan - 04/07/2006 00:37
Ptak ściągnął Radka ale po co? Boris jest lepszy niż Majdan przecież on leczył kontuzje a Boris był jednym z najlepszych bramkarzy w poprzednim sezonie coś czuje że Ptak sprzeda Borisa i Radek będzie 1 bramkarzem 2 bramkarza pewnie wezmą z rezerw.
czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin Mks
Ptak ściągnął Radka ale po co? Boris jest lepszy niż Majdan przecież on leczył kontuzje a Boris był jednym z najlepszych bramkarzy w poprzednim sezonie coś czuje że Ptak sprzeda Borisa i Radek będzie 1 bramkarzem 2 bramkarza pewnie wezmą z rezerw.
a co wolisz na bramce sprzedawczyka czy chlopaka zwiazanego z tym klubem?
a co wolisz na bramce sprzedawczyka czy chlopaka zwiazanego z tym klubem?
nie no oczywiście że chłopaka związanego z naszą Pogonią
czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin Mks
Odp: R. Majdan - 04/07/2006 10:37
Przesadzaja coniektorzy kurfa! ej teraz wszyscy jada na Borysa... "Sprzedawczyk" owszem byl zwiazany z tamata afera ale jakos nikomu to nie przeszkadzalo kiedy dzieki niemu Pogon w tamtym sezonie jakiekolwiek punkty zdobywala... przystopujcie! Jesli chodzi o mnie zajebisci ciesze sie z powrotu Majdana nie ukrywam ze wolabym ogladac Radzia niz Borysa ale do oby dwoh panow nic nie mam (procz wiekszego szacunku wiadomo do kogo) bede trzymal za Radka kciuki ;] ale ich umiejetnosci zweryfikuje Mario i nie bede zly gdy bedzie gral Borys... pzdr
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763350545 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.