Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 22/10/2004 00:00
Wstyd, hańba i błazenada - tegoroczne występy polskich drużyn w pucharze UEFA to nie przypadek tylko obraz stanu polskiej piłki nożnej, zero zaangażowania, mecze przegrywane na stojąco a jedyne co jest wysokie to mniemanie zawodników o sobie samych i niezapominajmy że piłkarz niepracuje raz w tygodniu 2 godziny tylko cały rok od rana do wieczora na treningach i to jak się tam sprawuje ma później odbicie w meczach wystarczy spojrzeć na skróty z Eurosportu tam są słabiutkie drużyny które wygrywają mecze zaangażowaniem i wola walki.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 22/10/2004 01:01
Ahhh przestań, przecież to było pewne że dostaniemy baty od Rangersów. Brak zaangażowania? No cóż, tutaj akurat się nie dziwię. A dlaczego?
Gers są perfekcyjnie zorganizowani w obronie, a w środku pola rewelacyjną partię rozgrywał Ricksen - bezwzględnie ojciec zwycięstwa gości.
Do stanu 0:2 Amica grała jako tako, potem straciła wiarę w dobry wynik - i trudno się dziwić. Gdybyś Ty dostał kilka razy w mordę od Tysona, to raczej byś stracił ochotę do walki.
Najlepszym piłkarzem Amiki bezwzględnie Malarz, który udowodnił że jest bramkarzem bardzo dobrym w skali polskiej ligi. Piąta bramka obciąża trochę jego konto, ale obrona także powinna zachować się zdecydowanie lepiej.
Tak jak powiedziałem jakiś czas temu, każdy punkcik Amiki będzie sukcesem, z którego należy się cieszyć.
Odp: Jak oceniacie wystep polskich druzyn w uefa i LM - 22/10/2004 08:49
Ja widziałem tylko 2 połowę więc o grze Amici dużo dobrego powiedzieć nie mogę, ale w pierwszej połowie podobno grali lepiej.
Inna sprawa, że Rangersi byli niesamowici...zupełnie inna drużyna niż ta która ledwo słabiutkie Maritimo pokonała.
Jeżeli chodzi o wszystkie wczorajsze spotkania to 3 niespodzianki jak dla Mnie:
remis Auxare z Graz AK, zwycięstwo Zenita nad AEK aż 5:1 i tylko remis Schalke04 z Basel
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Wisły nie bronię, ale na mój gust dała ciała tylko w dwóch meczach, wyglądało to jakby po prostu chłopakom sie trafił słabszy dzień (tak po prostu bywa), bo rundę mieli zajebistą. Jestem przekonany, że z obecną formą mogliby conajmniej pokusić sie o wyjście z którejkolwiek z grup, przy dobrym układzie może nawet dojść do półfinału. Z kolei Legia poraz kolejny udowodniła nam, że nawet jak się szczęśliwie wylosuje to można spierdolić. A szkoda, bo nikt tak licznie nie pokazuje sie w świecie jak fani (L). Może nowy coach jako pierwszy zdecyduje sie zatrudnić jakiegoś szamana, bo ile razy kibicom można sprzedawać gruzińską czy też albańską szopkę. Ale to co od kilku tygodni fundują nam "kuchenki" to skandal. Bo przegrywać można, a czasem nawet "trzeba". Ale styl w jakim to robi Amika to naprawdę szczyt szczytów. Dlatego właśnie od meczu z Honvedem i Ventspilsem postanowiłem sobie darować oglądanie całej tej ściemy, którą TVP śmie nazywać meczami pucharowymi...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772468056 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.