| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 09/08/2004 12:30
-emeryci w tramwajach/autobusach -jak zobaczą wolne miejsce to tak gonią ,że się mało nie zabiją
-telewizja a właściwie ,że w niej nic nie ma ,ciągle te same filmy
-gadu-gadu -->> za całokształt i to ,że ciągle piszą do mnie 13/14 letnie laski
-Galaxy --->> to ,że aby na góre wejść trzeba zawsze przez całe piętro przejść no i ten parking z fajnym wjazdem na góre
- kilku nauczycieli w mojej szkole (80% )
-to ,że Lech jest wyżej w tabeli od Pogoni 
-osoby w marketach płacąe rachunek jakimiś kartami i to zwłaszcza jak mają do zapłaty 10-20 zł 
-Ich troje , Łzy
- rozkład mojego autobusu i przez to zawsze mam bieg sprinterski z przeszkodami na rondzie (przy Kołłątaja) do tramwaju
- Family Frost ---->>> to mnie dobija , piękna pogoda słońce świeci u mnie cichótko ja sobie siedze na kompie albo muzy słucham a tu Tobie ten lodziarz podjeżdza z tą pedalską muzyczką !!
- to ,że moi starsi spodziewają się ,że w moim LO bede miał same 4-5 a prawda jest z deka inna 
-komentatorzy TVP-->> wogle całe TVP
- to ,że podczas burzy/silnego deszczu cyfra+ nie chodzi mi 
-pozerzy
- SLD,LPR,Samoobrona
-to ,że Szczecin to w sumie taka wiocha z tramwajami
- to ,że w Polsce nie ma praktycznie autostrad
- Straż Miejska a i w szczególności Policja na rowerach zawsze się mnie czepiają --> a to ,że bez kasku jeżdze , a to ,że za szybko 
-niedługo wrzesien czyli szkoła 
- Neostrada TP i to ,że w eMule tak wolno ściąga
-ogólnie sędziowie
-to ,że Wisła gra z Realem a nie Pogoń
To by było narazie na tyle jak coś mnie niedługo wkur** to do piszę 
[Ostatnio edytowane przez shox: 2004-08-09 12:48] [Ostatnio edytowane przez shox: 2004-08-11 16:03]
|
:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 09/08/2004 23:00
> -to ze niektorzy uwarzaja ze
> pilarz to ciota
No to sporo osób cę wkurwia  
No bo taka prawda jest sie przypierdalaja osby do Pilarza bo raz go widzieli jak grla i jeszcze nie byl ograny. Tak samo bylo kiedys z Borucem tez nie byl ograny a teraz jak broni sami wiecie. Jak Pilarz sie ogra to na wyrosie 2 Radek Majda jak nie lepszy bramkarz
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 10/08/2004 14:17
> mnie wkurza laki swoimi glupimi opiniami typu "pilarz jest glupi bo wybija pilke
> przed siebie". Jestem ciekaw czy ty bys lepiej bronil.
nie bronil bym lepiej, bo nie jestem bramkarzem,a PILARZ jest ciota bo wykonuje zawod w ktorym nie potrafi sobie poradzic
|
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 10/08/2004 21:23
Wiele rzeczy mnie w zyciu wk*****, ale nie ma sensu sie nad nimi rozpastwiac bo przecierz sa wakacje (ktore sie skoncza w pazdzierniku (juz mi sie studenckie zycie podoba)) i trzeba k**** myslec pozytywnie bo zdechniemy w kraju pesymistow upastwiajacych sie nad wszystkim 
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 11/08/2004 15:28
A mnie wkurza, że w dzisiejszym meczu Wisła miała optyczną przewagę, ale i tak przegrała 3:1. Dobrze, że chociaż Frankowski pokazał tym gwiazdeczkom z Madrytu miejsce w szyku.
|
<b> recz z klonami!</b>
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 20/08/2004 21:25
a mnie wkurwia/ją:
*to ze niedlugo koniec wakacji
*reklamy w trakcie trwania jakiegos ciekawego filmu
*to ze mam slaby transfer na imeshu
*owady
*to ze starzy nie chca mi kupowac karty do telefonu drozszej niz 30 zl
*to ze nie poszlam na mecz z lechem
*ze nie mam zadnych ciekawych gier na kompa
*ze nikt nie komentuje mi notek na blogu
i jeszcze wiele wiele innych rzeczy pozdro :*
|
POGOŃ & LEGIA
dwa bratanki...
|
|
|
|
Odp: Co was w życiu wkur***?? - 20/08/2004 22:38
> A mnie wkurza, że w dzisiejszym meczu Wisła miała optyczną przewagę, ale i tak
> przegrała 3:1. Dobrze, że chociaż Frankowski pokazał tym gwiazdeczkom z Madrytu
> miejsce w szyku.
O co chodzi w tym poście
|
Babilon Team
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5