Odp: Pchli targ - 04/12/2004 12:52
mam do sprzedania szalik FEYNOORDA ROTTERDAM przywieziony w sierpniu z Rotterdamu,są w nim specialne naszywki przy konacu szalika metka i okrągły herb Feyenoorda(kolor ma czerwono -biało-czarny i jest napis na nim FEYENOORD za niego zapłaciłem 15 euro wiec tak cena by mnie interesowała(jest on zapakowany w papier ze znakami feynoorda i reklamowka z tamtego sklepu też z feynoordem!!
Pogon moja ukochana Pogoń cały Szczecin czeka na zwycięstwo twe
bluze wykonał mi człowiek ze strony http://www.naszywki.com.pl , tak na marginesie to polecam -dobry kontakt, wspolpraca i pełen profesjonalizm ;] a co do bluzy to jak sprzedam ta i bede mial kase to bede sobie zamawial wieksza wiec mozna zrobic jedno zamowienie na wiecej sztuk a moze i znizka sie znajdzie
PS
udalo mi sie wzucic reszte zdjec i po kolei bluza z tylu, jak wyszyty przod, i jak wyszyty tyl ( normalnie nie ma tych przebarwien tylko telefon je 'dorobil'
Odp: Pchli targ - 11/12/2004 13:24
Jeżeli ktoś z Was lub Waszych znajomych ma w dobrym stanie , wygodne, dwuosobowe łóżko do sprzedania to czekam na oferty... gg w profilu.
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Odp: Pchli targ - 21/12/2004 14:30
Ma ktoś z was może na zbyciu książkę Romana Zielińskiego - "Pamiętnik kibica - Ludzie z piętnem Heysel"?? Szukam jej w miare pilnie, a na necie jak już można zamówić to trzeba mieć większe zamówienie...(w przeliczeniu na książki, wychodzi że trzeba zamówić dwie - może jest ktoś chętny na zamówienie razem ze mną?)
W gre wchodzi sprzedaż za jakąś niewygurowaną kwote lub wymiana na książkę Nick`a Hornby`ego - "Futbolowa gorączka" Pzdr.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Ej kto ma do sprzedania jakies szale ? ? ? bo mam narazie tylko 3Pogoni 1Legi i 1LKSu czy Zydzewa ... bo qzyn przywiezie niedlugo
A wiec kolekcja nie duza ...
A kto zbiera bilety z roznych meczow bo ja tak i mam kilka na wymiane ...
Sprzedam Organizer Casio SF-3300 A 32kb funkcje:secret,calculator,converter walut,time/alarm,schedule,memo/to do,czas na swiecie,w miejsce funkcji tel mozna wpaisac ponadto m.in.fax,kom,mail itp.cena 75zl.Sprzedam koszulke Barcelony Nike kupiona w Barcelonie na Nou Camp w tradycyjnych barwach,w serek,wychawtowany znaczek Barcy i nike pod serkiemna prawym rekawie znaczek ligi hiszpanskiej,na 176cm Xl)))nowa,cena 70zl.gg5464628,kom 502758435.w obu przypadkach mozliwosc negocjacji
Świąteczna promocja koszulka 50zl a organizer 55zl
Sprzedam Organizer Casio SF-3300 A 32kb funkcje:secret,calculator,converter walut,time/alarm,schedule,memo/to do,czas na swiecie,w miejsce funkcji tel mozna wpaisac ponadto m.in.fax,kom,mail itp.cena 75zl.Sprzedam koszulke Barcelony Nike kupiona w Barcelonie na Nou Camp w tradycyjnych barwach,w serek,wychawtowany znaczek Barcy i nike pod serkiemna prawym rekawie znaczek ligi hiszpanskiej,na 176cm Xl)))nowa,cena 70zl.gg5464628,kom 502758435.w obu przypadkach mozliwosc negocjacji
Świąteczna promocja koszulka 50zl a organizer 55zl
Sprzedam kominiarki - 09/01/2005 12:39
W sprzedaży mam 3 sztuki kominiarek.Przydadzą się na mecz,na narty lub po prostu w bardzo mroźne dni. Kominiarki są wełniane.Cena jednej kominiarki wynosi 30 zł. Drugie zdjęcie niezbyt wyszło także nie sugerujcie sie za bardzo nim.kontakt na priva maila [email protected] lub gg 8135250. Zapraszam do kupna!!
[img]http://img158.exs.cx/img158/4097/pict04467bj.png[/img]
[img]http://img31.exs.cx/img31/6806/kominiarka0se.png[/img]
Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
W sprzedaży mam 3 sztuki kominiarek.Przydadzą się na mecz,na narty lub po prostu w bardzo mroźne dni. Kominiarki są wełniane.Cena jednej kominiarki wynosi 30 zł. Drugie zdjęcie niezbyt wyszło także nie sugerujcie sie za bardzo nim.kontakt na priva maila [email protected] lub gg 8135250. Zapraszam do kupna!!
[img]http://img158.exs.cx/img158/4097/pict04467bj.png[/img]
[img]http://img31.exs.cx/img31/6806/kominiarka0se.png[/img]
na allegro sa za 15zl
p.s. fajny e mail
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Odp: Pchli targ - 12/01/2005 23:22
Mam do sprzedania karte pamięci Kingston SD 256MB HIGH SPEED .Karta pasuje do większości aparatów fotograficznych lub odtwarzaczy mp3 .Cena do uzgodniania (Na allegro karta kosztuje ok. 130 zł)
Kontakt pod numerem gg :1921171
Odp: Pchli targ - 13/01/2005 18:14
a ja mam do sprzedania nokie 3210(działa dobrze oprocz baterii bo wytrzymuje gora 3-4 dni) ma 2 obudowy,obrazek który mozna włożyć pod szkiełeko i bedzie obrazek się pojawiał sprzedaje bez ładowarki ale w ostatnim wypadku moge dozucic
cena 70nic taniej lub 80 z ład. musicie tu oferty piusac jak co bo mam popsute gg
a ja mam do sprzedania nokie 3210(działa dobrze oprocz baterii bo wytrzymuje gora 3-4 dni) ma 2 obudowy,obrazek który mozna włożyć pod szkiełeko i bedzie obrazek się pojawiał sprzedaje bez ładowarki ale w ostatnim wypadku moge dozucic
cena 70nic taniej lub 80 z ład. musicie tu oferty piusac jak co bo mam popsute gg
No chyba Cie Bóg opuscil czlowieku .
Za taka kase taki telefon??
Ja kupilem 3410 w bardzo dobrym stanie i ladowarka za 60 zl
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.