Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Zaslyszane, Polecone... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
neon
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8018 dni

**

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 12/10/2004 21:09

bartollomeo napisał:  
kto ma cala plytke z soundtrackiem tego filmu Klatka ?? dosyc mi na niej zalezy...

zalezy Ci na soundtracku, czy na kawalku, co lecial na samym poczatku, taki spokojny, bo wiem, ze niejedna osoba juz tego szuka, na soundtracku tego nie ma, a kawalek jest fajniutki :]

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
borsuk
Kibic
Na forum od 8892 dni

**

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 12/10/2004 21:56
No to jak jestesmy juz przy ciezszych klimatach to polecam Guns'n'Roses....wszystkie plyty bez wyjatku!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 13/10/2004 15:56

neon napisał:  

bartollomeo napisał:  
kto ma cala plytke z soundtrackiem tego filmu Klatka ?? dosyc mi na niej zalezy...

zalezy Ci na soundtracku, czy na kawalku, co lecial na samym poczatku, taki spokojny, bo wiem, ze niejedna osoba juz tego szuka, na soundtracku tego nie ma, a kawalek jest fajniutki :]

chodzi mi o cała płytke !! ZOBACZ
niestety nie moge sciagnac zadnej piosenki z kazy ani imesha...

tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 13/10/2004 17:06

bartollomeo napisał:  

neon napisał:  

bartollomeo napisał:  

chodzi mi o cała płytke !! ZOBACZ
niestety nie moge sciagnac zadnej piosenki z kazy ani imesha...

bo z tego gowna sie nie sciaga:D zainstaluj edonkeya albo emula to tam jest i bez problemow sciagniesz caly album:)

100% PD
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 13/10/2004 17:58
emula jeszcze gorzej... a edonkeya nie mam i nie chce miec ;]

Hanki
Kibic
Na forum od 8277 dni

**

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 13/10/2004 18:33
Muzyczke to panowie najlepiej z Soulseek'a albo DC++ jesli macie dobre huby do tego czego poszukujecie...:P Ja na całe szczęście odką używam DC++ nie miałem jeszcze takiej sytuacji, że poszukiwany przeze mnie kawałek nie został znaleziony...;)

Llibertat per a Catalunya!
mem
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/10/2004 15:58

neon napisał:  

bartollomeo napisał:  

Ten spokojny kawałek o który Ci chodzi to chyba Pc Park - Klatka (mam nawet klip na kompie) ;]

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Cinek
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/10/2004 16:25

mem napisał:  

Ten spokojny kawałek o który Ci chodzi to chyba Pc Park - Klatka (mam nawet klip na kompie) ;]

no jednak nie, ten spokojny kawalek, o ktory sie rozchodzi to zespol Milkshop, a piosenka "Islandia",
powodzenia w szukaniu, nigdzie nie ma...
gdyby przy odrobinie szczescia udalo sie komus znalezc ta piosenke, to prosze o kontakt
pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
neon
Kibic
Na forum od 8018 dni

**

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/10/2004 16:42

Harlem napisał:  

mem napisał:  

no jednak nie, ten spokojny kawalek, o ktory sie rozchodzi to zespol Milkshop, a piosenka "Islandia",
powodzenia w szukaniu, nigdzie nie ma...
gdyby przy odrobinie szczescia udalo sie komus znalezc ta piosenke, to prosze o kontakt
pozdro

No właśnie o ten kawałek chodzi, Islandii nigdzie nie ma, ale udalo mi sie znalesc to samo, tylko ze w polskiej wesji jezykowej, sprubuj wpisac "milkshop - jak ty", jak nie znajdziesz, to odezwij sie do mnie na gg (w profilu)

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
Frz
Kibic
Na forum od 8828 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 14/10/2004 21:28
Ja polecam Fu - Raptowne realia. rewelacyjny kawałek piwo

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
borsuk
Kibic
Na forum od 8892 dni

**

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 15/10/2004 06:47
Hehe..bez kitu zajebisty kawalek...Free O.S.T.R. po prostu mnie rozjebal i polozyl na lopatki i rozprol od wewnatrz:P

A ja chcialem polecic Eminem - "Just lose it" :D:D Nie polecam go tylko fanom Micheala Jacksona:) ale kawalek jest zajebisty:)

"Just lose it Aah aah aah aah aah":P

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8093 dni

**

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 15/10/2004 18:22

borsuk napisał:  
Hehe..bez kitu zajebisty kawalek...Free O.S.T.R. po prostu mnie rozjebal i polozyl na lopatki i rozprol od wewnatrz:P

Podobnie. :)
a, ja tam od siebie... Polecam wszystko WWO - Chleb Powszedni i tak dalej...
i nie wiem co mam napisać, bo pewnie wszystko znacie... :)
dobra wyszczegolnie te WWO...
WWO - Dwa Sumienia
WWO - W Wityrnach Odbić
WWO - Nie Pisz Czarnych Scenariusz
WWO - Pozorna Harmonia
WWO - Sen
niech bedzie te 5 :)

Z daleka nie będzie widać.
Szymek
Kibic
Na forum od 8515 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 15/10/2004 18:38
A ja polecam Aventura - Obsesion. Wydziobane Latyno w kosmos

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8893 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 22/10/2004 23:26
a teraz ja cos dodam od siebie :]

ostatnio caly czas slucham: [utwory]
- Squarepusher - Circlewave
- Squarepusher - Iambic 9 poetry
jest to taka ambientem z dodatkiem perkusji, niektorzy to nazywaja experimental - mniejsza o gatunek.
miodzio :)

a poza tym ambient [płyty]:
- "Aphex Twin - Selected Ambient Works"
- "Biosphere - Cirque"

oraz [wymieszanie roznych gatunków przy pomocy turntablismu :)]
- "Kid Koala - Some Of My Best Friends Are DJs" [płyta]
z hiciorem "Vacation Island" :)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7757 dni

*

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 22/10/2004 23:37
Tylko Eminem- i to solo bez innych pomagających kapel. Konkretne płyty, utwory? Wszystkie!
Praktycznie od czasu pojawienia się Eminema, inna muza przestała dla mnie istnieć. Słucham prawie wyłącznie tylko jego. Polecam.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 23/10/2004 13:22

s_portowiec napisał:  
Tylko Eminem- i to solo bez innych pomagających kapel. Konkretne płyty, utwory? Wszystkie!
Praktycznie od czasu pojawienia się Eminema, inna muza przestała dla mnie istnieć. Słucham prawie wyłącznie tylko jego. Polecam.

to poszerz swoje horyzonty o Gangstarra i Mobb Deepa bo jak dla mnie przynajmniej to Gangstarr jest 100 razy lepszy od eminema:D full clip, skillz, work, above the clouds, royality, moment of truth - sama poezja:)

100% PD
borsuk
Kibic
Na forum od 8892 dni

**

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 24/10/2004 10:01

s_portowiec napisał:  

W pewnym sensie sie z Toba zgodze:) Rowniez polecam jego wszystkie plyty procz...The Eminem Show (po prostu nie podoba mi sie klimat plyty) A teraz sadzac po singlu Encore zapowiada sie zajebiscie:)

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 29/10/2004 08:09
Kazik -Czterdziesty Pierwszy.... polecam plytke wszystkim... rozpierdala:]

POGOŃ SZCZECIN!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8893 dni

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 29/10/2004 10:02

trib napisał:  
bo z tego gowna sie nie sciaga:D zainstaluj edonkeya albo emula to tam jest i bez problemow sciagniesz caly album:)

to zalezy jakie ma jeszcze lacze.... jezeli nie ma wlasnego IP lub przekierowanego chociaz jednego portu to sobie o wielkim sciaganiu moze pomarzyc....

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: Zaslyszane, Polecone... - 29/10/2004 15:53

BarcisH napisał:  
Kazik -Czterdziesty Pierwszy.... polecam plytke wszystkim... rozpierdala:]

Paraliż paraliż ja pierdole:D:D:D plytka zajebista, rowniez polecam z reszta tak jak wszystkie plyty z guru Kazimierzem zwiazane. a tak btw to dzisiaj koncert Kultu na SDSie:D:D:D:D:D:D

do Macieq => moze o wielkim sciaganiu moze zapomniec ale kiedys sciagnie:) wiem bo sam mam do dupy lacze i jakos zyje:P

23:16 - wlasnie wrocilem z koncertu:] ehh zajebiscie bylo tylko szkoda ze tak krotko(co to jest ponad 2,5godziny muzyki:) ) no kurde polecam wszystkim koncert nastepny ktory odbedzie sie za rok:)

Ostatnio edytowany przez: tribu, 29 października 2004, 23:19 [1 raz(y)]

100% PD
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763442618 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005