Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Andrzej Gołota << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MTS.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6486 dni

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 15:23
i w pizdu, wylądował....
by to huj strzelił...

Musiek
Kibic
Na forum od 6693 dni

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 15:26
No kurde szkoda Andrzeja ,szybko się potczyła ta walka może gdyby nie ta kontuzja by się rokręcił i coś pokazal.

Castaway
Kibic
Na forum od 6795 dni

*

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 15:27
może i kontuzja jakas tam była, ale juz na starcie po gongu w nieźle oberwał i wylądował na deskach. Znów całą walke Andrzeja będzie mozna pokazać w wiadomościach :/ To juz koniec.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Gucio
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 15:28
ale cyrk...

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 15:28
Nie ma co się oszukiwać gdyby nie TKO to ten murzyn by Andrzeja tam zbił okrutnie, szkoda :/

Janek80
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 15:48
Czemu telewizja ciągle kłamie. Miała być walka o 12 na polsat sport extra trąbili. Zanim się kapnąłem że jednak jest po 15 na polsacie to było już po 1 rundzie i walce. Chyba autentycznie najlepiej by było żeby Andrzej zakończył swoją karierę.

Kula
Kibic
Na forum od 7760 dni

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 16:32

Janek44 napisał:  
Czemu telewizja ciągle kłamie. Miała być walka o 12 na polsat sport extra trąbili. Zanim się kapnąłem że jednak jest po 15 na polsacie to było już po 1 rundzie i walce. Chyba autentycznie najlepiej by było żeby Andrzej zakończył swoją karierę.

były też inne walki.

PS
avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 17:21

eF^ napisał:  
Nie ma co się oszukiwać gdyby nie TKO to ten murzyn by Andrzeja tam zbił okrutnie, szkoda :/

bullshit, andrzej zawsze mial problemy na poczatku, potem by sie rozkrecil i zniszczyl potomka afrykanskich cieniasow. szkoda, ze przegral- i to juz definytywnie koniec kariery, ale przynajmniej walczyl i nie poddawal sie tak jak to sobie zyczyla rzesza cieciowego polactwa.

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 17:35
chyba mozna spokojnie zakończyć wątek wielkiej nadzieji Polaków Andzreja Gołoty. No cóż-kto jeszcze w niego wierzy ten....

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 18:28
Jednym słowem dzięki za wszystko, ale pora już kończyć kariere...

Pogoń Szczecin MKS!
szpadel*
Kibic
Na forum od 6663 dni

Odp: Andrzej Gołota - 07/11/2008 18:58
Golota byl bardzo zmotywowany nie mozna powiedziec ze robil to dla kasy on chcial naprawic swoj wizerunek ale stalo sie zupenie odwrotnie....moze byl spiety ale patrzal przed walka przeciwnikowi w oczy mimo swej zwichrowanej nie ukrywajmy psychiki wstal odrazu po knockdownie nabawil sie kontuzji a to jest to co jest najgorsze w sporcie kontuzja ta byla przypadkowa i tragiczna dla andrzeja w skutkach przygotowywal sie tyle czsu do walki tyle godzin harowki na treningach przez kilka miesiecy dziennie ciosy tego.Uwazam tez ze andrzej po walce z lewisem boi sie czarnoskurych bokserow jednak kontynuowal walke po zlym poczatku przetrwal ten najgorszy dla siebie okres BYL TAK ZDETERMINOWANY ZE WALCZYL JEDNA REKA PRZEZ POL RUNDY!!!!!!!!!!!!!! NIE MOZNA MU W TYM PRZYPADKU ODMOWIC WOLI WALKI GDYBY NIE TA REKA TO WSZYSCY WIEDZA ZE ZNISZCZYL BY TEGO AUSTINA LECZ PRZEZ TAKI NIEWOBRAZALNY PECH STRACIL SZASE NA MISTRZOSTWO NA KTORE PRACOWAL PRZEZ KILKA LAT MCBRIDE ,MOLLO WIDAC ZE BYL ZALAMANY TYM ZE NIE MOGL KONTYNUOWAC WALKI WIEC CI KTORZY MOWIA ZE ANDRZEJ UCIEKL Z RINGU SA IDIOTAMI .MAM TYLKO NADZIEJE ZE OTRZASNIE SIE PO TEJ PORAZCE BO POKAZALA ON ZE MIMO CHECI JEGO CIALO NIE DAJE JUZ RADY MA 41 LAT A POLSCY KIBICE POWINNI OKAZAC SZACUNEK NAJLEPSZEMU POLSKIEMU BOKSEROWI W HISTORII A PRZEDE WSZYSTKIM NIE MOWIC ZE UCIEKL Z RINGU.

Niech to przemówi niektórym fanom ONETu.
Dziękuje za wszystko Andrzej za te piękne emocje,za brąz w Seulu.

Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: Andrzej Gołota - 08/11/2008 09:46
Wielka szkoda i dramat :( niestety niewidzialem walki, bo sie na nia spoznilem a długa nie była. Ale mimo wszystko dzięki ANDREW za wszystkie dostarczone emocje.

Babilon Team
IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: Andrzej Gołota - 08/11/2008 09:57
Miał pecha. Kto wie, gdyby nie kontuzja ręki to Andrzej miałby duże szanse to wygrać.

venom
Kibic
Na forum od 6348 dni

Odp: Andrzej Gołota - 11/11/2008 16:07
Andrzej Gołota wróci na ring - donosi "Dziennik". Polski bokser zapowiadał, że jeżeli przegra walkę z Rayem Austinem skończy karierę. Don King chce jednak zorganizować Gołocie walkę rewanżową.

Co więcej, do pojedynku dojdzie prawdopodobnie w Polsce. W grę wchodzą dwa miasta - Warszawa i Katowice. Gołota nie wypowiada się na temat walki, która miałaby się odbyć latem przyszłego roku.

A ja pytam sie po co i kto sie na to jeszcze złapie?

kuleK
Kibic
Na forum od 7058 dni

Odp: Andrzej Gołota - 11/11/2008 18:32

venom napisał:  
Andrzej Gołota wróci na ring - donosi "Dziennik". Polski bokser zapowiadał, że jeżeli przegra walkę z Rayem Austinem skończy karierę. Don King chce jednak zorganizować Gołocie walkę rewanżową.

Co więcej, do pojedynku dojdzie prawdopodobnie w Polsce. W grę wchodzą dwa miasta - Warszawa i Katowice. Gołota nie wypowiada się na temat walki, która miałaby się odbyć latem przyszłego roku.

A ja pytam sie po co i kto sie na to jeszcze złapie?

Dałby sobie spokój , powiedział wyraźnie że jak przegra to skończy ale jak widac chyba jeszcze niema zamiaru kończyc ! Robi z siebie pośmiewisko tylko ;] No chyba że ta walka rewanżowa to tylko wymysł Dziennika ...

Obrazek gif wstawiony na forum
Rch.
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Andrzej Gołota - 11/11/2008 23:55
Andrzej był zawsze "ostatnią nadzieją białych", ale jego czas już minął. Długo liczyłem na jego dobre walki i zwycięstwa. Na każdy pojedynek czekalem niecierpliwię.Jak dla mnie to nie ma sensu już aby wracał na ring po tej porażce z Austinem. Zanim powróci do zdrowia minie kolejne pół roku. Determinacja i zapał Andrzeja bardzo mi się podoba, ale to chyba już nie ma sensu. Czas chyba aby odejść i zająć się trenerką:) Może jak będzie trenerem, to jego zawodnik zostanie mistrzem świata WBO, WBA lub IBF.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Janek80
Kibic
Na forum od 6656 dni

Odp: Andrzej Gołota - 12/11/2008 21:33
No i chyba na lato będzie rewanż, widocznie wciąż można na niej pieniądze zrobić.

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7592 dni

**

Odp: Andrzej Gołota - 13/11/2008 00:08

IS napisał:  
Miał pecha. Kto wie, gdyby nie kontuzja ręki to Andrzej miałby duże szanse to wygrać.

w 4 rundzie by go miał...sam tak twierdził po walce... miał ciekawe gdzie?? (spójżmy na Gołotę realnie..czas jego minął...już dawno)
a tak osobiście... walki sekundowe mnie nie interesują

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Andrzej Gołota - 14/11/2008 10:32
http://sport.wp.pl/wid,10568795,kat,1878,title,Szykuje-sie-polska-walka-stulecia,wiadomosc.html

no normalnie nie mogę 1 miejsce a stwierdzenie Adamka jest znaczące-zależy ile zapłacą-i wszystko jasne....a najgorsze że tyle ludzi sie jeszcze na to łapie patrząc na opinie i wypowiedzi... masakra

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
g
Kibic
Na forum od 7314 dni

Odp: Andrzej Gołota - 14/11/2008 10:43

anathema napisał:  
http://sport.wp.pl/wid,10568795,kat,1878,title,Szykuje-sie-polska-walka-stulecia,wiadomosc.html

no normalnie nie mogę 1 miejsce a stwierdzenie Adamka jest znaczące-zależy ile zapłacą-i wszystko jasne....a najgorsze że tyle ludzi sie jeszcze na to łapie patrząc na opinie i wypowiedzi... masakra

dlatego właśnie nie oglądam boksu, liczy sie tylko siano, a wiadomo ze walki sa z gory ustawione przez czarną małpe

- Tylko Pogoń -
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763368631 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005