Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Maly09
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 19:05
> No niestety musze sie zgodzic z poprzednikiem, panowie organizatoprzy jezeli sie
> za cos bierzecie to robcie to porzadnie do konca!! co sie dzieje z pucharem
> Szczecina? chyba tylko ja wiem ze jestem w finale bo strona sie nie zmienila
> chyba od miesiaca!! Mam nadzieje ze tutaj bedzie lepiej!! Pozdrawiam i licze na
> poprawe (np regulamin awansow)

Bonzo moge Ci powiedziec ze grasz w finale z M.J.Szczecin login chrom78
ktory mnie pokonał w Cwiercfinale , a w Połfinale pokonal mojego kumpla MKS Kosmokwaki

a Co do awansow i spadku z pierwszej ligi ,(tam gram , dlatego o nia pytałem, ) Pytałem sie emsjego jakis czas temu mowil ze awansuja i spadna po 4 druzyny [Ostatnio edytowane przez Maly09: 2004-05-06 19:09]

Janie Pawle II - [*]
sensei_man
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 19:13
co do glosow ze nic nie robimy:D to musze to wyjasnic :D no wiec niby co mamy robic?? wzielem sie do tego z emsim i volvem tylko dlatego ze liga nie miala byc tylko zwykla liga :D lecz calym serwisem o mz gazetka , dzial o Pogońi i ogolnie full pomyslow o ktorych nie mam czasu pisac :D ale nie ma kto zrobic www ktora by byla na poziomie !! chodzby w php :D takze ta liga nie wymaga duzego wkladu od calej ekipy!! :/ poki nie ma www oczywisice !! takze apeluje POMOZCIE!!! zobaczcie jaka range ma teraz pp :/ jak zakladalismy lige chcielismy aby nasza liga byla tak znana jak pp jednak prawda jest taka ze bez www liga ta nie ma prawa bytu , jednak bedziemy ja kontyunowac i przy okazji szukac web mastera !! pozdro , tomek pamietaj o sciagach z anglika :D

ganja man
*zablokowany
Na forum od 8191 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 19:26
> O co chodzi ? Co to ma byc ? Zerowa organizacja, zadnych informacji o starcie,
> regulach itp, kompletna porazka. Po co ktos to chcial organizowac skoro tak
> naprawde nic sie nie dzieje.

co ty pierdolisz a co mial do ciebie dzwonic osobiscie i cie poinformowac czy co?
ze liga sie zaczyna jest napisane na stonce chyba od miesiaca ale widac nawet ci sie nie chcialo na nia wchodzic

>Quwa ,nie chodzi mi o to , ale poczytaj posty wyzej , juz masz ze wysłał zaproszenia a tamten ich nie >przyjmuje , nie daje znaku ,

mysle ze jak wyzwiesz kolesia i napiszesz powiedzmy dzien wczesniej do organizatora ze koles nie przyjmuje to o walkowera nie musisz sie martwic.

>a o mnie sie nie martw , jakos grałem w twoim pucharze i wyzywałem wszystkich sam ,

i bardzo mnie to cieszy szkoda tylko ze byles w grupie nielicznych ktorzy tak robili i rozegrali wszystkie mecze:)
(pewien nie jestem bo byc moze to przegapilem ale jesli sie nie myle to nawet niektorym nie chialo sie rozegraz polfinalu)
mam nadzieje ze do tej ligi podajdziecie powazniej

Maly09
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 06/05/2004 19:32

>a o mnie sie
> nie martw , jakos grałem w twoim pucharze i wyzywałem wszystkich sam ,

i
> bardzo mnie to cieszy szkoda tylko ze byles w grupie nielicznych ktorzy tak
> robili i rozegrali wszystkie mecze:)
(pewien nie jestem bo byc moze to
> przegapilem ale jesli sie nie myle to nawet niektorym nie chialo sie rozegraz
> polfinalu)
mam nadzieje ze do tej ligi podajdziecie powazniej

ganja man moge Ci powiedziec ze ja jesli zapisuje sie do jakiegos pucharu zawsze traktuje go powaznie ,

Janie Pawle II - [*]
emsi
Kibic
Na forum od 8689 dni

*

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/05/2004 18:08
Sorka ale na jakis czas musze przerwac swoja organizacje z pewnym powodow o ktorych nie chce pisac... dlatego prosze ktoregos z osrganizatorw badz nowej chetnej osoby ktora by umieszczala wyniki na stronie... moj mail [email protected]

*EmSi*
sensei_man
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/05/2004 19:12
w sumie to big problem !! raz nie mam zadnej www do tego jeszcze nie bedzue kto mial dawac wynikow na te parszywe www :/

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/05/2004 21:03
ja moge sie tym zajac tylko organizatorzy musza dac cynk na gg 5535904
wlasnie sie skontakotowalem z emsim i dal mi instrukcje jezeli dam rade(nie obiecuje)to bedzie ale jak ktos jest chcetny to niech sie zglasza do niego [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-05-07 21:07]

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/05/2004 21:39
Ja niestety nie moglbym porwadzic srtonki z dwoch przyczyn: nie znam zbyt dobrze jeszcze HTML i PHP:( oraz obecnie oprocz nawalu sprawdzianow mam zaprojektować sieć komputerową szkoly wiec trudno by mi bylo znaleźć tyle czasu. Jednak jesli sie znajdzie osoba chetna(lub lissek nie zrezygnuje:) to sluzę pomocą. Niech ta osoba zajmie sie wtedy dawaniem wynikow na stronke i uzupelnianiem tabeli. Reszte, czyli kontakt z ludźmi na forum, ewentualne zmiany w regulaminie(ktore sa potrzebne) zajme sie ja z senseiem. Również co do podawania wyników moźliwe, że wporwadzimy pomysl bodajże Pitera, tzn. zalozymy jedno konto email na ktore by byly przezylane wyniki.
Dobra powoli bede konczyl. Wiec lissek nie boj sie, tylko jesli masz jakos takie pojecie jak prowadzic ta stronke, to spokojnie bierz, my Ci pomozemy jak bedziemy mogli.
Pozdrawiam

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 07/05/2004 22:54
vove odezwij sie na gg 5535904

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 08/05/2004 14:54
Witam wszystkich!:)
Dobra mam kilka spraw:
Po 1: Potrzebujemy czlowieka ktory wrzuci na stronke tabele i wyniki. Tak jak pisalem wczesniej pomozemy mu, on po prostu musi znac w HTML i miec chwilke czasu. Osoby chetne prosze o kontakt ze mna (gg 1224346, mail [email protected]) lub senseiem(gg: 1533728 mail: nie pamietam:) )lub to forum:) . Szukamy caly czas kogos zaawansowanego, kto sie zna bdb na php i HTML zeby zrobil stronke, ale poki co liga musi funcjonowac.

Po2: stworzylem wlanie mail przeznaczony na wyniki: [email protected] . Niestety trudnosci obecne wogole z kontaktem z emsim zmuszaja mnie do wieliiej prosby: Wyslijcie wyniki pierwszej kolejki wlasnie na ten mail ., poniewaz ja osobiscie dostalem 3 zgloszenia wynikow a sensei podobno tylko jedno. Wiec prosze wyslijcie je na ten mail i bedzie po klopocie:)

Po 3: teraz sprawa odnoscnie regulaminu. Bedzie on troszke zmieniony, ale chcemy wstrzymac sie z tym do znalezienia webmastera:) wiec poczekajcie spokojnie napewno tej waznej rzeczy przy robieniu nowej stronki nie pominiemy.

Mam nadzieje że w miare szybko znajdzie sie osoba chetna i uda sie wjak najszybciej zgromadzic i wrzucic wyniki.
Z gory dziekuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam: volve

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 08/05/2004 22:39
Hehe...widze ze normalnie nawal chetnych;D Dobra juz postanowilem ze zrobie tą stronke. Spialem prawie wszystkie wyniki i jutro powinienem juz wrzucic gotowa tabele na stronke. Jednak mam pewien problem z Ekstraklasa. Tam duzo druzyn gra ligi towarzyskie, puchary i przez to trudno mi bylo znaleźć mecze z naszej ligi. Z teog wiec powodu poki co nie bedzie tabeli i wynikow ekstraklasy az do wyjasnienia tej sprawy(postaram sie to zrobic jak najszybciej, ale to wzystko zalezy od osob grajacych w ekstraklasie).
Co do reguaminu to nie wiem czy jutro zdarze go zmienic, ale postaram rowniez w krotkim czasie( we wtorek i srode mam wolne bo sa matury) go zrobic.
Jak bedzie ktos chetny jeszcze pomoc to przyjme go z otwartymi ramionami. Wtedy szybciej by poszla praca.

sensei_man
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 08/05/2004 23:49
btw on zajmuje sie strona z info NADAL POTRZEBUJEMY KOGOS DO SERWISU Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 09/05/2004 19:51
Dobra stronka zostala juz uaktualniona. Tak jak pisalem dzisjaj zajalem sie tabelami iwynikami. Nie obylo sie bez pomocy lisska oraz senseia. Jutro postaram sie zrobic Ekstraklase oraz poprawic regulamin.
Co do dzisjejszej aktualizacji, to jesli zobaczycie jakis blad w tabeli lub wynikach to walcie od razu domnie, do lisska lub do senseia.

Pozdrawiam volve

L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 09/05/2004 20:40
Moj mail [email protected]
a gg wszyscy znacie 5535904

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 09/05/2004 21:26
lissek: w sumie nie musiales nawet pisac bo jest wszystko na stronie:D

sensei_man
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 10/05/2004 10:19
No wiec chyba mozna oficjalnie powiedziec, mamy kogos kto zrobi nam www z prawdziwego zdarzenia, wkoncu bedziemy mogli z volvem pokazac prawdziwe zalozenie ligi, no wiec beda takie dzialy jak Zawodnik tygodnia, druzyna tygodnia, dzial jakis maly o Pogońi i rtozne takie jednym z wazniejszych dzialow bedzie ................. gazetka, takze juz mozemy juz chyba oglosic nabor redaktorow :) zreszta pozniej cos od siebie wrzuci jerszcze volve strona powinna byc juz gdzies za 2 tyg, takze na bank szykujcie sie na zmiany . Pozdro dzis wieczorem lub juto jak zgadam sie z volvem to napiszemy cos konkretnego pozdro all [Ostatnio edytowane przez sensei_man: 2004-05-10 10:21]

Orło
Kibic
Na forum od 8356 dni

*

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 10/05/2004 15:32
Wyzwałem drużynę Rychnowo SSA na 12.05 ale narazie nie przyjeła wyzwania, czekam aż to zrobi. Hilek, przyjmij. Chce wygrać fair a nie przy zielonym stoliku:D

Babilon Team
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 10/05/2004 15:32
Ja chcialbm tylko oznajmic ze juz jutro 2 kolejka i prosil bym takze aby forumowicz co posiada druzyne Ochota FC niech przyjmie wyzwanie ,inaczej przegra wlkowerem, a w grupie 3.1 w pierwszej kolejce bylo najwiecej walkowerow(chyba dwa spotkania zostaly rozegrane:) )

MW'03
volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 10/05/2004 23:04
Dobra dzisjaj sie dobralem do regulamionu i zmienilem kilka punktow. Prosze wszystkich o zapoznanie sie z moja praca i ewentualne propozycje nowych ponktów:)
A i oczywiscie prosze ludzi chetnych o zgloszenie sie do pisania gazetki. Nie musiecie tego caly czas robic, moblga to by byc funkcja zmienna. Po prostu ja mam w maju nawal innej pracy i przez to trudno mi bedzie samemu cos napisac:(

Niestety dzisjaj nie zdazylem zrobic ekstraklasy, zrobie to jutro. Niestety są tam tylko 4 rozegrane mecze. Mam nadzieje ze w tej kolejce rozegraja je wszyscy(tak jak w lidze pierwszej:)

Pozdrawiam volve

volve
Kibic
Na forum od 8008 dni

Odp: Liga Zachodniopomorska na stronie managerzone - 12/05/2004 16:07
Dobra teraz tylko takie szybkie info:)
Wlasnie wrzucilem tabele i wyniki Ekstraklasy z I kolejki. Jesli chodzi o tą kolejke, to wyniki i tabela powinna byc pod wieczor, ponieważ chcemy dać szanse wszystkim rozegrac mecze.

Aha, z tego co widze, nikt nie ma zastrzeżeń do regulaminu. Zaczyna on obowiązywać od 3 kolejki!!

pozdrawiam volve

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772468161 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005