Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Polska-Grecja w Szczecinie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PSMKS
Patriotyczna PS
IP: zapisany
Na forum od 8019 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 15:50
Byłem pod stadione i się wkurwiłem widziałem 6 stoiski i na karzdym sprzedawano TROBKI ! Trzeba coś z tym zrobić !! APELUJE TERAZ DO WAS ! ŁAMCIE TROBKI TYM KTÓRZY NIĄ POSIADAJĄ ! ja juz jedą złamałem sąsiadowi :D zajebista kartoniada się szykuje widziałem na stadionie ! ok 5 tys karonów !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
beztrabek
Kibic
Na forum od 8064 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 15:51
> Wiadomość dla wszystkich Łosi - idąc jutro na mecz trąbki zostawcie w domu, bo
> spotka was przykra niespodzianka...

Witam,

mam nadzieję, że zaprezentujecie się nie gorzej jak Płock i nie bedzie słychać tych pieprzonych trąbek na dzisiejszym meczu!

Ciekawe czy tak jak w Płocku (głównie dzięki interwencji miejscowych kibiców), trąbki zostaną uznane za niebezpieczny przedmiot i nie będą z nimi wpuszczać?

pozdr.,
Marcin
http://www.beztrabek.prv.pl

Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 16:20
Kurde żeby zrobili niespodziankę i nie przegrali.... DO BOJU POLSKO OOOO jak śpiewał Marek Torzewski ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
A.S
Kibic
Na forum od 7950 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 16:47
KURDE KTO MI NAGRA MECZ ??? KTO MA KARTĘ TELEWIZYJNĄ I NIE IDZIE NA MECZ ???? CZEKAM NA ODP GG: 9019768. WIELKIE DZIĘKI. W ZAMIAN SŁUŻĘ POMOCĄ !!!!

Aga:))
Kibic
Na forum od 7997 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 19:48
Za 13 min zaczyna się mecz- ja nie mogę iść,bo nie dostaląm biletów :/ - bede oglądać go w TV.. Już niedługo się zaczyna :D

Do boju MKS :)
3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 22:14
Mecz wyrównany ze wskazaniem na Greków , myśle że Polacy zagrali przciętnie. Bardzo dobra gra Krzynówka . :) Bravo Szczecin !!!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
L.
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 22:53
Mi sie mecz osobiscni podobal no i bardzo smieszna bramka:D
NIE DLA trabek!!!!!!!i BRAWO SZCZECIN!!!!!!!!!!

MW'03
Mati.
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 23:05
Poziom meczu słaby..kurwa ludzie czy tak trudno jest zaśpiewać kilka znanych utworówna meczu??zamiast trąbić moglibyście śpiewać....pozdro dla śpiewających..
co do oprawy..każdy chyba widział , jednym słowem zajebista.:):)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Orło
Kibic
Na forum od 8357 dni

*

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 23:09
Wielki SZACUNEK za ten mecz dla Młodych Wilków. Poprostu byliście wszędzie. Śmigaliście po całym sektorze jak szaleni, a Helmut zaliczył sporo wejść i zejść. I wiem że Gandalf się wkurzał na ludzi jak wymieniali się flagami:D. I miał rację, bo ci ludzie to zachowywali się debilnie. Było mówione aby schowali flagi a oni machają i się jeszcze wymieniają. Ogólnie doping dobry, gratulacje dla tych co go prowadzili.
P.S. Ale Torzewski szalał:D
P.S. 2. POLSKA OLEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

Babilon Team
Sampaio
Kibic
Na forum od 8183 dni

*

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 23:17
tak jak mówiliscie - jeden wielki piknik, fala co minute to przesada
za mna trąbki, przede mna trąbki ale jakos wytłumaczyłem "zainteresowanym" o co biega
ale w pewnym momencie śpiewałem juz sam na sektorze (to smutne) bo wiekszosc towarzystwa rozmawiała sobie o pierdołach
wazne że fotki z grekami zrobiłem :) u Greków podobał mi się Stelios Giannakopoulos :P
niezłe pokrętło i walczak w jednym - takich lubię :)
wiele osób czuło się zagubionych na stadionie (w końcu dla niektórych to dopiero debiut)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
skarbnik
Kibic
Na forum od 8498 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 23:32
jebane pikniki...

Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 23:35
> jebane pikniki...

i trąbki
ale oprawa za to na 5 :D

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 23:39
Mecz w sumie nudny...
Oprawa zarypista, zwlaszcza te choragiewki. Kartoniada tez. Tylko troszke przy hymnie Polski brakowalo ludzi na 3,4,i 5. Doping dobry, a obawialem sie ze bedzie zle a wypadlio niezle. Zwlaszcza mlyn. Kurwa na 16-17 ludzi trzeba bylo nasile ruszac do dopingowania. Jak sie troszke pokrzyczalo na nich to sie dolanczali. Troche niesmaku pozostawily te 3 race, ktore wyladowaly na plycie... Przez to mozemy miec zakaz pirotechniki...Bluzgi na Cracovie wiadomo nalezaly im sie ale nie C... Pasy BIALO CZERWONE.... To nie pasowalo zbytnio to dzisiejszego meczu.
Wkurzyla mnie ochrona za zatrzymanie nam kijkow do flag przez to popsuli nam troche zabawe. No i to dmuchanie w alkomat....No nie rozumiem tez tego jest APEL NIE TRAB NIE BADZ LOSIEM a w budynku klubowym sprzedaja trabki. Jedno zaprzecza drugim. Na cale szczecie w naszych sektora po upomnieniach, zaprzestano uzywania trabek.
Podziekowania do MW, zwlaszcza dla Helmuta - on wie za co... I wielki RESPECT dla tych co pracowali przy oprawie. Dzieki chlopaki... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-05-29 23:42]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 23:44
Ja Chce na Mecz Pogoni !!
Nom oprawa sie udało a na sekotrach 3,4,5 zabrakło ludzi bo koniki szalały i sie zdziwiły he
Wielki Szacunek dla MW i osob ktore przyczynili sie do dzisiejszej oprawy
Doping tez good ale nie to co na Pogoni :D [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-05-29 23:47]

Z daleka nie będzie widać.
Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 23:45
Szkoda że tylko 1-0 bo można było wyżej. Z mojej perspektywy sędzia nieźle nas skubał, ale musze jeszcze w TV zobaczyć. Oprawa naprawdę dobra, a i doping lepszy niż się spodziewałem!

My pamiętamy mordercy my pamiętamy...

Obrazek gif wstawiony na forum
Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 23:47
jesli o sam mecz to najlepiej byloby chyba go przemilczec! momentami to nie patrzylem sie na plyte boiska tylko na PIEKLO! zwazajac na wielka ilosc piknikow na stadionie to NAPRAWDE doping byl ZAJEBISTY !a takiej oprawy jak dzis byla to na meczu REPRY juz BARDZO DAWNO NIE BYLO! a trabek bylo tylko kilkanascie udalo sie akcja trzeba powiedziec!
i najwazniejsze ze konikom nie udalo sie sprzedac biletow! hehe najlepiej wyszla kartoniada i choragiewki! + dla tych co OGARNELI OPRAWE!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 29/05/2004 23:53
> Za 13 min zaczyna się mecz- ja nie mogę iść,bo nie dostaląm biletów :/ - bede
> oglądać go w TV.. Już niedługo się zaczyna :D

Mogłaś iść bilety przed samyn meczem chodziły po 10 zł za sztukę a i tak nik nioe chciał kupować:D:D:D Mecz bardzo nudny!!! A oprawa poprostu nic dodać nic ująć moim zdaniem doping był słaby piekiełko oczywiście tylko spiewało...

Bo jest paru ludzi... Piraci
darmix
Kibic
Na forum od 8406 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 30/05/2004 00:09
kurwa dobrze ze nastepny mecz repry bedzie za 10 lat na tym stadionie:)

SZTANY GLANY
Helmut
Moderator*
Na forum od 8323 dni

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 30/05/2004 00:18
wróciłem... gdzieś zgubiłem nogi... ledwo siedze przed tym jebanym monitorem - ale było warto.

Krótko o meczu...

kartoniada była sprawka ( ;) ) 100%EG - to tak jakby ktoś nie wiedział, więc im należą się gratulacje bo wyszła zajebiście (albo poprostu wyszła - i to jest w tym zajebiste :) ) bo szczerze mówiąc do samego końca nie wierzyłem że ludzie podniosą kartony dobrą stroną.. a jednak. Poza tym sprawe kartoniady zawaliły te jebane koniki, które wykupiły kurwa bilety na wysoką i nie miały przed meczem komu tego wcisnąć...

druga sprawa - jebane TRĄBKI - no cóz... tutaj moge powiedzieć tylko tyle że sprawa miała być ogarnięta odgórnie i ludziom trąbki miały być rekwirowane przy wejściu jako przedmiot niebezpieczny... niestety osoba która miała to ogarnąć zawaliła o czym dowiedzieliśmy się kiedy w kioskach zobaczylismy trabki - ale trzeba jej to wybaczyć, bo przed tym meczem miała dużo ważniejszych spraw do załatwienia. Tak więc zastała nas sytuacja na którą nie byliśmy przygotowani - na szybko zostały pokserowane plakaty i rozwieszone na całym stadionie - kilka trąbek zostało zarekwirowanych przy wejściu... następne kilkanaście (kilkadziesiąt?) na trybunach - pozdro Gandalf i ekipa - chłopaki sobie chyba nowe hobby znaleźli - ŁOWCY TRĄBEK :D

Dzięki ogólnej "perswazji" udało się ograniczyć liczbę łosi... trąbki było słychać tylko podczas przestojów w dopingu - przynajmniej tak to widziałem z 12 sektora, natomiast nie wiem jak to wyglądało w telewizji - w każdym razie pamiętajcie że telewizja kłamie :)

następna sprawa: nie mam już siły stukać w te jebane klawisze... spierdalam spać - reszte napisze jak sie obudze wypoczety...

PS. DAJCIE WÓDKI! [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-05-30 00:20]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
RAFek
Kibic
Na forum od 8926 dni

**

Odp: Polska-Grecja w Szczecinie - 30/05/2004 00:49
Helmut - nie 100%EG czy MW a Unitad Ulttras - ktoś ze 100%EG zrobił projekt, reszta ogarnęła.. To jest albo nasz sukces, albo wtopa. Zobaczymy foty. Pzdr dla ...

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772499932 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005