| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 20:46
moje kondolencje ['][']['] No wlasnie niech redkacja napisze jak sie dowie kiedy bedzie pogrzeb a pozatym na crxie powinna byc minuta ciszy iw puszkach zbierana kasa !! Wiecie jak on mial na nazwisko ??
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 21:06
wlasnie doszlem do wniosku czy kierowca TIR nie widzial tego ze kibce wracaj z meczu czy nie mogl ruszczy mozgownicy i pomysle ze tlumy wracaj z meczu moze wchodzi na pasy troch przewidywalnosci dalczego ten swiat jest taki.......bezsensowny !
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 21:27
Nie bede zakladal nowego tematu wiec tutaj sie wypowiem. Po pierwsze na sektor 12 powinni wprowdzic ze od 17 lat dopiero wpuszczaja albo 16. Bo te dzieci co siedzialy na plocie na sektorze 12 to plakac sie chcialo. Pozniej sie nie dziwmy ze inne druzyny sie z nas smieja jakich my mamy hoolsow jak zobacza te zdjecie z dziecmi ktorzy nie maja nawet 12 lat a siedza i potrzasaja plotem. Po drugie skladam kondolencje dla rodziny ktora stracila swojego syna. Ale zastanowmy sie ze wedlug gazety czlowiek ten mial 10 lat. Gdzie byli jego rodzice( czy o tej porze on nie powinien byc w domu a nie na stadionie) , czy tacy dzieci powinni byc wpuszczani na stadion bez opieki starszej osoby. Jak sie nie myle kiedys na Pogoni byl taki przepis ze osoby nie pelnoletni czy ponizej 16 roku zycia wpuszczane byly tylko z osoba dorosla. Dziekuje za wypowiedz i oczekuje komentarzy(mile widziane).
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 22:51
Ciągnik siodłowy Man skręcał z ul. Jagiellońskiej (z góry) w al.
> Bohaterów Warszawy.
Kierowca skręcał w prawo przy
> zielonej strzałce. - Ale jest ona tylko warunkowym przyzwoleniem na jazdę -
> podkreśla komisarz Krzysztof Targoński.
Najpierw pisza ze Man jechal "z gory" z jagiellonskiej, w al.bohaterow warszawy, a pozniej pies gada ze Man skrecal w prawo przy zielonej strzalce. Jak to jest mozliwe, ze zjezdzal z gory, skoro miejsce wypadku od skrzyzowania bylo po lewej stronie a nie prawej? Jesli Man jechal z gory musial skrecic w lewo a nie prawo. Nie czaje tego.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 05/10/2003 23:51
> z tymi modlitwami to jesteście pojebani i popierdoleni czy wy sobie w ogóle
> zdajecie sprawę do kogo się debile modlicie? --- --- do kleru który was
> wyzyskuje jak tylko potrafi i chodźcie dalej do tych świątyń kłamstwa i obłudy i
> pralni brudnych pie....tfu!!!
Pomudl się człowieku jeden z drugim w DOMU i temu
> umrzykowi to wystarczy, po co ładować tak wartościową złotówkę w to klerykalne
> bagno, oni i tak już jemu nie pomogą!!!!!!!Zbierzmy te pieniądze które chcieli
> byście dać dla kleru i dajmy je najbliższej rodzinie im bardziej się przydadzą
> niż klerowi rozbijającemu się MERCEDESAMI i BMVuchami. Nie prawda!!!!
Alat, jeżeli chodzi o Twój tekst powyżej, to odnosisz go tylko i wyłącznie do mnie, bo nie zauważyłem aby ktokolwiek z kleru, poza mną, od wczoraj coś tu napisał...
Powiem Ci tylko szczerze, złamanego grosza Twojego, ani nikogo, nie potrzebowałem, aby wyjść z inicjatywą modlitwy podczas Mszy, czy też dzisiejszego różańca...
Wpierw musiałbym sutannę ściągnąć, niżbym o pieniądze prosił...
Bo tu od wczoraj liczył się młody chłopak, dziecko jeszcze, i każdy na swój sposób wyrażał swój ból i chciał pomóc...
Pomogłem, jak potrafiłem, jako ksiądz... i nadal chcę pomóc...
Więc pamiętaj - mowa jest srebrem, ale MILCZENIE złotem... jak się nie ma co powiedzieć...
Z wyrazami szacunku (choć go nie odczułem, ale nie muszę odczuwać, korona z głowy nie spadnie, bo jej tam nie ma) - ks. Tomasz Krzanicki.
|
Kibic dawnej Stali Mielec, zakochany obecnie w Pogoni Szczecin... bo teraz tu mieszka...
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 06/10/2003 00:45
Dokladnie Sadu. Ja akurat dochodzilem do skrzyzowania z gorki jak to sie stalo, tylko mi sie zdawalo ze ten tir jechal od turzynu... czyli nie musial skrecac... (chociaz reki za to sobie uciac nie dam, bo przyznam ze nie zwracalem uwagi na samochody wtedy)
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 06/10/2003 00:51
+Ja też znałem Grzesia.+Był to dzieciak odemnie z dzielni,wszęzie było go pełno lubiałem go!!!+Jego matka niemorze sie z tym pogodzic, +a do siostry jeszcze to niedotarło.++++++Dowiem się kiedy pogrzeb będzie to napisze+++Niech spoczywa w pokoju wiecznym amen+++ Śp.GRZEŚ ['][']['] śmierć mojego ziomka to wina pierdolonej policji HWDP kurwy to wasza wina miejcie go na sumnieniu+++
[Ostatnio edytowane przez Marko 18: 2003-10-06 00:54] [Ostatnio edytowane przez Marko 18: 2003-10-06 00:58]
|
Marko 18
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 06/10/2003 11:43
> Dokladnie Sadu. Ja akurat dochodzilem do skrzyzowania z gorki jak to sie stalo,
> tylko mi sie zdawalo ze ten tir jechal od turzynu... czyli nie musial skrecac...
> (chociaz reki za to sobie uciac nie dam, bo przyznam ze nie zwracalem uwagi na
> samochody wtedy)
Po prostu, teraz zwalą cała winę na kierowcę, napiszą, że Policjancji boardzo dobrze wykonywali swoje obowiązki...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 06/10/2003 17:47
> z tymi modlitwami to jesteście pojebani i popierdoleni czy wy sobie w ogóle
> zdajecie sprawę do kogo się debile modlicie? --- --- do kleru który was
> wyzyskuje jak tylko potrafi i chodźcie dalej do tych świątyń kłamstwa i obłudy i
> pralni brudnych pie....tfu!!!
> Pomudl się człowieku jeden z drugim w DOMU i temu
> umrzykowi to wystarczy, po co ładować tak wartościową złotówkę w to klerykalne
> bagno, oni i tak już jemu nie pomogą!!!!!!!Zbierzmy te pieniądze które chcieli
> byście dać dla kleru i dajmy je najbliższej rodzinie im bardziej się przydadzą
> niż klerowi rozbijającemu się MERCEDESAMI i BMVuchami. Nie prawda!!!!
Kurwa!! Staram się być spokojny, ale nie mogę!!! Co za debil... Za takie posty należy się ban!!! Jak czytam tego rodzaju posty to nie wytrzymuje!! Wyjebalbym analfabete z forum!!!!!!!!!!!! Ale sie wkurzylem :[
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 06/10/2003 18:50
> Jay-J w zupelnosci popieram. to szczyt chamstwa wypisywac takie rzeczy na
> forrum!
na FORUM i w dodatku w takim temacie... 
Postuluje o bana dla klienta o nicku ALAT
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 06/10/2003 19:40
> Dokladnie Sadu. Ja akurat dochodzilem do skrzyzowania z gorki jak to sie stalo,
> tylko mi sie zdawalo ze ten tir jechal od turzynu... czyli nie musial skrecac...
> (chociaz reki za to sobie uciac nie dam, bo przyznam ze nie zwracalem uwagi na
> samochody wtedy)
dobrze ze poruszyliscie te kwestie bo w momencie tego wypadku moj tramwaj stal na przystanku ja tez jestem prawie pewny choc nic sobie nic nie dam sobie uciac ze bylo czerwone swiatlo dla pieszych i ze ten Tir jechal ulica bohaterow warszawy a nie skrecal z jagielonskiej....! Alat ta wypowiedzia na spaliles sie na tym forum wiec sie tu lepiej juz nie pokazuj skoro nie potrafisz uszanowac tej tragedii jaka sie wydarzyla! Ten Ksiadz (Pielgrzym) odprawil Msze a potem rozaniec bezinteresownie i chwala mu za to! Wlasnie mam pytanie czy ktos byl na tym rozancu o 17.30 wczoraj,jesli tak to czy duzo nas bylo?
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 06/10/2003 19:43
dlaczego się tak strasznie burzycie, jeżeli kogoś uraziłem to najmocniej PRZEPRASZAM.
Jednak proszę zauważyć że konstytucja RP gwarantuje wolność słowa więc nie rozumie o co wam chodzi!!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Wypadek po meczu - 06/10/2003 19:55
> dlaczego się tak strasznie burzycie, jeżeli kogoś uraziłem to najmocniej
> PRZEPRASZAM.
>Jednak proszę zauważyć że konstytucja RP gwarantuje wolność słowa
> więc nie rozumie o co wam chodzi!!!!
Wolnosc słowa wolnoscią słowa. Słowa które użyles nie są zawarte w konstytucji.
Zauwaz ze nie spodobalo sie to ludziom. Choć wszyscy przyznają ze bywa u nas na forum o wiele wulgarniej 
Mysle ze niepotrzebnie uzewnętrzniłeś swoje mysli akurat w tym temacie.
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8