| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 17:52
Nie ma mocnych na te trąbki na każdym meczu kurwa trąbią i trąbią przecież to nienormalne jest ....
Argentyna na duży plus moim zdaniem jak wejdą w rytm turniejowy i atmosfera w drużynie będzie ok to wróże im przynajmniej 3 miejsce . Nigerii też bym za wcześnie nie skreślał . Ciekawe jak dalej będzie radziła sobie Korea pld. ?
|
Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham Cię
Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin MKS !!
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 17:57
szkoda ze jak narazie tak malo bramek na tych mistrzostwach
|
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 19:21
Nie podzielam waszego zdania odnośnie gry Argentyny. Bardziej ogarnięta drużyna z tyłu i po Albicelestes.
Messi co jest dobry to przesada, ale widać, że to nie będzie jego turniej. Za słabych ma partnerów, a i sam powinien coś strzelić dzisiaj.
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 19:33
myślę, że jest za wcześnie żeby wyrokować czy to będzie jego turniej czy nie
|
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 20:09
Z taką grą Argentyny to porządnie zorganizowane drużyny jak Anglia (chyba taka jest pod wodzą Capello, choć zobaczymy niedługo) czy Włochy (tradycyjnie) odsyłają Argentynę do domu.
Dzisiaj wyglądało to kiepsko poza pierwszym szturmem. Długimi minutami kompletnie nie mieli pomysłu jak przedostać się pod bramkę Nigerii. 90% groźnych akcji sam wypracował Messi. A opierając drużynę na jednym piłkarzu, choćby nie wiem jak genialnym, mistrzostwa się nie zdobędzie. To już nie te czasy.
Zresztą co Messi wypracował to zwykle taki Higuain partaczył - w Realu to samo. Potrzebuje 5-ciu setek żeby cokolwiek strzelić.
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 20:12
Jeszcze chyba wypada napisać o słabiutkiej defensywie Argentyny gdzie przy każdej akcji z udziałem Demichelisa i tego Gutiereza tworzyła się szansa przed Nigerią, jedyny który coś tam w defensywie działał to profesorsko grający w destrukcji Mascherano.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 20:19
a na boisku wygrają z soccerczykami 
edit: JEST KURWA!
|
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 12 czerwca 2010, 20:26 [1 raz(y)]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 12/06/2010 21:06
mial zle ulozone rece, szkoda faceta i szkoda Anglikow mam nadzieje ze sie podniosa i rozpierdola amjerykancow
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9