Odp: Pchli targ - 08/11/2007 16:35
mógł by ktos doradzic zakup aparatu cyfrowego do 800 pln ??
Aparat trwały z menu pl ekranem LCD 2-2,5 cala ok 7 milionów pikseli poręczny etc
http://www.euro.com.pl/cyfrowe-aparaty-kompaktowe/samsung-nv-7.bhtml
Może jakiś znawca doradzic co do tego aparatu ?!
Ostatnio edytowany przez: PSMKS, 8 listopada 2007, 16:42 [1 raz(y)]
Ogladalem tego Samsunga, nie jest zly, funkcje niezle, jedyne minus to max rozmiar karty pamieci 1 gb, ale to nie az tak duzy minus. Specyficzny ma wyglad, najlpiej przejsc sie do sklepu i obejrzec na zywo. A co do tych parametrow jakie piszesz mozesz sprawdzic aparat Sony, niestety modelu nie pamietam ale cena 799zl w Media Markt, obiektyw Carl Zeiss Jena mowi o nim bardzo duzo. Rowniez polecam Panasonic Lumix LZ 7, niedawno go kupilem i jestem bardzo zadowolony.
Odp: Pchli targ - 09/11/2007 17:39
mam do oddania paredziesiat dodatkow sportowych o Pogoni z Glosu Szczecinskiego z lat 98-2000. jakby kogos interesowaly to niech sie odezwie.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.