Mówisz masz... Koszulka
a i rozmiar L sorry za pomyłkę
i jeszcze mam szal do sprzedania Szal
PS: dorzuce jeszcze gratis vlepki Pogoni z I,II,III edycji
Odp: Pchli targ - 04/09/2007 15:32
Witam!
Mam do sprzedania parę sztuk świec dymnych używanych na statkach i w tratwach ratunkowych. Świeca daje dużo pomarańczowego dymu przez 4 minuty, produkcja niemiecka, w Polsce cieżko dostępne, czasami na allegro po 50 zyka się pojawiają. Ja chce za sztuke 30. kontakt pod mailem [email protected]
tak wyglądają: http://i84.imagethrust.com/images/5yBl/view-image/p-1010002.html
Odp: Pchli targ - 07/09/2007 11:35
Witam. Mam do sprzedania Szal Pogoni (dość stary rocznikowo) + Szal Legii Tkany (Jednostronny) + Szal klubu o którym nikt chyba wcześniej nie słyszał -EHC Eisbaren - Juniors do tego mogę dorzucić czapkę "Beretke" Pogoni (używana może z 5 razy) + 5 opasek z niedawnego konkursu bosmana ze zdrapkami. Cena :30zł (Myślę że duża cena to nie jest) Jedynym problemem jest to że muszę to sprzedać dziś. GG w profilu jak coś. Pozdrawiam.
Witam. Mam do sprzedania Szal Pogoni (dość stary rocznikowo) + Szal Legii Tkany (Jednostronny) + Szal klubu o którym nikt chyba wcześniej nie słyszał -EHC Eisbaren - Juniors do tego mogę dorzucić czapkę "Beretke" Pogoni (używana może z 5 razy) + 5 opasek z niedawnego konkursu bosmana ze zdrapkami. Cena :30zł (Myślę że duża cena to nie jest) Jedynym problemem jest to że muszę to sprzedać dziś. GG w profilu jak coś. Pozdrawiam.
...co do szala Pogoni to nie wiesz do kogo podbijać
Jak to nikt nie słyszał o Eisbaren 1 liga hokeja w niemczech
Jak to nikt nie słyszał o Eisbaren 1 liga hokeja w niemczech
Nie pomyślał bym że to może chodzić o hokej No jednak są tacy którzy i na hokeju się znają. A oferta dalej aktualna. Pozdrawiam
Angel Speed 05 gold/black, laserowe oczy, grip90, szyna SP, lufa stock 14" +lufa Freak (baza stalowa +front 14" +7 wkładek stalowych: 682,684,689,691,693,695,697) w walizeczce, eVo2 (standardowo pęknięta klapka od baterii więc owinięte taśmą) z 2akumulatorkami, butla HP PureEnergy 48cu/3000psi (legalka do 07.2009) +Pokrowiec Redz, Maska Proto Switch EL olive z podwójną szybką +stockowa szybka. Do całości walizka na marker butle loader lufy wyciory. Zaliczył kilka kameralnych gier leśnych i 2 turnieje PPXL
fotki na stronie http://www.kaczor.blue.net.pl/angel.html
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.