Odp: Pchli targ - 29/07/2007 19:35
Mam na zbyciu trochę starszych roczników "piłki nożnej" (94-98 oraz 01-02) jakby był ktoś zainteresowany to oddam pół darmo... posiadam także na sprzedaż "naszą Legie" od pierwszego do dwusetnego któregoś numeru.
Dla zainteresowanych moje gg 4600659 lub też meil Pogoń[email protected]
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:00 [1 raz(y)]
rozmiar L, na stronie kosztuje 55zl (+15zl koszty wysylkil) moge oddac za 60 jak na mnie troche za obcisla dlatego chce sprzedac. Gatunkowo bardzo dobra.
http://allegro.pl/show_item.php?item=221740726
A taki coś się teraz sprzedaje
Nie za drogo kolego
Cenna została podyktowana przez "konstruktora" tego ... Tez mi się zdaje że jest zbyt wysoka ... Ale po zakończonej aukcji (oby pozytywnie chodź wątpię w to ) pewnie ulegnie zmianie ... Ale zachęcam do kupna a co ! Pozdrawiam
http://allegro.pl/show_item.php?item=221740726
A taki coś się teraz sprzedaje
Nie za drogo kolego
Cenna została podyktowana przez "konstruktora" tego ... Tez mi się zdaje że jest zbyt wysoka ... Ale po zakończonej aukcji (oby pozytywnie chodź wątpię w to ) pewnie ulegnie zmianie ... Ale zachęcam do kupna a co ! Pozdrawiam
Tylko tak pytam ,bo wydaje mi sie ze to duzo,ale moze kiedys skorzystam
pozdrawiam
Odp: Pchli targ - 03/08/2007 13:11
Lato w pełni, wie ktoś może gdzie można kupić koszulkę polo z herbem Pogoni na piersi? albo gdzie można nadrukować herb na takową koszulkę?
Odp: Pchli targ - 03/08/2007 17:01
Mam do sprzedania telefonik nówka funkiel Nokia 6230i dwie baterie gwarancja i karta, telefon, że tak się wypowiem garażowany jeszcze folie na wyświetlaczu ma.
Cena wywoławcza 400 zł.
Chętnych prosze o zostawienie kontaktu w tym temacie
Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 3 sierpnia 2007, 18:31 [1 raz(y)]
Odp: Pchli targ - 04/08/2007 07:16
Została mi ostatnia karta wejscia Vip do klubu Elite upowazniajaca do darmowego wstepu do konca roku 2007. Cena 85zl ( cena do negocjacji ). Jakby ktos byl chetny to gg w profilu
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: Pchli targ - 08/08/2007 01:47
orientuje sie ktos moze ile kosztuje płyta główna do telefonu SEK750 i zna ktos moze punkty gdzie tanio naprawiaja telefony?
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.